- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.921
Aynen canım sen ve senin gibi bekleyen herkese nasip etsin rabbimÇok sevindim valla darısı bana bakalım artıkın ❤
Aminnnnnnnnnnnn ilk bana haber ver ama merak ederimAynen canım sen ve senin gibi bekleyen herkese nasip etsin rabbim
Çizgim iyice belirsin gidicem canım özelde gizli vericem kanı
Bayramdan sonra anca canım memlekete gidicez ozamana kadar kesede görünür diye düşünüyorumAminnnnnnnnnnnn ilk bana haber ver ama merak ederim
ayyy hadi hayırlısı bakalım canımcımBayramdan sonra anca canım memlekete gidicez ozamana kadar kesede görünür diye düşünüyorum
Sendede güzel haberi bekliyorum canım dualarımdasınayyy hadi hayırlısı bakalım canımcım
Allah razı olsun canım saolSendede güzel haberi bekliyorum canım dualarımdasın
Doktora gittinizmi bugün pekiBilenler Allah rızası için bir şey söylesin...
Geçen hafta cumartesi gecesi idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Pzartesi kan verdim, 350 çıktı. Crsamba lekelenmem oldu kadin doğuma gittim. Alttan usg ile baktı keseyi gördü. Dinlen bol bol bayramdan sonra tekrar görüşelim dedi. Çarşamba lekelenme kanama gibi oldu kahverengimsi. Ağrım falan hiçbir şey olmadı kanama dışında. Bugün sadece lavaboya gidince bir iki damla kahverengi geldi. Meraktan idrar testi yapayım dedim. Çok çok çok silik çizgi çıktı. İdrari uzun süre tutmamıştım, lavaboya gireli çok olmamıştı hem de çay şu falan icmistim, ondan olabilir mi? Ya da HCG testin olcebileceginden yüksek değerde midir ondan midir?
Hayırlı geceler canım benim testimde aynen böyle çıktı sen hamilemizin merak ettim cevap verirsen sevinirim bide adete kaç gün kala yaptinKızlar bugün çok ağrım oldu leke geldi 2 3 damla acık pembe sonra kahve ve kesildi bıcak gibi agrımda kesildi çizgi görüyormusunuz testte yerleşme lekesi miydi acaba
Adet olmuyorum canımHayırlı geceler canım benim testimde aynen böyle çıktı sen hamilemizin merak ettim cevap verirsen sevinirim bide adete kaç gün kala yaptin
Ben hamile olmadığımda çok fAzla çift çizgi gördüm o test ile . İnternetten almıştım.Kizlar miratech marka testte cift cizgi cikip hamile olmayan oldu mu acaba?
Güvenilir bi test mi?
Şimdi üzüldüm ya benimde o markadan bu sabah ta aynı şekilde cıktı aslında hemen çıktığı için beni daha çok umutlandirmisti internete onunla ilgili bişey bulamadim off yine hayal kırıklığıAdet olmuyorum canım
Bu test bigkit ve her zaman silik çıkartıyor çizgim hiç koyulaşmadı ya kimyasal yada test yanılttı
Senden ricam yarın sabah başka marka ile yap ondada silik çıkarsa hamilesin demek
Tek bir markayla kalmayın okadar dandik ki her zaman aynı silik cıkıyor umutlandırıyor. İnsanı
Belki sen gebesindir başka marka ile dene canımŞimdi üzüldüm ya benimde o markadan bu sabah ta aynı şekilde cıktı aslında hemen çıktığı için beni daha çok umutlandirmisti internete onunla ilgili bişey bulamadim off yine hayal kırıklığı
ben göremiyorum çizgi daha net olması gerekli bence ama neden adet olmuyorsunuz doktora görünün bence bikaç gün daha gelmezse hiç kan verdiniz miBelki sen gebesindir başka marka ile dene canım
İlki bu sabah digeri şimdi yaptıgım bendede cizgi cıkarıo hep ama adet olmadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?