Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar mrb lütfen bilgisi olanlar bnm gibi olanlar yardım lütfen bugün idrar testi yaptım anında silik çizgi belirmeye başladı çok şaşırdım dedm kesin hamileyim hissediyorum silik çizgi ama gayette görünüo fotodada kan için gittim 15 20 dk içinde sadece pozitif negatif mi ona bakıolarmş beta değerleri bigün snra çıkıomuş emin olamadılar var gibi silik görünüo kanda ama tam emin olamadık dediler bi hafta snra bidaha gel dediler. Böyle bişey hiç yaşamadım. Bu ne dmek birde Bn geç yumurtlayanlardanım daha çok yeniyse böyle çıkmş olablr dediler. Yumurtlama 3.haftadan snra oldu adetin 4.günndeym.

Foto görünmüyor ?

Foto atmamış tm canm durumu özet geçtim nedir ne değildir die
Tebrik ederim hamilesiniz onlar betayi dusuk gorduklerinde oyle demislerdir hamile oldugunuz gayet belli testde bir hafta neden bekliyesiniz ki bazen bu teste bakanlara sasiyorum net cevap veremiyorlar

Tebrik ederim hamilesiniz onlar betayi dusuk gorduklerinde oyle demislerdir hamile oldugunuz gayet belli testde bir hafta neden bekliyesiniz ki bazen bu teste bakanlara sasiyorum net cevap veremiyorlar
Ayy inşllh 2 senedr bekliorum çok heyecanlandık ama şaşırdığım nokta anında çıkması çizginin birde dediler ki kanda silik görünüo o ne demek nasıl bi test yapıolar kanla ki kanda silik diolar beta değerleri bi gün snra çıkıo dediler

ay cok guldum kanda silik nedemekmis ben de ilk duyuyorum aksamdanmi kalmaydi calisanlar acaba sen testti tekrarla daha koyu cikacaktir eminim kafanada onlari takma hamilesin sonucta rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin bizlerede duva et canim

ay cok guldum kanda silik nedemekmis ben de ilk duyuyorum aksamdanmi kalmaydi calisanlar acaba sen testti tekrarla daha koyu cikacaktir eminim kafanada onlari takma hamilesin sonucta rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin bizlerede duva et canim
Ederim tabiki kesin öğreneymde inşllh isteyen herkese nasip olsun çok zor beklemek kesin öğrenince yazarım yine çok araştrdm paylaşırım sizlerlede öğrendiklerimi Bn naturallen macun kullandım eşimle beraber 3 ay en son doktora gittk bu ayın başında mantar çıktı ilaç kullandık bide fitil kullandım ama mantar engel deilmş gebeliğe eşiminde sperm değerlerinde yavaşlık vardı çok ciddi boyutta olmasada vardı ve çok az ilişki oldu haftada 1 kez yada 9 günde 1 oldu tedavi olmamıştı yani henüz ona ragmen olduysa eğer gerçekten mucize bu işler birde vitamin kullanıyorduk 4 5 aydr omega3 ve c vitamini birde multivitamn.

Kızlar hsg çekilmştim bu ay bat 2 si idi ama eczaneler kapalı test alamadım bu resimdeki yumurtlama testim olsaydı çıkarmıydı ikisi koyu mu olurdu

Eklentiler

• 994699DC-1723-4D4A-BAFB-161470143CD9.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 170
Kızlar hsg çekilmştim bu ay bat 2 si idi ama eczaneler kapalı test alamadım bu resimdeki yumurtlama testim olsaydı çıkarmıydı ikisi koyu mu olurdu
Ovulasyon testi 2 çizgi çok koyuydu hamileydm o ay diyen oluor ama tam tersinide duydum canm bn adete bi gün kala ovüde kopkoyu görmüştüm adet olmuştum gebelik testiyle bak derim bn

Ay iliski konusunda cidden mucize rabbim.ol derse olur canim biz gun asiri deniyoruz esimde bende hic tahlil yaptirmadik bir kizim var 6 yasinda ocakda dis gebelik gecirdim 3 ay olacak denemeye baslayali tekrar neyin vesile olacagini bilemeyiz tabi

Ay iliski konusunda cidden mucize rabbim.ol derse olur canim biz gun asiri deniyoruz esimde bende hic tahlil yaptirmadik bir kizim var 6 yasinda ocakda dis gebelik gecirdim 3 ay olacak denemeye baslayali tekrar neyin vesile olacagini bilemeyiz tabi
Hayırlısı olsun sonuçta olmuş bi tane kızın Allah bağışlasın bnm yaşta geçior ondan korkuyorum ilk olacak hala emin deilm ya değilse die düşnyrm açıkçası bakalım nasip doktora gidin bnce çok sık ilişkide de kalitesi düşüomuş haftada 1 bile yeterli normalde bide onu deneyin. Rahim filminden snrada çok olan var eşimin değerlerine tekrar bakılıp ona göre aşılama olup olmayacağına karar verecekti doktor inşllh gerek kalmaz diyordum inşllh kalmaz gerçekten bakalım.

Amin canim ..ins gerek kalmaz bebegin saglikla ilerler. Dis gebelikden sonra gittim ama dr birseye gerek gormedi benimde yas 35 nasip herseyin vakti zamani gelmeyince olmuyor rabbim zamaninsan ne once ne sonra veriyor saglikli saliha evlatlar nasip etsin insAllah cumlemize

Kanda silik ne demek kaçsa söylemek zorundalar, sonucunu internetten göremiyo musun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…