- 9 Aralık 2017
- 761
- 340
- 103
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.361
Çok teşekkürlerİlk resim adetten 2 gün önce ikinci resim olması gereken adetin 5. günü. Silik çıkan arkadaşlara yardımcı olur diye düşündüm.
Yarın birdaha yapmanızı öneririm 10 dkka dan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyorlar veya elinizde varsa erken gebelik testi yapmanızı öneririm genellikle doğru sonuç veriyor ben bu normal testlere pek güvenmiyorumKızlar yardımcı olur musunuz bat bugün 2-3 saat sonra ince kıl gibi bir çizgi çıktı Eki Görüntüle 2639645 Eki Görüntüle 2639646
Adet oldum canım teşekkür ederimYarın birdaha yapmanızı öneririm 10 dkka dan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diyorlar veya elinizde varsa erken gebelik testi yapmanızı öneririm genellikle doğru sonuç veriyor ben bu normal testlere pek güvenmiyorum
Erken yapmışsınız testi adete daha 6 gün varmış, erken gebelik testinde bile daha belli olmayabilir. Teste gelince bunlarda kuruma çizgisi oluyor yarım saat bir saat sonra, 10 dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersiz sayılıyorArkadaşlar merhaba bu testler neden yarım saat sonra böyle olurcok yordu beni bu is bata 6 gün var erken mi sizce?
bu ikinci çocuğum olucak allah nasip ederse onda 9 gun önce öğrenmiştim acelem bu yuzden sanirim sabah ilk idrarla tekrar deniyeyim teşekkür ederim cevap icinErken yapmışsınız testi adete daha 6 gün varmış, erken gebelik testinde bile daha belli olmayabilir. Teste gelince bunlarda kuruma çizgisi oluyor yarım saat bir saat sonra, 10 dakikadan sonra çıkan çizgiler geçersiz sayılıyor
Rica ederim, erken gebelik testiyle deneyin 2 gün sonra hassasiyet oranları farklı oluyor. İnşallah Gönlünüze göre olur sonuçbu ikinci çocuğum olucak allah nasip ederse onda 9 gun önce öğrenmiştim acelem bu yuzden sanirim sabah ilk idrarla tekrar deniyeyim teşekkür ederim cevap icin
Amin hepimizin inşallahRica ederim, erken gebelik testiyle deneyin 2 gün sonra hassasiyet oranları farklı oluyor. İnşallah Gönlünüze göre olur sonuç
çizgi cok belli hayırlı olsun pozitifKızlar Merhaba,
Bugun yaptım testi silik çıkmış sizce hamilemiyim bi yorum yapın adetime 5 gün var ,
Eki Görüntüle 2640837
çizgi cok belli hayırlı olsun pozitifhemen mi çıktı çizgi
Yarın başka bir markayla yapmanızı öneririm test sanki bozuk gibi duruyorCanım testi yaptım gittim 10 dk felan sonra baktım böyle olmuş ama test bozuk felan olabilirmi acaba bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum
Yarın başka bir markayla yapmanızı öneririm test sanki bozuk gibi duruyor
hafif gri gibi duruyor rengi ama yinede kisa surede çıkmış bence var biseylerCanım testi yaptım gittim 10 dk felan sonra baktım böyle olmuş ama test bozuk felan olabilirmi acaba bilmiyorum ümitlenmekte istemiyorum
hafif gri gibi duruyor rengi ama yinede kisa surede çıkmış bence var biseyler
Kızlar Merhaba,
Bugun yaptım testi silik çıkmış sizce hamilemiyim bi yorum yapın adetime 5 gün var ,
Eki Görüntüle 2640837
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?