- 2 Ağustos 2019
- 106
- 121
- 18
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.881
Yarın verirsin canımTEst işi yarına kaldı bulunduğum yerde tıp merkezi var onlar da haftasonu yapmıyorlarmış büyük hastan için de araç yok mecbur yarını beklicem
Hayırlısı olsun inşallahTEst işi yarına kaldı bulunduğum yerde tıp merkezi var onlar da haftasonu yapmıyorlarmış büyük hastan için de araç yok mecbur yarını beklicem
Koyulaşmış. Regl olacakmış gibi ağrı oluyor sen rahat ol stres yapma. Kan gelmediği sürece sıkıntı yok canım.Kızlar bata son 2 bu sabah tekrarkadım testi çizgi daha belirgin sanki ilki ilk beş dakka içindeki görüntüsü 10 dakika sonra daha da belirginleşti normal mi? Ama karnımda hala adet olacakmışım gibi ağrı var
Var gibi.fotografta daha az çıkıyor gerçeği belki belirgindir. Hemen çıktı mı. Bekleyince nasıl olduEki Görüntüle 2296324 Adetime 4 gün var çok silik çizgi çıktı sizce varmı bişeyler
Valla yaptım yapar yapmaz çıkmadı bende artım öyle detaylıda incelemedim sonra gece oldu aklıma esti tekrar kaldırdığım yerden çıkardm bi baktm böyle olmş ilk baktığımda ıslaktı zaten ailiklikte gözükmezdi kurumadanVar gibi.fotografta daha az çıkıyor gerçeği belki belirgindir. Hemen çıktı mı. Bekleyince nasıl oldu
Başka açıdan var mı fotoğrafı ben tam göremedimBigkit test kullanan varmı hemen cıktı pembe açık cizgi
Ben çok hafif bir pembelik gördüm. Adete kaç gün varBigkit test kullanan varmı hemen cıktı pembe açık cizgi
sanirim yok cnm yaa. Benm de buna benzer olmustu. Sevnmstm biraz ama regl olmstm. Senin gecti mi batEki Görüntüle 2296667 Eki Görüntüle 2296668 Bekledikten sonra çıkan pembelik sizce varmı gebelik kızlar ya
Adetim belli değil cnm ne zaman olcagım agrım oluyor amaBen çok hafif bir pembelik gördüm. Adete kaç gün var
Canım 2ci bir test daha yaptım ondada var yarın gene bakacağımBaşka açıdan var mı fotoğrafı ben tam göremedim
Bat 10 ağustos canım daha 3 gün varsanirim yok cnm yaa. Benm de buna benzer olmustu. Sevnmstm biraz ama regl olmstm. Senin gecti mi bat
O zmn tekrrla cnm her gun. Ya da 2 gune bir . Insllh vardrBat 10 ağustos canım daha 3 gün var
Bigkit test kulananlar varmı dünden biraz daha iyi cıktı bugünSadece02matilda sende görebiliyormusun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?