Pozitif İdrar Testi Örnekleri

İkinci çizgi var canım inşallah yarın doktorun da güzel haberler verir sağlıkla kucağına alırsın

İkinci çizgi var canım inşallah yarın doktorun da güzel haberler verir sağlıkla kucağına alırsın
Ay simdi gordum yazdigini sagol canim :) ALLAH im seninde dogacak bebisine saglikli mutlu uzun omurler versin insALLAH:)

Dun sabah yaptim cnm bu kadar belirgin degildi daha da silikti bugun daha net gorundu :)

Troid hapi etkilemez ben de kullaniyorum

Ins diger ay guzel haberinizi duyarim. Ovulasyon gununuze dikkat ediyorsunuz degil mi?
Yarin gidip hormon testi vereceğim ve adet bitimi 2. Histereskopi olacağım sonrası nasıl gider bilmiyorum ovuluasyon günlerine akinti ve ağrılarla anlıyorum test yapmiyorum daha çok stres yaptırıyo testler

Yarin gidip hormon testi vereceğim ve adet bitimi 2. Histereskopi olacağım sonrası nasıl gider bilmiyorum ovuluasyon günlerine akinti ve ağrılarla anlıyorum test yapmiyorum daha çok stres yaptırıyo testler
Hic stres yapmayin. Esiniz de baktirdi mi bilmiyorum. Ve kac ay deniyorsunuz. 1 ay doktorla takip de yapabilirsiniz. Ben 15 ay denedm Allah size de nasip etsin.

Hic stres yapmayin. Esiniz de baktirdi mi bilmiyorum. Ve kac ay deniyorsunuz. 1 ay doktorla takip de yapabilirsiniz. Ben 15 ay denedm Allah size de nasip etsin.
3 yıldır uğraşıyoruz canım eşimde şükür problem yok ama tekrar test yaptıracak Yarin
Sorunlar cikiyo rabbim yüzümüzü güldürsün InsaAllah

3 yıldır uğraşıyoruz canım eşimde şükür problem yok ama tekrar test yaptıracak Yarin
Sorunlar cikiyo rabbim yüzümüzü güldürsün InsaAllah
amin ins onumuzdeki ay hamile haberini alirim. Cok iyi bilirim her ay husranlari. Bize de yok sorun falan dediler sadece bir doktor yuzde 7 morfoloji az dedi 14 en az olsun isteriz deriz. Vitamin verdi ve vitamini kullandigimz ay hamile kaldim. Allah im gobusunu, kucagini doldursun insallah

Inşallah canım olmassa aşılamaya geçeriz nasip ordadır belki bilemeyiz ki
Benim dert bitermi mart ayında lap+ histereskopi oldum sağ tüp alındı perde vardı sağolsun doktorum birazını bırakmış
O kadar doktor gezdim hiç biride engel demedi en son gittigim prof. Rahmini genişletmek lazım perdeyide almak lazım dedi insan sinir olmuyor değil yani

Allah cabanizi boşa cikarmasin ins. Ve en kisa zamanda yüzünüzü guldursun

Her gun ac karnina alıyorum. Sen peki? Onun haricinde doktorun verdiği vitaminleri kullaniyorum
Bana 11 gün önce konuldu bu teşhis doktor daha vitamin vermedi kendim aldım ben selenyum takviyesi propolis bakteri livex90 daha bi kaç tane var onları kullanıyorum cok ıyi geliyormuş omur boyu hap kullanılır mi
Bendeki rakam gebeliğe engel dedi aslında cok ta yüksek değil 4.83 100mg verdi 20 gün sonra tekrar gidicem tahlil yapacak heralde

merhaba birşey sormak istiyorum ben ovülasyon testiyle takip yaptım cift cizgiden cyumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testi yapmaliyim bugün 9. günün sabah yapsam çıkarmı yoksa 11. günü felan beklesemmi

merhaba birşey sormak istiyorum ben ovülasyon testiyle takip yaptım cift cizgiden cyumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testi yapmaliyim bugün 9. günün sabah yapsam çıkarmı yoksa 11. günü felan beklesemmi
canım ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur şu an biraz erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…