Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bilenler Allah rızası için bir şey söylesin...
Geçen hafta cumartesi gecesi idrar testi yaptım, silik çizgi çıktı. Pzartesi kan verdim, 350 çıktı. Crsamba lekelenmem oldu kadin doğuma gittim. Alttan usg ile baktı keseyi gördü. Dinlen bol bol bayramdan sonra tekrar görüşelim dedi. Çarşamba lekelenme kanama gibi oldu kahverengimsi. Ağrım falan hiçbir şey olmadı kanama dışında. Bugün sadece lavaboya gidince bir iki damla kahverengi geldi. Meraktan idrar testi yapayım dedim. Çok çok çok silik çizgi çıktı. İdrari uzun süre tutmamıştım, lavaboya gireli çok olmamıştı hem de çay şu falan icmistim, ondan olabilir mi? Ya da HCG testin olcebileceginden yüksek değerde midir ondan midir?

Doktora gittinizmi bugün peki

Kızlar bugün çok ağrım oldu leke geldi 2 3 damla acık pembe sonra kahve ve kesildi bıcak gibi agrımda kesildi çizgi görüyormusunuz testte yerleşme lekesi miydi acaba

Eklentiler

• IMG_20190810_215553.webp
    34 KB · Görüntüleme: 183
  • IMG_20190810_220126.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 183
  • IMG_20190810_215553.webp
    34 KB · Görüntüleme: 242
Herkesr hayırlı bayramlar kızlar
Dün leke geldi açık pembe sonrası kahve 1 saatlik bişi di sonra kesildi bıcak gibi ağrımda arada oluyor çizgim var ama emin değilim

Eklentiler

• IMG_20190811_114030.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 269
Kızlar bugün çok ağrım oldu leke geldi 2 3 damla acık pembe sonra kahve ve kesildi bıcak gibi agrımda kesildi çizgi görüyormusunuz testte yerleşme lekesi miydi acaba
Hayırlı geceler canım benim testimde aynen böyle çıktı sen hamilemizin merak ettim cevap verirsen sevinirim bide adete kaç gün kala yaptin

Hayırlı geceler canım benim testimde aynen böyle çıktı sen hamilemizin merak ettim cevap verirsen sevinirim bide adete kaç gün kala yaptin
Adet olmuyorum canım
Bu test bigkit ve her zaman silik çıkartıyor çizgim hiç koyulaşmadı ya kimyasal yada test yanılttı
Senden ricam yarın sabah başka marka ile yap ondada silik çıkarsa hamilesin demek
Tek bir markayla kalmayın okadar dandik ki her zaman aynı silik cıkıyor umutlandırıyor. İnsanı

2. Aşılamamı oldum. Bat 19 ağustos pazartesi. Bu sabah ilk idrarla predictor early ile test yaptım ve sonuç bu. Umarım doğrudur. Pazartesi kan vermemi söyledi doktorum.

Eklentiler

• 15DCD903-5243-4E38-A6E8-4A13EA2758C1.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 184
Şimdi üzüldüm ya benimde o markadan bu sabah ta aynı şekilde cıktı aslında hemen çıktığı için beni daha çok umutlandirmisti internete onunla ilgili bişey bulamadim off yine hayal kırıklığı

Belki sen gebesindir başka marka ile dene canım
İlki bu sabah digeri şimdi yaptıgım bendede cizgi cıkarıo hep ama adet olmadım daha

Eklentiler

• Screenshot_20190816_115426_com.android.gallery3d.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_20190816_144355.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 160
Belki sen gebesindir başka marka ile dene canım
İlki bu sabah digeri şimdi yaptıgım bendede cizgi cıkarıo hep ama adet olmadım daha
ben göremiyorum çizgi daha net olması gerekli bence ama neden adet olmuyorsunuz doktora görünün bence bikaç gün daha gelmezse hiç kan verdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…