- 1 Ekim 2019
- 883
- 683
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.701
Ben değilim sanırım hicbir sey çıkmadı başka testte. Ve silince hafif pembemsi akıntı geliyor , adet ilk günü gibi. Çok heveslenmistim yaaInşaallah bi kaç gündür sancimda var bugün daha fazla bide akıntı arttı beyaz şeffaf
Var gibi çok az silik gördüm inşallah dogrudurBu çizgi testin kendi cizgisi mi arkadaşlar
Kızlar dua edin beta hcg 17,9 çıktı hayırlısıyla yükselsin degerim
HAYIRLISI OLSUN
Ayy hadi gözün aydın çıkar kuzumKızlar dua edin beta hcg 17,9 çıktı hayırlısıyla yükselsin degerim
Canım kan testi yerine direk kadın doguncuya git ultrason baksın çünkü bende pko var kaç kere gebelik testim pozitif çıkıp kimyasal yaşadım artık sevinemiyirim bile testlereIyi akşamlar. Ben de yaptım gecikmenin 1. Gününde 10 dk. Uçun de belirgin 2 çizgi vardı. 14. Günde kan testinde hiç birsey yok gosteriyor. Hala regli olmadım. Ümitlenmeli miyim yaa yoksa kimyasal gebelik mi
Bu da benim bata 5 ya da 6 gün kalaydı. Sonra koyulaştı. Sende de var gibi.sizce var mı bata 5 gün var. ilk idrarla yapilmadi
Gebelik testi laboquick marka tavsiye ederim. Beni hiç yanıltmadı. 6 gün öncesinden belli etti.Gunaydin kızlar gecikmenin 3.günü sabah hem ovu hem gebelik yaptim sonuc ilk saniyeler ilk resim.. sonradan kayboldu 2.resim daha sonraki hali hafif sancilarimda var
Var gibi yaGunaydin kızlar gecikmenin 3.günü sabah hem ovu hem gebelik yaptim sonuc ilk saniyeler ilk resim.. sonradan kayboldu 2.resim daha sonraki hali hafif sancilarimda var
2-3 sa sonra çıkan test markası nedirGecikmenin 16. Günündeyim. Halen adet görmedim. Tek sıkıntı testler 2-3 saat sonra böyle oluyor
Al-bi vardı elimde2-3 sa sonra çıkan test markası nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?