- 2 Temmuz 2019
- 851
- 1.554
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #31.941
3 aylık iğneyi keseli 5 ay oldu doktor yumurtluyorsun dikkat et ama adet göremezsin iğneden dolayı dedi cnmben göremiyorum çizgi daha net olması gerekli bence ama neden adet olmuyorsunuz doktora görünün bence bikaç gün daha gelmezse hiç kan verdiniz mi
Canım kan testi yapmadinmi bide kaç gündür bu testen yapıyorsun hiç koyulaşma olmadimi hep aynimiBelki sen gebesindir başka marka ile dene canım
İlki bu sabah digeri şimdi yaptıgım bendede cizgi cıkarıo hep ama adet olmadım daha
Hep aynı nedense o yüzden kana gitmedim ptesi laboquick alıcam toplu test onla denicem bayram dı filan o yüzden hastaneye gitmedim eylülün ilk haftası smear için gidicem sonuc almaya ozaman girerim ultrasona olmazsaCanım kan testi yapmadinmi bide kaç gündür bu testen yapıyorsun hiç koyulaşma olmadimi hep aynimi
Doğru olsaydı ilerlerdi bence çok sevinmiştim sevinçten ağlamıştımHep aynı nedense o yüzden kana gitmedim ptesi laboquick alıcam toplu test onla denicem bayram dı filan o yüzden hastaneye gitmedim eylülün ilk haftası smear için gidicem sonuc almaya ozaman girerim ultrasona olmazsa
Yarında dene canım bakalımDoğru olsaydı ilerlerdi bence çok sevinmiştim sevinçten ağlamıştım
Aynı marka sende ilerlemediyse bendede sanmıyorum yani hamilelik değildir diye düşünüyorumYarında dene canım bakalım
Ederim tabi canım bende bu akşam test siparişi vericem ptesi gelsin idrarda net görmeden kan vermek istemyitıumNeyse her şeyin hayırlısı olsun bir gelişme olursa benide haberdar et canım
İkinci çizginin kontrol çizgisine daha yakın çıkması gerekiyo sanırım negatifKızlar arkadaşım bu testi yaptıktan bir gün sonra adet görmüş sizce hamile olabilir mi? Sanki çizgi var gibi test çizgisi mi o?
Ben dün geceden beri okuyorum sizin testlerinizi de gördüm ne zamandır yapıyosunuz ama sanki koyulaşma yok gibi ya da siz çok erken test yapmaya başladınız inşallah kalbinize göre olur rabbim aratmasın kimseyiEderim tabi canım bende bu akşam test siparişi vericem ptesi gelsin idrarda net görmeden kan vermek istemyitıum
Sanırım kontrol çizgisi daha koyu oluyor zaten adet görmüş ama merak ettikİkinci çizginin kontrol çizgisine daha yakın çıkması gerekiyo sanırım negatif
Sağol canım takip ettiğin için ben testlerin hatalı oldugunu ve gebe olmadıgımı düşünüyorum açıkçası koyulaşma yok hep aynı cizgi 1 hafta önce lekelenme yaşadımBen dün geceden beri okuyorum sizin testlerinizi de gördüm ne zamandır yapıyosunuz ama sanki koyulaşma yok gibi ya da siz çok erken test yapmaya başladınız inşallah kalbinize göre olur rabbim aratmasın kimseyi
Testler yanılıyor bazen adette görmüş önümüzdeki aya baksın arkadaşınız inş istedigi vakitte olurKızlar arkadaşım bu testi yaptıktan bir gün sonra adet görmüş sizce hamile olabilir mi? Sanki çizgi var gibi test çizgisi mi o?
Amin canım ben de ikinciyi istiyorum bakalım ne olacak daha bir hafta var adet günüme dün lekelenmem için doktoruma gittim rahim ağzında yaram vardı o kanama yapıyomuş ama çok az gebe olmadığına emin olsaydım dondururdum dedi henüz çok erken olduğu için o da bişey diyemiyo tabiSağol canım takip ettiğin için ben testlerin hatalı oldugunu ve gebe olmadıgımı düşünüyorum açıkçası koyulaşma yok hep aynı cizgi 1 hafta önce lekelenme yaşadım
Ptesi testlerim elime geçicek laboquick teste cok güveniyorum orada bakıcam artık benim 3cü olucak nasipse
Rabbim isteyen herkese versin tez vakitte kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Bendede mi yara var acaba 1 hafta oldu leke geleli şaşırdım ama 9 temmuzda vajinal muaynede görünürdü sanırım yaraAmin canım ben de ikinciyi istiyorum bakalım ne olacak daha bir hafta var adet günüme dün lekelenmem için doktoruma gittim rahim ağzında yaram vardı o kanama yapıyomuş ama çok az gebe olmadığına emin olsaydım dondururdum dedi henüz çok erken olduğu için o da bişey diyemiyo tabi
Olsaydı gözükürdü ilişkiden sonra da kanama olurdu korkmayın yoktur sizdeBendede mi yara var acaba 1 hafta oldu leke geleli şaşırdım ama 9 temmuzda vajinal muaynede görünürdü sanırım yara
Allah yardımcınız olsun yara cok acı yapıyor demişlerdi bana daOlsaydı gözükürdü ilişkiden sonra da kanama olurdu korkmayın yoktur sizde
Benim ağrı acı olmuyo ama kanama oluyo şimdi fitil verdi doktor dün kesildi ama çok kanama değildi hafif kahverengi lekenme oluyodu kesildi çok şükür bugün kanama bana da eşim diyodu sertlik hissediyodum diye sonra dondurtturdum yarayı ama bir sene sonra tekrarladı rahim ağzınız belki kalınlaşmıştır bilmiyorum ki bi doktora gözükün benceAllah yardımcınız olsun yara cok acı yapıyor demişlerdi bana da
Ya dün d e gil ondan önceki gün ilişkide eşim sert bişi hissetmiş yarım kaldı sonra nedendir acaba o bilginiz varmı
Kalınlaşmada mi hissediliyor acaba eger yine olursa gidicem canım enteresan bir durum sanki kapanmış gibi diyordu ztn zorlamak istemedi deBenim ağrı acı olmuyo ama kanama oluyo şimdi fitil verdi doktor dün kesildi ama çok kanama değildi hafif kahverengi lekenme oluyodu kesildi çok şükür bugün kanama bana da eşim diyodu sertlik hissediyodum diye sonra dondurtturdum yarayı ama bir sene sonra tekrarladı rahim ağzınız belki kalınlaşmıştır bilmiyorum ki bi doktora gözükün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?