- 11 Ekim 2019
- 462
- 190
- 18
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.201
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunHayır araştırılmadı bi tane sağlıklı doğumum var ilk gebeliğimden kızım 4.5 yaşında şimdi. İlk düşükte kese gelişmediği için hiç kalp atışlarını duymadan kürtaj olmuştum diğeri de sancıyla açılma oldu ve kaybettim araştırılmasına gerek yok dediler pıhtılaşma gibi bir durumun yok dedi doktorum. üniversite hastanesinde takip ediliyordum zaten. İnşallah bu defa sağlıkla kavuşurum.
V Ar bence benimki de böyle çıktı gün güne koyulaştı hayırlı olsunSizceee
Canım bende göremedim adetin geçmesi lazım anca öyle çıkıyorKızlar lütfen yorum yapın adete 5 gün var merak ettim yapiyim dedim böyle çıktı sizce bisey var mi . Normalde daha belirgin fotoda böyle çıktı umut varmıdir
Burda özel hastane yok sadece devlet var acilde kana bakmıyor randevu da yok boş güne, diğer hafta içi gidebilirim teşekkür ederim, aslında bekliyordum :) çok şükürben çizgi görüyorum canımm, bence hemen gidip kan aldır
Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Kızlar lütfen yorum yapın adete 5 gün var merak ettim yapiyim dedim böyle çıktı sizce bisey var mi . Normalde daha belirgin fotoda böyle çıktı umut varmıdir
Çokmu damlattın, pek anlayamadım çok idrar gitmiş gibi testi tekrarla benceBende bugün yaptim böyle çıktı bugün adet görmem gerekiyordu yumurtlama döneminde korunmasız ilişki oldu ikinci çizgi yok ama ordaki o beyazlık nedir onu anlayamadım
Bence gebelik yokKızlar lütfen yorum yapın adete 5 gün var merak ettim yapiyim dedim böyle çıktı sizce bisey var mi . Normalde daha belirgin fotoda böyle çıktı umut varmıdir
Bozuk test tekrar yapmalısınİyi akşamlar kızlar,
bir de benim testimi yorumlasanız ya. Ben hiç nir şey anlamadım bu testten
Herkesin ovulasyonu aynı olmayabilir bata cok yakınken de şansın olabilirKızlar merhaba aranıza yeni katıldım
Allahın izniyle ikinci çocuğu düşünüyorum
Bu ay pek çalışma olmadı sadece 1 kez diyebilirim bata daha 15 gün var sizce sansim varmi takvime göre ovulasyon bugün.. Ama sanki birkaç gün önce akıntı vardı yumurtlama olabilirmi ??
TSK edrm cevabın içn bata 4 gün kaldı..Herkesin ovulasyonu aynı olmayabilir bata cok yakınken de şansın olabilir
Biraz görünüyor olabilirKızlar lütfen yorum yapın adete 5 gün var merak ettim yapiyim dedim böyle çıktı sizce bisey var mi . Normalde daha belirgin fotoda böyle çıktı umut varmıdir
Hamilelik olabilirSizceee
Ondan 1 gün sonra yine yaptım ayni çıktı daha yapmadim adeti bekliyorumBiraz görünüyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?