- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.801
İkinci fotoğraf ta var bence. Fotoğraf da daha az çıkmış olabilirGörünüyo mu kızlar silik çizgi? Eki Görüntüle 2294169 Eki Görüntüle 2294170
Ben ilkinde gordum, yarin yine tekrarla istersen cnmGörünüyo mu kızlar silik çizgi? Eki Görüntüle 2294169 Eki Görüntüle 2294170
Çok ısıkta belli olmuyo canm telefonun ısgı kısıksa ondan karanlık gelmiştir belki sanaben göremedim belki daha ışık olan yerde foto çekmelisin
Evet çıplak gözle daha belliİkinci fotoğraf ta var bence. Fotoğraf da daha az çıkmış olabilir
İnşaAllah canmBen ilkinde gordum, yarin yine tekrarla istersen cnm
Var gibi canımEki Görüntüle 2294204 son adet tarihi 6 temmuz. öğle üzeri yaptım. sabah idrarı değil. biliyorum test için daha erken ama basim ve midem cok ağrıyor dünden beri. gebelik yoksa ilaç alayim dedim. ama anlayamadim var mı yok mu?
Bence tekrarlamalısın testi. Silik var gibi çünkü.Eki Görüntüle 2294204 son adet tarihi 6 temmuz. öğle üzeri yaptım. sabah idrarı değil. biliyorum test için daha erken ama basim ve midem cok ağrıyor dünden beri. gebelik yoksa ilaç alayim dedim. ama anlayamadim var mı yok mu?
Çok silik ama var gibi tekrarlamalısın bence..
teşekkür ederimVar gibi canım
teşekkür ederim olmadi sabah tekrarlarım. o zamana kadar geçer ağrılarım insallah...Bence tekrarlamalısın testi. Silik var gibi çünkü.
Bol bol hava alın yürüyün. Oksijen almanız gerekiyor olabilir. Mide için de hafif şeyler yiyin yağlı yiyecek ve kızartmadan uzak durun meselateşekkür ederim olmadi sabah tekrarlarım. o zamana kadar geçer ağrılarım insallah...
Ilk gönderdiğiniz fotoda ben silik bi çizgi gördüm.Ama bunda göremedim.Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllahTestimin son hali böyle olmuş
İnşaAllah canm sağolasnIlk gönderdiğiniz fotoda ben silik bi çizgi gördüm.Ama bunda göremedim.Hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah
Ben görüyorum bat ne zaman ?Testimin son hali böyle olmuş
Canım bat 11 gün geçtiBen görüyorum bat ne zaman ?
Hemen cıkmıyor sanırım cizgin kuruyunca cıkıyor laboquicklerde o yüzden kuruyunca cıkanlara bakma derimCanım bat 11 gün geçti
Adete 1 hafta kala yada daha az kala korunmayı bıraktık
Geç döllenme diye düşünüyordm bundan önceki günlerde yaptm çünkü yine silik ti çizgi
Ama 2 gün önce kan verdim negatifbu gün yine yaptm yine silik anlamadım gitti
Doktorm bekle bakalım dedi olma ihtimali var dedi
Benim arkadaşımın da testte silik kanda negatif çıkıyordu hatta adet oldu.Canım bat 11 gün geçti
Adete 1 hafta kala yada daha az kala korunmayı bıraktık
Geç döllenme diye düşünüyordm bundan önceki günlerde yaptm çünkü yine silik ti çizgi
Ama 2 gün önce kan verdim negatifbu gün yine yaptm yine silik anlamadım gitti
Doktorm bekle bakalım dedi olma ihtimali var dedi
Dünkü ve bu günkü testimde silik hemen çıktı canım 2 dk içinde görebiliyodmHemen cıkmıyor sanırım cizgin kuruyunca cıkıyor laboquicklerde o yüzden kuruyunca cıkanlara bakma derim
Hayırlısı inşaAllah canım bakalım beklemekten başka çarem yok 2 güne olmazsam tekrar kan testi yaptrcmBenim arkadaşımın da testte silik kanda negatif çıkıyordu hatta adet oldu.
Meğer geç döllenme olmuş diğer aya kalmadan hamile olduğunu öğrendi.
Umarım sizin de öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?