Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar bata 4 gün kaldı sizce bu nedir hayalet çizgi var mı yoksa istemekten ben mi hayal görüyorum
Bu da 15 20 dakika sonraki hali

Çok silik olanı adete 4 gün kala yaptım net olanı adet günü yaptım bat 25 Di kan testi veremiyorum burda imkan yok bende idrar testi ile netleştirdim :)

Eklentiler

• 20191025_105316.webp
    6 KB · Görüntüleme: 226
Çok silik olanı adete 4 gün kala yaptım net olanı adet günü yaptım bat 25 Di kan testi veremiyorum burda imkan yok bende idrar testi ile netleştirdim :)
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Darısı benim başıma adet günü kesinleştiririm ben de umarım sizin gibi sizin 4 gün kala da düzgün bir çizgiymiş benimki biraz dağınık göründüğü için emin olamadım ama inşaallah pozitiftir karnım belim çok ağrıdığı için korkuyorum regl ağrısı mı diye

İnşallah hayırlı haberler alırsınız, o bel ağrısı beni çok yoruyor 3.gebelik ilk defa belim bu kadar ağrıyor

İnşallah hayırlı haberler alırsınız, o bel ağrısı beni çok yoruyor 3.gebelik ilk defa belim bu kadar ağrıyor
İnşaallah alırım siz de inşaallah sağlıcakla yavruşunuza kavuşursunuz yeter ki sağlıklı olsun da ağrılar zor biliyorum ilk gebeliğimden ben de çok teşekkür ederim

Kızlar dün adet günümdü test yaptım bise çıkmadı.. Daha önce kizimdada adetim 3-4 gün geçmişte testte yok denecek kadar silik çıkmıştı sizce ne zmn kan testi yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…