Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Herkese merhaba rabbim herkese sağlıklı bebişler versin ben de günüm geçti test yaptım fotosunu çektim yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• B60CE72D-AAD0-488C-82A3-DDCF945CC47F.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 230
selam kızlar benim 10 ekimde aded olmam gerekti ama olmadım 11 ekimde pembe açık kanam geldi adet oldum sandım ama olmadı sadece peçeteyle sildikçe geldi 3 gün sürdü bitti 14 ekim pazartesi kadın doğuma gittim kan verdim doktor baktı gebelik yok dedi bir kaç gün sonra sağlık ocağında kan verdim orda da sonuç negatifti ama ebe geç döllenme olabilir dedi bende bir umut bekledim bugün ayın 30 u test aldım tekrar yaptım bu şekilde çıktı sizce hamilemiyim iki oğlum var ikisininde hamileliğimi adetim geciktiği 2.ve 3.günü öğrendim hamile olabilirmiyim tekrar doktora gitmek için beklemelimiyim

Sizin teste silik duruyor var gibi

Hemen mi çıktı yoksa aradan biraz geçtimi

Ben de bu sabah adet günüme 6 gün varken dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. 2.çizginin yeri bomboş çıktı. Elimde başka gebelik testi yok. Yeni sipariş verdiğim ovülasyon testlerim gelecek önümüzdeki döngü için. İnşallah ona gerek kalmaz ama günüme kadar ondan 1-2 tane yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…