- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.101
kalın beyaz çizgi görüyorum canım olabilir 2 gün sonra tekrarlarsan bişi varsa çıkarMerhaba arkadaşlar comfort days markayla yaptım, bata 4 gün var, sizce durum nasıl?
Tmm teşekkürlerkalın beyaz çizgi görüyorum canım olabilir 2 gün sonra tekrarlarsan bişi varsa çıkar
Kaç dakika sonra çıktıMerhaba arkadaşlar comfort days markayla yaptım, bata 4 gün var, sizce durum nasıl?
5 dk da çıkmadı dün gece baktım böyleydi attım kenara bir arkadaş olabilir diyince heyecan yaptımKaç dakika sonra çıktı
Tekrarlayin yada kan verin5 dk da çıkmadı dün gece baktım böyleydi attım kenara bir arkadaş olabilir diyince heyecan yaptım
Tmmdr cevap için teşekkürlerTekrarlayin yada kan verin
Hadi yaamin canım tüm isteyenlere inşallah ben saldım artık olmazsa olmasın modundayım 4 yıl olacak dile kolay yaşda oldu nerdeyse 40 ama şüphem vardı bu ay çok;erken öğrenmek istediğimden yaptım testi hayırlısı artık
benim çok şükür bir oğlum var canım 10 yaşında kardeşi olsun dedik geç kaldık sanırım azcık :))Hadi yaben dha 22 yaşindayim 3 yildir uğraşıyorum olmuyor eşim azosperm benimde umudum hic yok
azosperm e iyi gelen bitkisel kürler var araştırdın mı hiç canım yemesine içmesine de dikkat ederse olur inşallahHadi yaben dha 22 yaşindayim 3 yildir uğraşıyorum olmuyor eşim azosperm benimde umudum hic yok
Evet tedaviye basladik gaziantep te ben ankaraya gidek dedim eşim antep dedi murat mermerkaya da tedavi oluyoz genetik testi verdi eşim benimkine de bakıcaklar 2 ay sonra cikicakmis bizimle cok olumlu konustu ankaradaki dedi tese olursa % 20 şansı var dedi cok korkuttu ama murat hoca bizimle çok güzel cok olumlu konuştu 6 aylik tedavi verdi bize genetik testi istedi sonuclarımiza baktı hemen tüp yapmiyalim dedi ilaclarla değerlerimiz düzelirse aşılama yapariz dedi eger iyi degerler elde edemezsek ozmn tüp yaparız dediazosperm e iyi gelen bitkisel kürler var araştırdın mı hiç canım yemesine içmesine de dikkat ederse olur inşallah
tebrikler canım, umarım yüksek çıkar hcg <3 ilk kimyasalında hcg kaçtan düşmüştüMerhaba hanımlar. 3ay once kimyasal gebelik gecirdim 2.3 gün önce test yapmıştım 2.cizgi baya silik çıkmıştı. 1.2gunum kaldı bugün değişik hissettiğim için test aldım sonuç resimdeki gibi. Cuma kan vermeye gidiceminşallah hcg yüksek çıkar. 1 senedir istiyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Aynı durum yaşayan varsa cevaplamasina sevinirim ❤
İlk 26 çıkmıştı 4-5 günde 60 üstüne çıkamadı sonra zaten gebelik devam edemedi.tebrikler canım, umarım yüksek çıkar hcg <3 ilk kimyasalında hcg kaçtan düşmüştü
anladım, ilk seferde yüksek çıkarsa daha rahat olursun bu kez :)İlk 26 çıkmıştı 4-5 günde 60 üstüne çıkamadı sonra zaten gebelik devam edemedi.
canım 9 gün kala kanda bile çıkmaz sana var gi,bi gelmiş adetine en az 2 gün kala yapmalısın hatta geciksin öyle yap inşallah hamilesindirBakarmisinizz kizlarr Adetime 9gun var sanki golge gibi sey var sizde goruyomusunuz?belirtilerim azicik gogus ucu agrisi bel agrisi ve ara sira kasiklarimda batma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?