- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.661
İnşallah.Bence var kan testi yaptırın
Evet bence var. Görüyorumarkadaşlar merhaba gecen ayın 14unde regl oldum. Yumurtlama falan takip etmedik sadece gün aşıri ilişki oldu. Pcos var bende zaten duzenli regl olmuyor hatta bu son reglde ilacla olmuştu. Üstteki testi perşembe günü yaptım bugune kadar bekledi ama hala bembeyaz yani kontrol cizgi vs belirmedi. Alttaki testide bugun anlamsiz bir bel ve sırt ağrısı var diye yaptım. Hafif silik bir çizgi çıkti ama kamerada netlemiyor ben normalde yukardan bakarken bile gorebiliyorum. Sizce var mıdır
ay inşallah vardır hayırlısiylaEvet bence var. Görüyorum
İnşallaj kanda olumlu sonuç alırsın. Maalesef bazen kimyasal gebelik olabiliyor.Kızlar merhaba. Cuma günü akşam kan testinde 16,77 çıkmıştı. Bir daha da gitmedim hastaneye. Bugün hem sabah hem de az önce idrar testi yaptım ama negatif. Böyle olan var mi? Çok kafam takıldı
Ayrıca sabah ve akşam yaptığım testlerin markaları farklı
Kan verdim ama yarın sabah çıkacak. Böyle olan var mııııı
İnşlah ya inşallahİnşallaj kanda olumlu sonuç alırsın. Maalesef bazen kimyasal gebelik olabiliyor.
sonucunuz çıktı mı acaba merak ettim siziİnşlah ya inşallah
30 çıkmış. Cuma akşam 16’ydı. Pzts sabah 30sonucunuz çıktı mı acaba merak ettim sizi
Biraz az artmış gibi. Umarım daha fazla artar olumlu sonuç alırsın. Çarşamba günü tekrar ver istersen.30 çıkmış. Cuma akşam 16’ydı. Pzts sabah 30
Evet bu akşam da bi özele gideyim diyorum bakalım hayırlısıBiraz az artmış gibi. Umarım daha fazla artar olumlu sonuç alırsın. Çarşamba günü tekrar ver istersen.
Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu[/QUOTEarkadaslar öncelikle merhaba hepinize, benim gebelik testimde çok silik bir ikinci çizgi mi farkediliyor yoksa ben iyiden iyiye kafayı mı yiyorum?
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Evet ben de gördümArkadaşlar hepinize merhaba, benim gebelik testinde çok silik bir çizgi mi var ben mi yanlış yorumluyorum sizce ? Teşekkürler şimdiden,Rabbim herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.
Ben pkos olduğum için adet düzensizliğim var , o yüzden belli olmuyor malesef adet tarihimEvet ben de gördümadete kaç gün var. Ben 5-6 gün kala böyle çıktı.
Çok düşük bir değer olsa da çıkar. Tahminim 10-20 arası olabilir. Ama en azından çizginin var olduğunu anlayabilirsin. Buarada hangi marka gebelik testi ile kullandınBen pkos olduğum için adet düzensizliğim var , o yüzden belli olmuyor malesef adet tarihim. Yarın kan testi yapsam çıkar mı acaba çok heyecanlandım simdi
Testi attım çöpe hatirlayamadim şuan markasını canım, yarın kan testi yaptıracağım bakalım, söylerim sonucuÇok düşük bir değer olsa da çıkar. Tahminim 10-20 arası olabilir. Ama en azından çizginin var olduğunu anlayabilirsin. Buarada hangi marka gebelik testi ile kullandın
Evet mutlaka haber bekliyprumTesti attım çöpe hatirlayamadim şuan markasını canım, yarın kan testi yaptıracağım bakalım, söylerim sonucuçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?