- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.781
Evt cnm ben de gectigimiz aralikta bir kimyasal yasadim adet gunu degerim 15 cikmisti ve tam 1 hafta sonra regl olmustum.. E EylulveEylem N Nurmur87 Kizlar saat 18 den beri sivi almadan yapptigim testi atiyorum,koyu olan da dun 16.00 da yaptigim test malesef bu 20 degeri dusmus hali hcg nin.. ilk ogrendigim cuma gunki testim bile bundan daha belirgindi, c.tesi yaptigim da dunki gibi koyuydu. Demekki 20 civari degerler boyle asiri silik cikiyor,koyuluga bakilirsa tahminen c. tesi- pazar 40-50 lerdeydi degerim sonra dusmus demekki..herseyin hayirlisi regl bekliycem artikCanim, 3 gun bekle, regli olmazsan tekrar kan verirsin. Bende kimyasal yasadim gecen ay 11 di degerim. 3 Gun sonra regli oldum. Hayirlisi canim. 5 ten yukselen bile oluyor. Birde kimyasaldan sonra bende dahil hamilelik orani daha fazla.
Baya silikleşmiş canım her şeyde var bir hayır üzme kendini olurmu dualarımdasın tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin rabbimEvt cnm ben de gectigimiz aralikta bir kimyasal yasadim adet gunu degerim 15 cikmisti ve tam 1 hafta sonra regl olmustum.. E EylulveEylem N Nurmur87 Kizlar saat 18 den beri sivi almadan yapptigim testi atiyorum,koyu olan da dun 16.00 da yaptigim test malesef bu 20 degeri dusmus hali hcg nin.. ilk ogrendigim cuma gunki testim bile bundan daha belirgindi, c.tesi yaptigim da dunki gibi koyuydu. Demekki 20 civari degerler boyle asiri silik cikiyor,koyuluga bakilirsa tahminen c. tesi- pazar 40-50 lerdeydi degerim sonra dusmus demekki..herseyin hayirlisi regl bekliycem artikEki Görüntüle 2293742
Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim. Sen yine doktorla gorus. Insallah onumuzdeki ay guzel haberlerini aliriz.Evt cnm ben de gectigimiz aralikta bir kimyasal yasadim adet gunu degerim 15 cikmisti ve tam 1 hafta sonra regl olmustum.. E EylulveEylem N Nurmur87 Kizlar saat 18 den beri sivi almadan yapptigim testi atiyorum,koyu olan da dun 16.00 da yaptigim test malesef bu 20 degeri dusmus hali hcg nin.. ilk ogrendigim cuma gunki testim bile bundan daha belirgindi, c.tesi yaptigim da dunki gibi koyuydu. Demekki 20 civari degerler boyle asiri silik cikiyor,koyuluga bakilirsa tahminen c. tesi- pazar 40-50 lerdeydi degerim sonra dusmus demekki..herseyin hayirlisi regl bekliycem artikEki Görüntüle 2293742
Vallahi Allah alistirmasin diycem ama son 4 yilda o kadar cok gebelik kaybim oldu ki 2 kimyasal 3 dogal gebelik 8-9 haftalarda kalp durmasiyla kürtaj , 1 tup bebekle yaptigim ikizlerim 10.haftada kurtajBaya silikleşmiş canım her şeyde var bir hayır üzme kendini olurmu dualarımdasın tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin rabbim
Dusukten sonra bir kontrole mutlaka giderim canim hayirlisi demekten baska sansimiz yokRabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim. Sen yine doktorla gorus. Insallah onumuzdeki ay guzel haberlerini aliriz.
valla yazdıklarınızı anlamadım :) ama cizgiyi görüyorum son adet de 6 temmuz sanırım. testin acıklıgı gününüze de uyumlu. hayırlı olsun, hamilesiniz bence :)Mrb. Sabah idrari pred erly test goruntudunu ekliyorum. 6 tem beri adet olmadim. Evvelki hafta kan testi neg ti. 9 gun once bbk denedik. Lh 6 sindan beri pik. Days comf erly neg. Dktor kist vb yok dedi. Hormon testi de yaptiricam da vakt bulursm. Fikri olan?
Eki Görüntüle 2293839
Adetiniz 24 gunmu gecti, ovulasyon testi 24 gundur hep poztifmi ?Mrb. Sabah idrari pred erly test goruntudunu ekliyorum. 6 tem beri adet olmadim. Evvelki hafta kan testi neg ti. 9 gun once bbk denedik. Lh 6 sindan beri pik. Days comf erly neg. Dktor kist vb yok dedi. Hormon testi de yaptiricam da vakt bulursm. Fikri olan?
Eki Görüntüle 2293839
Nasılsın canım yaptınmı tekrar testiniDusukten sonra bir kontrole mutlaka giderim canim hayirlisi demekten baska sansimiz yokdualarim seninle hersey guzel gitsin insallah
yaptım sabah canım çok silik çıktı akşamkiyle hemen hemen aynı.. Tahminlerime göre önce yüksekmiş c.tesi pazar sonra düştü. Zaten bu testin duyarlılığı da 25 MIU yazıyodu prospektüsünde. Belirsiz çıkması o civarda olduğunu gösterir yani 20 için gayet uyumlu bi siliklikNasılsın canım yaptınmı tekrar testini
Anladım canım lekelenme kanama yok dimi şuanyaptım sabah canım çok silik çıktı akşamkiyle hemen hemen aynı.. Tahminlerime göre önce yüksekmiş c.tesi pazar sonra düştü. Zaten bu testin duyarlılığı da 25 MIU yazıyodu prospektüsünde. Belirsiz çıkması o civarda olduğunu gösterir yani 20 için gayet uyumlu bi siliklik
lekelenmem aralıklarla oluyo canım ama kanama gibi değil pede gelmiyo ama bazen tuvalette peçeteye geliyo kahverengiAnladım canım lekelenme kanama yok dimi şuan
Anladım canım rabbim hayırlısını versin hakkınızdalekelenmem aralıklarla oluyo canım ama kanama gibi değil pede gelmiyo ama bazen tuvalette peçeteye geliyo kahverengi
Amin canım hepimizin inşallahAnladım canım rabbim hayırlısını versin hakkınızda
Umarim hamileyimdir. Yanitiniz icin tesekkurler. Gebelik testlerinden sadece predictor erly ve normali pozitif. Comfort erly negatifti. Dktor kist vb yok dedi. Evvelki hafta kan testi negatifti. Acaip.. bu yuzden fikri olan var mi diye sorayim dedim.valla yazdıklarınızı anlamadım :) ama cizgiyi görüyorum son adet de 6 temmuz sanırım. testin acıklıgı gününüze de uyumlu. hayırlı olsun, hamilesiniz bence :)
Adetiniz 24 gunmu gecti, ovulasyon testi 24 gundur hep poztifmi ?
ben göremedim belki daha ışık olan yerde foto çekmelisinGörünüyo mu kızlar silik çizgi? Eki Görüntüle 2294169 Eki Görüntüle 2294170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?