- 12 Ekim 2019
- 20
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.221
İnşallah görürsün cnmHerkes 2. Cizgileri görüyor ben nıye görmedım kı
Kızlar testime bakar mısınız bata 3 gün var
Eki Görüntüle 2548234
Adet olmanıza mı 3 gün var. Bide testi yapınca kaç dk geçti ve böyle oluştu.Kızlar testime bakar mısınız bata 3 gün var
Eki Görüntüle 2548234
Öyle mi dersiniz insallahHemen ciktiysa tebrikler. Bebis yola cikmis geliyor :)
Evet adetime 3 yada 4 gün var. Testi yaptım kalkıp toparlanana kadar böyle olduAdet olmanıza mı 3 gün var. Bide testi yapınca kaç dk geçti ve böyle oluştu.
Bide kan verin inş bebişlerdirEvet adetime 3 yada 4 gün var. Testi yaptım kalkıp toparlanana kadar böyle oldu
Belli oluyor çizgi cnmKızlar testime bakar mısınız bata 3 gün var
Eki Görüntüle 2548234
Hayırlı olsun çizgi gözüküyor :)Kızlar bata 4 gün kaldı sizce bu nedir hayalet çizgi var mı yoksa istemekten ben mi hayal görüyorumEki Görüntüle 2548550
Bu da 15 20 dakika sonraki hali Eki Görüntüle 2548551
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahÇok silik olanı adete 4 gün kala yaptım net olanı adet günü yaptım bat 25 Di kan testi veremiyorum burda imkan yok bende idrar testi ile netleştirdim :)
İnşallah hayırlı haberler alırsınız, o bel ağrısı beni çok yoruyor 3.gebelik ilk defa belim bu kadar ağrıyorRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahDarısı benim başıma adet günü kesinleştiririm ben de umarım sizin gibi sizin 4 gün kala da düzgün bir çizgiymiş benimki biraz dağınık göründüğü için emin olamadım ama inşaallah pozitiftir karnım belim çok ağrıdığı için korkuyorum regl ağrısı mı diye
İnşaallah alırımİnşallah hayırlı haberler alırsınız, o bel ağrısı beni çok yoruyor 3.gebelik ilk defa belim bu kadar ağrıyor
Bende teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler alırsınız sizde :)İnşaallah alırımsiz de inşaallah sağlıcakla yavruşunuza kavuşursunuz yeter ki sağlıklı olsun da ağrılar zor biliyorum ilk gebeliğimden ben de çok teşekkür ederim
Gun aşırı tekrarlayin bence yada direk kan testi versenizKızlar dün adet günümdü test yaptım bise çıkmadı.. Daha önce kizimdada adetim 3-4 gün geçmişte testte yok denecek kadar silik çıkmıştı sizce ne zmn kan testi yapim
2-3 gün dahami beklesemki.. Çünkü ilkinde kan testm 13 küsür cikmistiGun aşırı tekrarlayin bence yada direk kan testi verseniz
6 7 gün daha bekle benceKızlar dün adet günümdü test yaptım bise çıkmadı.. Daha önce kizimdada adetim 3-4 gün geçmişte testte yok denecek kadar silik çıkmıştı sizce ne zmn kan testi yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?