- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.081
Ben çizgi görüyorum 10 dakika geç bir süre değil hayırlısı olsun canımOvulasyon günümden 10 gün geçti duştan önce yaptım testi 10 dk sonra çıktığımda sonuç bu kendime teşhis te koyamiyorum çünkü çok ağır hastalandım 3 gündür halim yok gribim heryerim ağrıyor oyuzden belirtileride varmı yokmu secemiyorum , hamilemiyim sizce ? Rabbim insallah hepimizin duasını kabul eder gebelik haberi aliriz.. polikistik overliyim
İnşallahBen çizgi görüyorum 10 dakika geç bir süre değil hayırlısı olsun canım
Hamile sin hayırlı olsun canımOvulasyon günümden 10 gün geçti duştan önce yaptım testi 10 dk sonra çıktığımda sonuç bu kendime teşhis te koyamiyorum çünkü çok ağır hastalandım 3 gündür halim yok gribim heryerim ağrıyor oyuzden belirtileride varmı yokmu secemiyorum , hamilemiyim sizce ? Rabbim insallah hepimizin duasını kabul eder gebelik haberi aliriz.. polikistik overliyim
Net değil dağılmış gibiGebelik varmı kızlar daha önce kimyasal yaşadım bugün adet günüm test böyle
Bozuk test canmEki Görüntüle 2538883
Kızlar benim gördüğüm çizgiyi görüyormusunuz sizde ama ne zaman çıktı bilmiyorum ben 5 dakika bekledim yok diye banyo dolabının içine koydum bat a 3 gün kala yaptım testi
Test bozuk ya da fazla idrar damlatmissinizEki Görüntüle 2538883
Kızlar benim gördüğüm çizgiyi görüyormusunuz sizde ama ne zaman çıktı bilmiyorum ben 5 dakika bekledim yok diye banyo dolabının içine koydum bat a 3 gün kala yaptım testi
Canım merhaba benimde öyleydi ilk sonra bişey çıkmadı en iyi kan tahlili netEki Görüntüle 2538883
Yok canım test bozuk değil dolaba koyunca kapalı yerde kalınca böyle oluyor öncesinde böyle değildiTest bozuk ya da fazla idrar damlatmissiniz
Testi tekrarladım tam atıyodum eşim bir çizgi gözüküyor dedi yemin ederim bu testlerden kafam karıştı kan verip çıkmayınca çok kötü oluyorum kendimde değişim görüyorum ama biraz daha bekliyecegim Allah büyüktür inşallah evlat isteyen herkese nasip olurNet değil dağılmış gibi
Canım t nin altında bir çizgi çıkmış pembe o karıştırdı kafamı ama sonradan farkettimBozuk test canm
Rabbim tez zamanda sana mucizeni veriri insallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım t nin altında bir çizgi çıkmış pembe o karıştırdı kafamı ama sonradan farkettim
O renk yoğunluğu banyo dolabının kapaklı yerine koyduğum her testte oluyor onu kaale almıyorum pek sanırım ıslakken koyunca nemden oluyor ama her markada yaşadım bunu bozukluk tan ya da fazla damlatmaktan değil
amin canım tüm isteyenlere inşallah ben saldım artık olmazsa olmasın modundayım 4 yıl olacak dile kolay yaşda oldu nerdeyse 40 ama şüphem vardı bu ay çok;erken öğrenmek istediğimden yaptım testi hayırlısı artıkRabbim tez zamanda sana mucizeni veriri insallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?