Pozitif İdrar Testi Örnekleri

MaşaAllah canm Rabbim kucgna alamayı nasip etsin bizede bu güzel görüntüyü görmeyi dünya gözüyle tez vakitte göstersin dua edermsn kuzmm bana sen gebesin n duan kabldr
Allah razı olsun canım inşallah rabbim tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin tabibi ederim dua etmem mi

Kızlar merhaba sizce hamile miyim? Daha önce de yaptiklarim oldu ancak hic silik çizgi bile çıkmamıştı. Adet günüm yarın test yapmak istedim. Yaptim ve böyle çıktı. Tam belli olmadığı için de sevinemiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Merhaba kizlar benimde dün adet günümdü fakat daha olmadım dün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı ama hala adet olmadım kanda versem çıkarmı acaba birde tiroit hapı kullanıyorum bu ilacın yan etkisindenmi olmadım diye düşünmüyor da değilim:)
Bu durumda olan bana yardımcı olabilecek:))

Eklentiler

• Screenshot_20191005_155255_com.android.chrome.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 299
Canım e nabızdan anlıyor musun bi bakar mısın sonucum çıkmış mı yarım saat oldu vereli
Yarım saatte sonuç çıkmaz hele ki e nabıza düşmez canım senin attığında 19.08.2019 da verdiğin kan değerleri var.

Kizlar gunaydin :)

ALLAH im isteyen herkese versin kimseye aratmasin

Ben tup bebek tedavisi goruyorum ve yarin kanda test gunum tuttumu tutmadimi doktorum soyluycek fakat ben bugun dayanamadim sabah ac karinla evde erken gebelik testi yaptim bir bakarmisiniz size zahmet

Eklentiler

• 15703447567371489025922.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 114
Amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerlesin hepimizin 25 düşük bir değer mi önemli mi ki o, önemli olan sonra artmasıdır dimi?
Önemli olan 2 güne 2 kat artması bu şekilde sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlarsın. Sen takibini yap inşallah kat kat artar değerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…