- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.901
Bat günüm belli değil pkoyum 5 ay önce korunma iğnemi bıraktım doktor regl olmayabilirisn ama yumurtluyorsun dedi o yüzden daha olmadım ama hafif hafif ağrım varBat a kaç gün vardı?
Pko ile iki kızım oldu benim ilkine 1 senede 2cisine süpriz şekilde ilk denememdeBen göremedim pek ama istersen bir kaç gün sonra tekrarla. Bende de pko var ama adet görüyorum mesela bir ay 28 günde olduysam sonraki ay 35-40 günde oluyorum. Yumurta oluşumum vardı fakat kalitesizdi ve gereken olgunluğa gelmeden çatlıyordu. O yüzden tedavi gördüm. Eğer uzun zamandır istiyorsanız bir takibe aldırın derim çünkü pko olunca doğal yollardan insanı zorluyor.
Belki canlı halı daha nettir. Fotoğraf da çıkmaya biliyor. Ben tam göremedim. Hayırlısı olsun inşallahBigkit test kulananlar varmı dünden biraz daha iyi cıktı bugünSadece02matilda sende görebiliyormusun cnm
İnş canım nasip kısmet artık yarın gene denerimBelki canlı halı daha nettir. Fotoğraf da çıkmaya biliyor. Ben tam göremedim. Hayırlısı olsun inşallah
Dünkü testinize göre bugün daha belirgin olmuş ben gördüm pembemsi çizgiyi.Hakkınızda hayırlısı olsun.Darısıda bizim başımıza inşAllahBigkit test kulananlar varmı dünden biraz daha iyi cıktı bugünSadece02matilda sende görebiliyormusun cnm
Tşk ederim canım test markasından şüphe ettim biraz bigkit marka hiç duymamıştım hayırlusu inş ağrımda kesildiDünkü testinize göre bugün daha belirgin olmuş ben gördüm pembemsi çizgiyi.Hakkınızda hayırlısı olsun.Darısıda bizim başımıza inşAllah
Muhallakta kalmış gibi yenilemelisinKızlar bu testin sonucu nedir ya
Gelmezse sonu yerleşme kanamasıdırSelam kızlar 4 ağustosta adet olmam gerekiyodu ama olmadım.İdrar testi yaptım sabah negatif.2 saat önce falan lavaboya gittim afedersiniz ama 2 damla şeklinde açık pembe leke geldi daha da gelen yok
Hamilesin tebrikler canımKızlar bu testin sonucu nedir ya
Canım dün tekrar test yaptım onda da negatif cıktıHamilesin tebrikler canım
Silik çizgi var canım inş allah gönlüne göre versinSizce çizgi var mı ? Biraz koyulttum diğerini.
Dün regl olmam gerekiyordu
Teşekkür ederimSilik çizgi var canım inş allah gönlüne göre versin
Kız bunda çizgi var ya gördümBigkit test kulananlar varmı dünden biraz daha iyi cıktı bugünSadece02matilda sende görebiliyormusun cnm
Bu sabah daha iyidi canım şükürKız bunda çizgi var ya gördüm
Çok sevindim valla darısı bana bakalım artıkın ❤Bu sabah daha iyidi canım şükür
Kan vermeye git bari ama eşine deme bisey bence direk özele gitBu sabah daha iyidi canım şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?