- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.161
Canim egerki onceden hic koyu gormediysen gec yumurtluyor olabilirsin onceden pik yaptgini gorup sonradan siliklesitigini ancak regle yakin tekrae koyulastigini gorursen hamile olabilirsin sen hic koyuluk gormedigin icin dmeek oluyoki gec yumurtluyo olabilrsin teste devam et pik yapinca ertesi gunu siliklesir 3 4 gün degerlendir bence koyulasmaya baslamis ama hala pik degl insallah olucakAdetime 9 gün kaldı canım hep slik çıktı testler ilk defa böyle koyulasti yarinda yapcam sence koyuluk olurmu dersin ne kadr geç yumurtlama olmuş ya adete 9 gün kaldı imkansız bence hamile kalmam
Şu an 5. Haftada mısınız. Nasıl hesapladınız. Benim son adet günüm 5 mart. Bazı internet siteleri 4 bazilari 5 hafta diyor(hastaneye giremediğiniz bir donemde hamile kalmakBence hamilesin yasindan dolayi olmasi daha cok mutluluk verici nasip olmus sonunda benim boyle cikinca 5.haftaymdydm
Canim son adet tarihi baz alınır gebelik hesaplayicilari yukleyebilrsin son adet tarihine gore bakilir bugun 4+2sin hayirli olsunŞu an 5. Haftada mısınız. Nasıl hesapladınız. Benim son adet günüm 5 mart. Bazı internet siteleri 4 bazilari 5 hafta diyor(hastaneye giremediğiniz bir donemde hamile kalmak)
Teşekkür ederimCanim son adet tarihi baz alınır gebelik hesaplayicilari yukleyebilrsin son adet tarihine gore bakilir bugun 4+2sin hayirli olsunbenim yarın 7.haftaya giriyorum 6 haftam bitiyo
Bence hamilesin yasindan dolayi olmasi daha cok mutluluk verici nasip olmus sonunda benim boyle cikinca
Canım bugün adetin 21 ci günündeyim yumurtlamami?? Adetime kaldı 9 gün takvimde yumurtlama adetin 16 sıydıCanim egerki onceden hic koyu gormediysen gec yumurtluyor olabilirsin onceden pik yaptgini gorup sonradan siliklesitigini ancak regle yakin tekrae koyulastigini gorursen hamile olabilirsin sen hic koyuluk gormedigin icin dmeek oluyoki gec yumurtluyo olabilrsin teste devam et pik yapinca ertesi gunu siliklesir 3 4 gün degerlendir bence koyulasmaya baslamis ama hala pik degl insallah olucak
Ovulasyon testi mi nu.Gebelik mi. Ben karistiriyorum onlaribanada bu testle ilgili birsey soylermisiniz bir cizgi var mi yok mu
gebelik testiOvulasyon testi mi nu.Gebelik mi. Ben karistiriyorum onlari
ben pozitif gördüm. Yine yaptınız migebelik testi
yarin deniycem tekrarben pozitif gördüm. Yine yaptınız mi
Ayy hadi insallahyarin deniycem tekrar
insaallahAyy hadi insallah
Ya benim ilk çift çizgiyi gördüğüm aynı gün psikopat gibi 3 test daha yaptım. Kendimi ikna etmek içinAyy hadi insallah
Tebrikleeeeerrrr
Birde birşey sorcam simdi direkt kadın doğuma mı gideyim ne yapayım sudan çıkmış balık gibiyim malum virüs de var ortalıkta sağlık ocağına falan gitmek istemedimTebrikleeeeerrrr
Ben tahlil verdim kaçıncı hafta göreyim diye. 7. Haftada doktora gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Varsa bi doktorunuz sorunBirde birşey sorcam simdi direkt kadın doğuma mı gideyim ne yapayım sudan çıkmış balık gibiyim malum virüs de var ortalıkta sağlık ocağına falan gitmek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?