Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaslar, transferin 9 ve 10 cu gunu yaptim. Sizce var midir? 3 cu gun embriyosu
Üzmek istemem ve böyle transfer ile olan hamilelikte biraz insan yorum yaparken düşünüyor. Kuruma çizgisi gibi geldi bana. Ama Bi kaç gün daha bekleyin derim.

Iyi aksamlar arkadaslar sizce var mi bilgi verirmisiniz bana

Eklentiler

• IMG-20200725-WA0032.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 213
  • IMG-20200725-WA0034.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 239
Rabbim saglikla ilerlemek hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insAllah canim
Amin canım amin isteyen herkese insallah en hayırlı şekilde rabbim nasip eder Allah razı olsun canım bide canim 3 gun gecti ama adet olcakmisim gibi agrım sancılarım filan var anlam veremedim

Amin canım amin isteyen herkese insallah en hayırlı şekilde rabbim nasip eder Allah razı olsun canım bide canim 3 gun gecti ama adet olcakmisim gibi agrım sancılarım filan var anlam veremedim
Amin canim Sancin olur bazi hamilelikte oluyormus yerlesme veya kaslarini gerilmesinden dolayi bebek ilk aylarda haftalarda sanci yaparmis kanaman olmadigi surece sikintin yok ufak kahve rengi lekelenmede yasayabilirsin bunlar dogal seyler dikkat et kendini bu donem yorma canim

Cok teşekkür ederim canım beni aydınlattığın icin cizgi silik olduğu için bide sancılarım olduğu icin dedim acaba adet mi olcam

Hanımlar bekleyince çıktı ciddiye almalımıyım

Eklentiler

• 7890BCFE-D9F5-4600-AB6E-D3DB0D8D85C6.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 206
Ben lavabodan çıktığımda negatif deyip atmak üzereydim sonra hafif silüet farkettim ama zaman geçtikçe daha çok oturdu yani git gide belirginleşti ne kadar geçti adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…