- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.181
Evet çok çok silik bi çizgi gözüküyor canımBu testin ilk 3 dakikasında çekilmiş hali canım çok dikkatli bakarsan görürsün bu test sonra o hale geldi
Göremedim ben bat gectimi??kızlar merhabalar sizce ikinci çizgi varmı ???
daha 5 gün varGöremedim ben bat gectimi??
Biraz daha bekle oyle yap canım inşallah bebeğin tutunmuştur sanadaha 5 gün var
bende göremedim canım ama 5 gün var demişsin daha çok erken umarım bebişin seninledirkızlar merhabalar sizce ikinci çizgi varmı ???
Idrari fazlamı damlattin. Yada test bozuk olabilir tekrar yap istersen cnmİyi akşamlar kızlar,
bir de benim testimi yorumlasanız ya. Ben hiç nir şey anlamadım bu testten
Asslında fazla damlatmadım. Anlamadım neden böyle olduğunu.Idrari fazlamı damlattin. Yada test bozuk olabilir tekrar yap istersen cnm
Cnm şüphelerin varsa testi tekrarla derim..Asslında fazla damlatmadım. Anlamadım neden böyle olduğunu.
Hamile kalmayı düşünmedim hiç şu ana kadar ancak bir kaç belirti oldu, açıkcası sigara kullanmasam önemli değil ama her içtiğimde emin olamadığım için aklım takılıyor
çok teşekkürler cevap için.
Allah tamamına erdirsinBu ay yaptığım testler fikir vermesi açısından paylaşmak istedim. Sırasıyla adete 4 gün 2 gün kala ve bat günü yaptım. Daha önce iki düşüğüm var ikincisini 16 haftalıkken kaybetmiştim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayır araştırılmadı bi tane sağlıklı doğumum var ilk gebeliğimden kızım 4.5 yaşında şimdi. İlk düşükte kese gelişmediği için hiç kalp atışlarını duymadan kürtaj olmuştum diğeri de sancıyla açılma oldu ve kaybettim araştırılmasına gerek yok dediler pıhtılaşma gibi bir durumun yok dedi doktorum. üniversite hastanesinde takip ediliyordum zaten. İnşallah bu defa sağlıkla kavuşurum.Allah tamamına erdirsin
araştırıldımı düşüklerin nedeni
var gibi canım bat a var sanırım daha kaç günün kaldıSizceee
Sizceee
ben hiç göremedim ama ins vardır cnmKızlar lütfen yorum yapın adete 5 gün var merak ettim yapiyim dedim böyle çıktı sizce bisey var mi . Normalde daha belirgin fotoda böyle çıktı umut varmıdir
Ciplak gözle goruyorum ama fotoda belli olmuyo ya 2. Fotoda birazcik gorunuyo ben mi hayal görüyorumben hiç göremedim ama ins vardır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?