- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.181
Bu testi hiç anlamıyorum. Ama evet dairenin icine bakacaksak silik görünüyor.Selam kizlar ben pco yum ve adetim aslidna sürekli gecikir ama bukadar uzun gecikmez
Cuma günü test yaptim normal test di Eki Görüntüle 2615183
Ben negativ diye aldim cöpe attim ama silik var diyenler oldu kafam karisti
tessekür ederim bugün testi tekrarliycamBu testi hiç anlamıyorum. Ama evet dairenin icine bakacaksak silik görünüyor.
Yok yok başka bir şey değil bu Allah’ın izniyle Nur topu gibi bebek geliyor inşallah , hayırlı olsunEki Görüntüle 2614012 kızlar merhaba. Kendime uygun başlığı bulmam biraz zaman ald i. :)) 3 gün geciktiğimi düşünüyorum. Bugün 4 kere test yaptım hepsi de boyleydi...ama ben pek beklemiyorum...yani esimin sperm canlilik orani yuzde 2 ...Benim de yaşım 38...aylarca hiç korumadık ama ne biliyim . Başka bir şey olmasin bu
Teşekkür ederimYok yok başka bir şey değil bu Allah’ın izniyle Nur topu gibi bebek geliyor inşallah , hayırlı olsun ☺
Canım hayırlı olsun öncelikle..hamilelik son adet tarihine göre hesaplanıyor ilişki tarihi önemli değilMerhabalar birşey danışmak istiyorum,hamilelik hafta hesaplamasını son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplıyorlarmış.Benim sat tarihim 2 mart,ilişki tarihim 26 mart.İki kez idrar testi yaptım pozitif çıktı,sonra kanda Beta HCG 112 çıktı.Bu durumda kesinlikle hamileyim dimi hala inanamıyorum :) 17 günlük oluyor hesaplamama göre.
Masalllaaah rabbim.kucagimiza saglikla almayi nasip etsin insalllaaah
Masalllaaah rabbim.kucagimiza saglikla almayi nasip etsin insalllaaah
Değil pozitif testKızlar sizce bu test yanlış mı?
İnşallah öyledir,bat yarın beklim biraz daha en iyisiDeğil pozitif test
tamam canım ama hamilesin gözün aydınİnşallah öyledir,bat yarın beklim biraz daha en iyisi
Tşkler cvp için cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?