Pozitif İdrar Testi Örnekleri

İyi akşamlar kızlar,

bir de benim testimi yorumlasanız ya. Ben hiç nir şey anlamadım bu testten

Eklentiler

• C9EE59AE-6AD9-4F8C-8521-9D25A619BC4A.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 288
Idrari fazlamı damlattin. Yada test bozuk olabilir tekrar yap istersen cnm
Asslında fazla damlatmadım. Anlamadım neden böyle olduğunu.
Hamile kalmayı düşünmedim hiç şu ana kadar ancak bir kaç belirti oldu, açıkcası sigara kullanmasam önemli değil ama her içtiğimde emin olamadığım için aklım takılıyor

çok teşekkürler cevap için.

Cnm şüphelerin varsa testi tekrarla derim..

Bu ay yaptığım testler fikir vermesi açısından paylaşmak istedim. Sırasıyla adete 4 gün 2 gün kala ve bat günü yaptım. Daha önce iki düşüğüm var ikincisini 16 haftalıkken kaybetmiştim inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alabilirim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20191018_202434.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 345
Allah tamamına erdirsin
araştırıldımı düşüklerin nedeni

Allah tamamına erdirsin
araştırıldımı düşüklerin nedeni
Hayır araştırılmadı bi tane sağlıklı doğumum var ilk gebeliğimden kızım 4.5 yaşında şimdi. İlk düşükte kese gelişmediği için hiç kalp atışlarını duymadan kürtaj olmuştum diğeri de sancıyla açılma oldu ve kaybettim araştırılmasına gerek yok dediler pıhtılaşma gibi bir durumun yok dedi doktorum. üniversite hastanesinde takip ediliyordum zaten. İnşallah bu defa sağlıkla kavuşurum.

Kızlar lütfen yorum yapın adete 5 gün var merak ettim yapiyim dedim böyle çıktı sizce bisey var mi . Normalde daha belirgin fotoda böyle çıktı umut varmıdir

Eklentiler

• 03B2E009-C23E-473A-8C21-10A729D6511E.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 193
  • 7B62AD4E-79D0-4D00-882F-D783A4F5DA97.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 198
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…