- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.381
Hayırlısı olsun aynen ne zaman kafadan atınca o zaman oluyo canımbi pozitifte benden gelsin。 umutsuz olmayin elinizden geldigince dusunmemeye calisin canlar dusunmeyince oluyomus。hic umudum yoktu pik degerlendirdim ama catlamada degerlendiremedim。 ev tasidim temizle topla tasi yerlestir tek kaldim esime sove saya yumurtlamayi unuttum umudum yokdu okadar agir tasidim sudan ayagum hic cikmadi ama sasirdim bugun umudunuzu kaybeetmeyin bide meryem suresini ve furkan surrsinin 74。 ayetini okumayi ihmal etmeyin
bugun ogrendim ve suan resmen regl agrilari yasiyorum normal herhaldeBen unutmuşum bunları. Kızım 2012 doğumlu. Eskiden testler hemen göstermezdi. Adetim 4 gün gecikti. Test yaptım negatifti. Sonra baktım silik pembe çizgi var. Emin de olamadım.Anlamadım. Regl de olacak gibiyim? Böyle olan oldu mu?
aynen oyleymis hayirlisiyla alalim kuucagimiza ins 4 ay oncesi dusugum var onun icin tedirginim cok tesekkur ederimHayırlısı olsun aynen ne zaman kafadan atınca o zaman oluyo canım
Umarım olmazsınbugun ogrendim ve suan resmen regl agrilari yasiyorum normal herhalde
ins olmaz cok tesekkur ederim canim test pozitif cikti amainsan guvenemiyo ne cok zormus bebek olmasi kimyasali var dusugu var kalp durmasi falan 9 ayin sonuna gelmek mucize。Umarım olmazsın
Sevindim. Bakalım benimki ne olacak?ins olmaz cok tesekkur ederim canim test pozitif cikti amainsan guvenemiyo ne cok zormus bebek olmasi kimyasali var dusugu var kalp durmasi falan 9 ayin sonuna gelmek mucize。
inan seninde olacak en sagliklisindanSevindim. Bakalım benimki ne olacak?
Bat ne zaman? Silik çizgi net şekilde görünüyorKızlar sizce gebelik var mı?Eki Görüntüle 2643048
Beklenen adetim bugün yada yarınBat ne zaman? Silik çizgi net şekilde görünüyor
VarKızlar sizce gebelik var mı?Eki Görüntüle 2643048
Bencede var hayırlısı olsunBeklenen adetim bugün yada yarın
Benimde böyle cıkmıştı adet günümde bence hamilesin canımKızlar sizce gebelik var mı?Eki Görüntüle 2643048
İnşallah koyulaşır çizgi bir kere kimyasal gebelik geçirdim çok korkuyorumBenimde böyle cıkmıştı adet günümde bence hamilesin canım
İnşallah koyulaşırBenimde böyle cıkmıştı adet günümde bence hamilesin canım
Yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olur eğer döllenme olmazsa.yumurtlama öncesi süre her kadında değişken olsada yumurtladıktan adete kadar olan süre 14 gün olarak sabittirMerhaba hanimlar ben bisi danismak istiyorum size kafam cok karisti benim kullandigim uygulamada ovulasyon zamanimi 14. gün olarak hesaplamis ama ben test yaptim ve 11. gün yumurtlama oldu simdi benim ne zaman adet olmam lazim ? Yani adetim günümü bile belirleyemiyorum artik
Bat ne zaman? Çok belli belirsiz görülüyor ama kuruma çizgisi de olabilirKızlar benim de bu. Bu sabah yaptım. Çok belli belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?