Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Hadi ya ben dha 22 yaşindayim 3 yildir uğraşıyorum olmuyor eşim azosperm benimde umudum hic yok

Hadi ya ben dha 22 yaşindayim 3 yildir uğraşıyorum olmuyor eşim azosperm benimde umudum hic yok
benim çok şükür bir oğlum var canım 10 yaşında kardeşi olsun dedik geç kaldık sanırım azcık :))
canım artık herşeyin çaresi var tıp çok ilerledi tüp bebek düşündünüz mü hiç

azosperm e iyi gelen bitkisel kürler var araştırdın mı hiç canım yemesine içmesine de dikkat ederse olur inşallah
Evet tedaviye basladik gaziantep te ben ankaraya gidek dedim eşim antep dedi murat mermerkaya da tedavi oluyoz genetik testi verdi eşim benimkine de bakıcaklar 2 ay sonra cikicakmis bizimle cok olumlu konustu ankaradaki dedi tese olursa % 20 şansı var dedi cok korkuttu ama murat hoca bizimle çok güzel cok olumlu konuştu 6 aylik tedavi verdi bize genetik testi istedi sonuclarımiza baktı hemen tüp yapmiyalim dedi ilaclarla değerlerimiz düzelirse aşılama yapariz dedi eger iyi degerler elde edemezsek ozmn tüp yaparız dedi

Merhaba hanımlar. 3ay once kimyasal gebelik gecirdim 2.3 gün önce test yapmıştım 2.cizgi baya silik çıkmıştı. 1.2gunum kaldı bugün değişik hissettiğim için test aldım sonuç resimdeki gibi. Cuma kan vermeye gidicem inşallah hcg yüksek çıkar. 1 senedir istiyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aynı durum yaşayan varsa cevaplamasina sevinirim ❤

Eklentiler

• IMG-20190925-WA0000.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 285
tebrikler canım, umarım yüksek çıkar hcg <3 ilk kimyasalında hcg kaçtan düşmüştü

Bakarmisinizz kizlarr Adetime 9gun var sanki golge gibi sey var sizde goruyomusunuz?belirtilerim azicik gogus ucu agrisi bel agrisi ve ara sira kasiklarimda batma

Eklentiler

• IMG_20190927_123645.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 255
Bakarmisinizz kizlarr Adetime 9gun var sanki golge gibi sey var sizde goruyomusunuz?belirtilerim azicik gogus ucu agrisi bel agrisi ve ara sira kasiklarimda batma
canım 9 gün kala kanda bile çıkmaz sana var gi,bi gelmiş adetine en az 2 gün kala yapmalısın hatta geciksin öyle yap inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…