- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.681
Oldukça da belirgin çıkmış. Bence kesin bişey vardır. Bu kuruma çizgisi gibi değil. Hangi marka ile yaptığınız da önemli tabi. Yanlış çıkaran birkaç marka vardıKızlar selam, 14 gün gecikmem var 10. Gün kan testi negatif. Bugün sabah idrar testi yaptım 30 dk da çıkmadı. Attım köşeye işe gittim. Gelince böyleydi? Belki geç döllenmedir yenidir dedim kendimce ama pekte umut yok gibi. Böyle olup pozitif olanınız varmı?
Albi sanırım.valla bilemiyorum uzun süren hikayem var yoruldum hayırlısı diyorumOldukça da belirgin çıkmış. Bence kesin bişey vardır. Bu kuruma çizgisi gibi değil. Hangi marka ile yaptığınız da önemli tabi. Yanlış çıkaran birkaç marka vardı
Albiye güvenmeyim o zaman. İnşallah yanıltır beni. Güzel sonuçlar alırsınız.Albi sanırım.valla bilemiyorum uzun süren hikayem var yoruldum hayırlısı diyorum
Canım senin test bir gebenin günlüğünden mi aldın bende aynı testten yaptım hemen çıkmadı iki saat sonra çıktı diğer testlerim hemen ciktiKızlar merhaba. Birkac yerde sordum ama burda da sorayım. Malum hevesliyiz. Bir saat sonra testi böyle buldum. Sizce var mı yoksa kuruma cizgisi mi. Adet bir gün gecikti.
Evet canım ordan aldım. Peki seninkilrr doğru muyduCanım senin test bir gebenin günlüğünden mi aldın bende aynı testten yaptım hemen çıkmadı iki saat sonra çıktı diğer testlerim hemen cikti
Karartmadan da belli. Tebrikler. Ben de ilk testim böyleyken öğrendim.Eki Görüntüle 2577599 katartinca belli oldu
Bunlarda da var diyebilir miyiz öyleyse kızlarKarartmadan da belli. Tebrikler. Ben de ilk testim böyleyken öğrendim.
Sende de çizgi var. İkimizin de aynı nerdeyse. İnşallah vardır hayırlısıyla canımEki Görüntüle 2577599 katartinca belli oldu
O kadar çok baktimki testine. Bi görüyorum bi görmüyorum. Sen görüyor musun oldugunu. Biraz elinle gölge yap öyle çekGunaydin kızlar sizce varmi 1 günüm geçti
Aminn kuzum inşallah ya bugün karda düştüm inceden belim acıdı nasıl korktum ya şuan iyiyim bişey varsa alma Allahım die dua ettim belirsizlik çok kötü ya Allah yardımcınız olsun . Kuzu gördüm testinde dikkatli bakınca ama. Bu testleri sevmedim bn yaSende de çizgi var. İkimizin de aynı nerdeyse. İnşallah vardır hayırlısıyla canım
Amin kuzumKarartmadan da belli. Tebrikler. Ben de ilk testim böyleyken öğrendim.
Buda başka markaO kadar çok baktimki testine. Bi görüyorum bi görmüyorum. Sen görüyor musun oldugunu. Biraz elinle gölge yap öyle çek
Var gibi gördüm inşallah dogrudurBuda başka marka
Inşaallah bi kaç gündür sancimda var bugün daha fazla bide akıntı arttı beyaz şeffafVar gibi gördüm inşallah dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?