- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #33.741
Ah sorma bnde çok şaşrdm özeldi burası ilk defa gitmştm buraya hem çok ümitliyim hemde korkuyorum idrarda anında silk çıktı orda net gözükmesi gerekmezmiydi saglklı bi gebelk deilmi acaba die kafamda deli sorularAy hayatımda böyle şey duymadımdevlet mi özel mi ? İnşallah vardır ya hayırlısıyla
Doğru düzgün bir sonuç vermezlerse başka bir yere git bence bayağıpozitif duruyor alıntıyı becerebilsem kendi testimi koyduğum mesajı alıntılıycam ama yapamadımAh sorma bnde çok şaşrdm özeldi burası ilk defa gitmştm buraya hem çok ümitliyim hemde korkuyorum idrarda anında silk çıktı orda net gözükmesi gerekmezmiydi saglklı bi gebelk deilmi acaba die kafamda deli sorular
Öyle yaparım başka yere giderim zaten ekran görüntüsünü alıp alıntıya ekleyebilirsin mesela ama gerek yok canım zaten şuanda düşünmekde istemyrm fazla yarın ola hayr olaDoğru düzgün bir sonuç vermezlerse başka bir yere git bence bayağıpozitif duruyor alıntıyı becerebilsem kendi testimi koyduğum mesajı alıntılıycam ama yapamadım
Hayırlısı inşallah haber ver bizeÖyle yaparım başka yere giderim zaten ekran görüntüsünü alıp alıntıya ekleyebilirsin mesela ama gerek yok canım zaten şuanda düşünmekde istemyrm fazla yarın ola hayr ola
Regl oldum kızlar bugün yumurtlama indüksiyon u yapılacak bakalımKızlar hsg çekilmiştim bu ay 14ünde 2sinde olmam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif acaba hsg den mi gecikme yaşıyorum hiç olacak gibi de değilim
Hakkında hayırlısı olsun inşllh canmRegl oldum kızlar bugün yumurtlama indüksiyon u yapılacak bakalım
Canım kan verdm bekliorum bu sabah testte daha belirgin çizgi gördüm artık varsa çıkar heralde net bi şeklde die düşnyrm bi hafta bekleyemedm.Hayırlısı inşallah haber ver bize
İyi yapmışsın canımCanım kan verdm bekliorum bu sabah testte daha belirgin çizgi gördüm artık varsa çıkar heralde net bi şeklde die düşnyrm bi hafta bekleyemedm.
Sonucun çıktı mı canımCanım kan verdm bekliorum bu sabah testte daha belirgin çizgi gördüm artık varsa çıkar heralde net bi şeklde die düşnyrm bi hafta bekleyemedm.
Evet canm hamileyim ama çok yeni inşllh saglkla ilerlerSonucun çıktı mı canım
Değerim 104 çıktı canm 1 haftalık anlamıyrm Bn bu hafta hesaplama işlerinden adete göre 5 hafta 4 gün ama geç yumurtladgm için nasıl olcak bilmyrm. Doktora gitmem lazım en yakın zmnda kesmeyi görene kadar içim rahat etmicek sanırımİyi yapmışsın canım
Bence değerleri kafana takma hamileyim de güzel düşün doktora git keseyi gör tamamdır belkide geç döllenmeDeğerim 104 çıktı canm 1 haftalık anlamıyrm Bn bu hafta hesaplama işlerinden adete göre 5 hafta 4 gün ama geç yumurtladgm için nasıl olcak bilmyrm. Doktora gitmem lazım en yakın zmnda kesmeyi görene kadar içim rahat etmicek sanırım
Bana beta bakmamıştı keseyi görünce o yüzden bi yorum yapamıyorum ama burda okuduklarımdan yola çıkarak bence düşük mü ay artıyomu diye kafana takmaBence değerleri kafana takma hamileyim de güzel düşün doktora git keseyi gör tamamdır belkide geç döllenme
Saol canm öyle düşünyrm geç yumurtladığımı bildiğim için bide 2 gün önce kanda net göremezken şimdi netleşmş oldu dün gece öğrendim değerimi demekki bi artış var en azından idrarda da 2 günde baya koyulaşmştı.Bana beta bakmamıştı keseyi görünce o yüzden bi yorum yapamıyorum ama burda okuduklarımdan yola çıkarak bence düşük mü ay artıyomu diye kafana takma
Ne zaman gideceksin ultrasonaSaol canm öyle düşünyrm geç yumurtladığımı bildiğim için bide 2 gün önce kanda net göremezken şimdi netleşmş oldu dün gece öğrendim değerimi demekki bi artış var en azından idrarda da 2 günde baya koyulaşmştı.
Onu düşünyrmNe zaman gideceksin ultrasona
En az bir hafta bekle bence iyice katlansın değer görünsünOnu düşünyrmdaha erken sanki bu değerle kese görünmez gibi biraz araştrdm herkes değeri yüksekken görmüş keseyi
İnşllh canm duanızı beklyrmEn az bir hafta bekle bence iyice katlansın değer görünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?