- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.141
Kizlar gunaydin :)
ALLAH im isteyen herkese versin kimseye aratmasin
Ben tup bebek tedavisi goruyorum ve yarin kanda test gunum tuttumu tutmadimi doktorum soyluycek fakat ben bugun dayanamadim sabah ac karinla evde erken gebelik testi yaptim bir bakarmisiniz size zahmet
Günaydın canım bence pozitif tabiki en doğru sonuç yatın doktorundan gelir dualarım seninleBerencigim merhaba canim sence pozitifmi benim
Ay simdi gordum yazdigini sagol canim :) ALLAH im seninde dogacak bebisine saglikli mutlu uzun omurler versin insALLAH:)İkinci çizgi var canım inşallah yarın doktorun da güzel haberler verir sağlıkla kucağına alırsın
Troid hapi etkilemez ben de kullaniyorumMerhaba kizlar benimde dün adet günümdü fakat daha olmadım dün dayanamayıp test yaptım negatif cıktı ama hala adet olmadım kanda versem çıkarmı acaba birde tiroit hapı kullanıyorum bu ilacın yan etkisindenmi olmadım diye düşünmüyor da değilim:)
Bu durumda olan bana yardımcı olabilecek:))
Sanırım stres yaptım biraz bugün geldi kırmızılar:)Troid hapi etkilemez ben de kullaniyorum
Ins diger ay guzel haberinizi duyarim. Ovulasyon gununuze dikkat ediyorsunuz degil mi?Sanırım stres yaptım biraz bugün geldi kırmızılar:)
Yarin gidip hormon testi vereceğim ve adet bitimi 2. Histereskopi olacağım sonrası nasıl gider bilmiyorum ovuluasyon günlerine akinti ve ağrılarla anlıyorum test yapmiyorum daha çok stres yaptırıyo testlerIns diger ay guzel haberinizi duyarim. Ovulasyon gununuze dikkat ediyorsunuz degil mi?
Hic stres yapmayin. Esiniz de baktirdi mi bilmiyorum. Ve kac ay deniyorsunuz. 1 ay doktorla takip de yapabilirsiniz. Ben 15 ay denedm Allah size de nasip etsin.Yarin gidip hormon testi vereceğim ve adet bitimi 2. Histereskopi olacağım sonrası nasıl gider bilmiyorum ovuluasyon günlerine akinti ve ağrılarla anlıyorum test yapmiyorum daha çok stres yaptırıyo testler
3 yıldır uğraşıyoruz canım eşimde şükür problem yok ama tekrar test yaptıracak YarinHic stres yapmayin. Esiniz de baktirdi mi bilmiyorum. Ve kac ay deniyorsunuz. 1 ay doktorla takip de yapabilirsiniz. Ben 15 ay denedm Allah size de nasip etsin.
amin ins onumuzdeki ay hamile haberini alirim. Cok iyi bilirim her ay husranlari. Bize de yok sorun falan dediler sadece bir doktor yuzde 7 morfoloji az dedi 14 en az olsun isteriz deriz. Vitamin verdi ve vitamini kullandigimz ay hamile kaldim. Allah im gobusunu, kucagini doldursun insallah3 yıldır uğraşıyoruz canım eşimde şükür problem yok ama tekrar test yaptıracak Yarin
Sorunlar cikiyo rabbim yüzümüzü güldürsün InsaAllah
Inşallah canım olmassa aşılamaya geçeriz nasip ordadır belki bilemeyiz kiamin ins onumuzdeki ay hamile haberini alirim. Cok iyi bilirim her ay husranlari. Bize de yok sorun falan dediler sadece bir doktor yuzde 7 morfoloji az dedi 14 en az olsun isteriz deriz. Vitamin verdi ve vitamini kullandigimz ay hamile kaldim. Allah im gobusunu, kucagini doldursun insallah
Allah cabanizi boşa cikarmasin ins. Ve en kisa zamanda yüzünüzü guldursunInşallah canım olmassa aşılamaya geçeriz nasip ordadır belki bilemeyiz ki
Benim dert bitermi mart ayında lap+ histereskopi oldum sağ tüp alındı perde vardı sağolsun doktorum birazını bırakmış
O kadar doktor gezdim hiç biride engel demedi en son gittigim prof. Rahmini genişletmek lazım perdeyide almak lazım dedi insan sinir olmuyor değil yani
Amin insaAllah sizdedemi hasimato var ?Allah cabanizi boşa cikarmasin ins. Ve en kisa zamanda yüzünüzü guldursun
Evet hasimoto hastasıyım. Levetiron kullaniyorum. Kasimda 36 yasina giricem ve subat ayinda teshis konulduAmin insaAllah sizdedemi hasimato var ?
Sürekli kullanıyorsunuz dimi bu hapı yanında başka şeyler kullaniyormusunuz?Evet hasimoto hastasıyım. Levetiron kullaniyorum. Kasimda 36 yasina giricem ve subat ayinda teshis konuldu
Her gun ac karnina alıyorum. Sen peki? Onun haricinde doktorun verdiği vitaminleri kullaniyorumSürekli kullanıyorsunuz dimi bu hapı yanında başka şeyler kullaniyormusunuz?
Bana 11 gün önce konuldu bu teşhis doktor daha vitamin vermedi kendim aldım ben selenyum takviyesi propolis bakteri livex90 daha bi kaç tane var onları kullanıyorum cok ıyi geliyormuş omur boyu hap kullanılır miHer gun ac karnina alıyorum. Sen peki? Onun haricinde doktorun verdiği vitaminleri kullaniyorum
canım ovulasyondan 14 gün sonra adet olunur şu an biraz erkenmerhaba birşey sormak istiyorum ben ovülasyon testiyle takip yaptım cift cizgiden cyumurtlamadan kaç gün sonra gebelik testi yapmaliyim bugün 9. günün sabah yapsam çıkarmı yoksa 11. günü felan beklesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?