Pozitif İdrar Testi Örnekleri

TEst işi yarına kaldı bulunduğum yerde tıp merkezi var onlar da haftasonu yapmıyorlarmış büyük hastan için de araç yok mecbur yarını beklicem

Koyulaşmış. Regl olacakmış gibi ağrı oluyor sen rahat ol stres yapma. Kan gelmediği sürece sıkıntı yok canım.

Var gibi.fotografta daha az çıkıyor gerçeği belki belirgindir. Hemen çıktı mı. Bekleyince nasıl oldu
Valla yaptım yapar yapmaz çıkmadı bende artım öyle detaylıda incelemedim sonra gece oldu aklıma esti tekrar kaldırdığım yerden çıkardm bi baktm böyle olmş ilk baktığımda ıslaktı zaten ailiklikte gözükmezdi kurumadan

Kızlar merhaba adete 7-8 gün var ama gögüslerimde ağrı gerginlik şişlik var kasıklarımda hafif sızlıyor. Sizce bu kadar erken belirti olur mu?

Yok yavrum ya olsa o kadar resim oyunlarına gerek kalmaz tak diye kızarır. Zaten adetten 1 hafta sonra bakmak lazım öbür türlü gördüğün goremedigin her şeyi pozitif sanıyorsun. Benim erken gebelik testlerine verdiğim paranın haddi hesabı yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…