- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.121
MaşaAllah canm Rabbim kucgna alamayı nasip etsin bizede bu güzel görüntüyü görmeyi dünya gözüyle tez vakitte göstersin dua edermsn kuzmm bana sen gebesin n duan kabldrEki Görüntüle 2540402 Eki Görüntüle 2540402 Bende bugün test yaptım bu şekilde çıktı
Allah razı olsun canım inşallah rabbim tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin tabibi ederim dua etmem miMaşaAllah canm Rabbim kucgna alamayı nasip etsin bizede bu güzel görüntüyü görmeyi dünya gözüyle tez vakitte göstersin dua edermsn kuzmm bana sen gebesin n duan kabldr
Çok teşekkür ederim canmAllah razı olsun canım inşallah rabbim tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin tabibi ederim dua etmem mi❤
hamilesin tebriklerKızlar merhaba sizce hamile miyim? Daha önce de yaptiklarim oldu ancak hic silik çizgi bile çıkmamıştı. Adet günüm yarın test yapmak istedim. Yaptim ve böyle çıktı. Tam belli olmadığı için de sevinemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.Eki Görüntüle 2540775 Eki Görüntüle 2540776
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu koyuluğa göre kan testin kaç çıktı benim de bu şekilde ama hala kan veremedimEki Görüntüle 2540402 Eki Görüntüle 2540402 Bende bugün test yaptım bu şekilde çıktı
İlk 5-10 dakikada çıktıysa hamilesin inşallah canımKIZLar merhaba banada yardımcı olabilirmisiniz testime bakarmısınızEki Görüntüle 2541388
Hayırlı olsun canım gayet net gözüküyor çizgiKızlar bi bakar mısınız
Hayırlı olsun canım gayet net gözüküyor çizgi
Hayırlı olsun canım gayet net gözüküyor çizgi
Bhcg 5ten küçük cikmisCanım e nabızdan anlıyor musun bi bakar mısın sonucum çıkmış mı yarım saat oldu vereli
Bhcg 5ten küçük cikmis
Yarım saatte sonuç çıkmaz hele ki e nabıza düşmez canım senin attığında 19.08.2019 da verdiğin kan değerleri var.Canım e nabızdan anlıyor musun bi bakar mısın sonucum çıkmış mı yarım saat oldu vereli
Şimdi gördüm tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahO eski sonuçmuş canım tarihine bakmamışım25 çıktı beta
Şimdi gördüm tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Önemli olan 2 güne 2 kat artması bu şekilde sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlarsın. Sen takibini yap inşallah kat kat artar değerin.Amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin hepimizin25 düşük bir değer mi önemli mi ki o, önemli olan sonra artmasıdır dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?