- 7 Ocak 2020
- 18
- 1
- 6
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.641
Eger yumurtlama adetten hemen sonra olduysa kalınabilir ama sankı bu test bozuk çünkü ikinci cizgi t de cıkmamış hemen c nın yanında cıkmış bence testı yenileyin
Canım durdukça dediğin gibi oldu sanırım bakar mısınVar canim hatta durdukça daha da koyulasir
Canım kalanlar adet bittiği gün yumurtlaması olan insanlar senın adet bıter bitmez yumurtlaman oldu mu yoksa daha var mı yumurtlamana öyle bir sey olsa bıle yanı adetten hemen sonra yumurtladıysan bıle bu ancak 10 güne bellı oluradetten hemen sonra hamile kalanları duymustum ..
benim testler bozuk dediğin gibi ...
Canim @Pamukpremsesss. Son hali canim
Canim var gibi duruyor adetin geçti mi ins vardir canim yüzün gulerCanım durdukça dediğin gibi oldu sanırım bakar mısın
5 gün geçikmem var canım aminCanim var gibi duruyor adetin geçti mi ins vardir canim yüzün guler
Eğer çizgi hemen çıktıysa gebelik vardır canım benim test sonucumda bundan biraz daha koyu çıktı ve hamileyim bence var net gözüküyor çünkü çizgiEki Görüntüle 2575551 Eki Görüntüle 2575551 adetim 3 gün geçti sizce gebelik varmidir
Ben çizgiyi görüyorum
Bende cizgi goruyorum hayirli olsun
Benimde üstte attım adete bir gün kala böyle çıktıMerhaba arkadaşlar. Adetime 5 gün var testim böyle çıktı gün içinde. Dün ve bugün birkaç test yaptım. Dün de böyleydi. Sadece bende tuhaf olan ilk idrarımla yaptığım bu kadar net çıkmıyor. Sabah çok sıkışık uyanırım ondan mı acaba.
Ben göremedim sanki sizde ama belki çekimden kaynaklanıyordur. Umarım hamilelik vardır.Benimde üstte attım adete bir gün kala böyle çıktı
Karin cektirme nedemekAmin kızlar karın cektirme yaptım adete bir hafta var
Bence var kan testi yaptırınKızlar adete 4 gün kala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?