- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.241
bu test yüksek ihtimalle pozitif ama idrarı fazla damlatmışsınız sanırım tekrarlayın test bozuk ise sonuç hatalıda olabilir ama orda çizgi gördüm pembe ne kadarda sürede bu hale geldiKızlar bu ne şimdi basına böle bişey gelen var mı
Şimdi de böle oldubu test yüksek ihtimalle pozitif ama idrarı fazla damlatmışsınız sanırım tekrarlayın test bozuk ise sonuç hatalıda olabilir ama orda çizgi gördüm pembe ne kadarda sürede bu hale geldi
Baska yok elimde yA ay sinir oldumTekrrla testi canm
Nöbetçi eczane bulma şansın yoksa yarını bekle . zaten o pozitifse hiç stres yapma. Sakin ol. Olacağına varacakBaska yok elimde yA ay sinir oldum
Evet çok doğru canım dün olmam gerekiyordu olmadımNöbetçi eczane bulma şansın yoksa yarını bekle . zaten o pozitifse hiç stres yapma. Sakin ol. Olacağına varacak
Ümitlenme kafana takma sürpriz gibi olsun. Canım dilerim rabbimden hayırlı sağlıklı bebeğin olur bu pozitifle beraberEvet çok doğru canım dün olmam gerekiyordu olmadım
Amin kuzumÜmitlenme kafana takma sürpriz gibi olsun. Canım dilerim rabbimden hayırlı sağlıklı bebeğin olur bu pozitifle beraber
Hayırlısı olsun var duruyorAdetim beş gün gecikti öğleden sonra yaptım testi var mı sizce
Sizin teste silik duruyor var gibiEki Görüntüle 2549776 selam kızlar benim 10 ekimde aded olmam gerekti ama olmadım 11 ekimde pembe açık kanam geldi adet oldum sandım ama olmadı sadece peçeteyle sildikçe geldi 3 gün sürdü bitti 14 ekim pazartesi kadın doğuma gittim kan verdim doktor baktı gebelik yok dedi bir kaç gün sonra sağlık ocağında kan verdim orda da sonuç negatifti ama ebe geç döllenme olabilir dedi bende bir umut bekledim bugün ayın 30 u test aldım tekrar yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyim iki oğlum var ikisininde hamileliğimi adetim geciktiği 2.ve 3.günü öğrendim hamile olabilirmiyim tekrar doktora gitmek için beklemelimiyim
Hemen mi çıktı yoksa aradan biraz geçtimiEki Görüntüle 2549776 selam kızlar benim 10 ekimde aded olmam gerekti ama olmadım 11 ekimde pembe açık kanam geldi adet oldum sandım ama olmadı sadece peçeteyle sildikçe geldi 3 gün sürdü bitti 14 ekim pazartesi kadın doğuma gittim kan verdim doktor baktı gebelik yok dedi bir kaç gün sonra sağlık ocağında kan verdim orda da sonuç negatifti ama ebe geç döllenme olabilir dedi bende bir umut bekledim bugün ayın 30 u test aldım tekrar yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyim iki oğlum var ikisininde hamileliğimi adetim geciktiği 2.ve 3.günü öğrendim hamile olabilirmiyim tekrar doktora gitmek için beklemelimiyim
Hemen 3dakikanin içinde çıktıHemen mi çıktı yoksa aradan biraz geçtimi
Sizin teste silik duruyor var
İnşallah evet 3 dakikanın içinde çıktıSizin teste silik duruyor var gibi
Hayırlı olsun hamilesiniz inşallah kandada netleşirAdetim beş gün gecikti öğleden sonra yaptım testi var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?