- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.341
Canım tekrar test yaptın mi acaba koyulaşma oldu mu
[/QUOTE
Bugün yaptım oldu galiba koyulaşma yaBugün regl günüm hala olmadım bakalım olmazsam 2 gün sonra tekrarlayacağım bida
Bayram sonrasını bekleyeceğim galiba direkt doktora gideceğim ozaman kese vs oluşmuş olur sanırım eğer şuan hamilelik varsa teşekkür ederim inş vardır yaevet koyu gözüküyor net belli canım gözün Aydın hayırlı olsun inşallahnetleştirmek için bence bi kan ver hemen
Arkadaşlar, sizce pozitif mi?
Coook silik bi çizgi gördüm ama daha.net cekseniz içini açıp
4 gün var daha adetime canım. 2 gun öncede hafif açık kahve kan gelmişti lavaboda tuvalet kağıdın üstüne.Fotoların birinde baya belli oluyor var gibi canım adetin gectimi
4 gün var daha adetime canım. 2 gun öncede hafif açık kahve kan gelmişti lavaboda tuvalet kağıdın üstüne.
Bende öyle düşünüyorumYerleşme kanaması olabilir canım
Canım ilk 5 dkda çıkmıyorsa sonrasında çıkan kuruma çizgisi oluyor. Eğer dün silikse bugün yaptığının biraz koyulaşmış olması gerekiyordu. Adetin geçmediyse adet gününü bekle en erken o zaman dene, hakkında hayırlısı olsun inşallahYa kızlar lütfen bana yardımcı olun.
Dün öğlen gebelik testı yaptım ilk yapar yapmaz cıkmayınca cekmeceye koydum sonra aklıma geldi gittim baktım silik ikinci çizgi çıkmış sonra gittim başka marka cenin die bi marka test aldım ondada sonradan silik çizgi cıktı ama çok silik bu sabah ilk idrarımla yaptım daha da silik hatta hayali yok denicek kadar az görünen bi çizgi çıktı siz bu ne demek gebe olsam hemen cıkmazmı lütfen yorumlayın
Merhaba,Kızlar bende erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Hangi markadan memnunsunuz ve kaç gün erken denemeyelim en fazla
Canım bende bugün dr prüfer yaptım bata 5 gün var ve negatiftiMerhaba,
Predictor veya fortest ben ikisindende memnunum ben bata 6 gün varken pozitif gördüm
Belkide geç döllenmedir 2 gün sonra tekrar test yapın ama alabiliyorsanoz benim dediğim markalar dan birtanesi alıp yapın henüz çok erken benimde muhtemelen erken döllenme çok kişi biliyorum adet gününde negatif çıkıpadetten 2 gün sonra pozitif görenleri umudunu kaybetme İnş bebiş vardırCanım bende bugün dr prüfer yaptım bata 5 gün var ve negatiftikaç gündür inanılmaz bi şişkinlik hissediyorum psikolojik demiştim ama hala da geçmedi negatifi gördükten sonra. Önümüzdeki ay ovülasyon takip edicem bakalım
İnşallah hayırlısı için dua ediyorumBelkide geç döllenmedir 2 gün sonra tekrar test yapın ama alabiliyorsanoz benim dediğim markalar dan birtanesi alıp yapın henüz çok erken benimde muhtemelen erken döllenme çok kişi biliyorum adet gününde negatif çıkıpadetten 2 gün sonra pozitif görenleri umudunu kaybetme İnş bebiş vardır
Amin canımİnşallah hayırlısı için dua ediyorumRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?