Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım kan testi yapmadinmi bide kaç gündür bu testen yapıyorsun hiç koyulaşma olmadimi hep aynimi
Hep aynı nedense o yüzden kana gitmedim ptesi laboquick alıcam toplu test onla denicem bayram dı filan o yüzden hastaneye gitmedim eylülün ilk haftası smear için gidicem sonuc almaya ozaman girerim ultrasona olmazsa

Hep aynı nedense o yüzden kana gitmedim ptesi laboquick alıcam toplu test onla denicem bayram dı filan o yüzden hastaneye gitmedim eylülün ilk haftası smear için gidicem sonuc almaya ozaman girerim ultrasona olmazsa
Doğru olsaydı ilerlerdi bence çok sevinmiştim sevinçten ağlamıştım

Kızlar arkadaşım bu testi yaptıktan bir gün sonra adet görmüş sizce hamile olabilir mi? Sanki çizgi var gibi test çizgisi mi o?

Eklentiler

• Screenshot_20190817-005440.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 127
Ederim tabi canım bende bu akşam test siparişi vericem ptesi gelsin idrarda net görmeden kan vermek istemyitıum
Ben dün geceden beri okuyorum sizin testlerinizi de gördüm ne zamandır yapıyosunuz ama sanki koyulaşma yok gibi ya da siz çok erken test yapmaya başladınız inşallah kalbinize göre olur rabbim aratmasın kimseyi

Ben dün geceden beri okuyorum sizin testlerinizi de gördüm ne zamandır yapıyosunuz ama sanki koyulaşma yok gibi ya da siz çok erken test yapmaya başladınız inşallah kalbinize göre olur rabbim aratmasın kimseyi
Sağol canım takip ettiğin için ben testlerin hatalı oldugunu ve gebe olmadıgımı düşünüyorum açıkçası koyulaşma yok hep aynı cizgi 1 hafta önce lekelenme yaşadım
Ptesi testlerim elime geçicek laboquick teste cok güveniyorum orada bakıcam artık benim 3cü olucak nasipse
Rabbim isteyen herkese versin tez vakitte kimsenin kucağını boş bırakmasın inş

Amin canım ben de ikinciyi istiyorum bakalım ne olacak daha bir hafta var adet günüme dün lekelenmem için doktoruma gittim rahim ağzında yaram vardı o kanama yapıyomuş ama çok az gebe olmadığına emin olsaydım dondururdum dedi henüz çok erken olduğu için o da bişey diyemiyo tabi

Bendede mi yara var acaba 1 hafta oldu leke geleli şaşırdım ama 9 temmuzda vajinal muaynede görünürdü sanırım yara

Allah yardımcınız olsun yara cok acı yapıyor demişlerdi bana da
Ya dün d e gil ondan önceki gün ilişkide eşim sert bişi hissetmiş yarım kaldı sonra nedendir acaba o bilginiz varmı
Benim ağrı acı olmuyo ama kanama oluyo şimdi fitil verdi doktor dün kesildi ama çok kanama değildi hafif kahverengi lekenme oluyodu kesildi çok şükür bugün kanama bana da eşim diyodu sertlik hissediyodum diye sonra dondurtturdum yarayı ama bir sene sonra tekrarladı rahim ağzınız belki kalınlaşmıştır bilmiyorum ki bi doktora gözükün bence

Kalınlaşmada mi hissediliyor acaba eger yine olursa gidicem canım enteresan bir durum sanki kapanmış gibi diyordu ztn zorlamak istemedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…