- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #32.721
var bence ben gördümKızlar varmı sizce adetime 2 gün var
Adetim 3 gün gecikmişti ama hiçbir belirti olmadığı için (göğüs hassasiyeti, bulantı vs.) asla beklemiyordum bugün eczanenin önünden geçerken bi test aldım negatifi göreyim de kafam rahat olsun diye sama sonuç pozitif sanırımucuz bi test olduğu için emin olamadım ne hissedeceğimi bilemiyorum kızlar ben hamile miyim yani şimdi??
Merhaba naptınız sonuç ne acabaInşaallah bi kaç gündür sancimda var bugün daha fazla bide akıntı arttı beyaz şeffaf
Yükselme var mı değerinde canımAllahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Canım çocuk okula gidecek nerdeyseAdetim 3 gün gecikmişti ama hiçbir belirti olmadığı için (göğüs hassasiyeti, bulantı vs.) asla beklemiyordum bugün eczanenin önünden geçerken bi test aldım negatifi göreyim de kafam rahat olsun diye sama sonuç pozitif sanırımucuz bi test olduğu için emin olamadım ne hissedeceğimi bilemiyorum kızlar ben hamile miyim yani şimdi??
Varmış canım şükürvar bence ben gördüm
Hamilemisiniz acabaKızlar benim de testimi yorumlar misini tüp bebek yaptirdim ve test tarihim 15 i çatlatma iğnesi vurdurmadim dondurulmus transfer ilk idrarla yaptim ilk cok.rsilikti durdukca koyulasti resmi de biraz koyulastirdim oyle daha iyi gorunuyor diye normal de ciplak gözle daha net
Hamilemisiniz acaba belli oldu muMerhabalar ;
sizce varmı ?
adetten hemen sonra ilişkiden hamile kalınırmı ?
Bence var gibiArkadaşlar benimde ilk testimde böyle çıktı sizce var mı ? Bu testten sonra bir daha yaptım o test de şansıma bozuk çıktı bir daha alıcam bakalım
Hayırlı olsun doktora gittiniz mi acabaKızlar varmı sizce adetime 2 gün var
Kahkaha attımCanım çocuk okula gidecek nerdeyse
Ben o çizgiyi öyle görmeyi bırak biraz bile olduğunu görmek için nelr vermezdimhayirli olsun
yok gitmedim canımkan takibi yapılıyor şuan haftaya gidicemHayırlı olsun doktora gittiniz mi acaba
Hmm anladım canım kaç çıktı beta en sonyok gitmedim canımkan takibi yapılıyor şuan haftaya gidicem
İlki Cuma gece 48 çıktı bugün 118 çıktı canımHmm anladım canım kaç çıktı beta en son
Güzel yükselmiş canım inşAllah sağlıkla kucağına alırsınİlki Cuma gece 48 çıktı bugün 118 çıktı canım
İnşallah csnım ya cümlemiz alalım sende varmı gebelikGüzel yükselmiş canım inşAllah sağlıkla kucağına alırsın
Var çok şükür kuzum cuma günü kalp atışı için gidicez belkide çarşambaİnşallah csnım ya cümlemiz alalım sende varmı gebelik
AY maşallah canım sağlıkla duyarsınız inşallah kalbinide sende yeni gebesin kasıklarında sğrı oldumu acabaVar çok şükür kuzum cuma günü kalp atışı için gidicez belkide çarşamba
Maalesef degilimHamilemisiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?