Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Ay hayatımda böyle şey duymadım devlet mi özel mi ? İnşallah vardır ya hayırlısıyla
Ah sorma bnde çok şaşrdm özeldi burası ilk defa gitmştm buraya hem çok ümitliyim hemde korkuyorum idrarda anında silk çıktı orda net gözükmesi gerekmezmiydi saglklı bi gebelk deilmi acaba die kafamda deli sorular

Doğru düzgün bir sonuç vermezlerse başka bir yere git bence bayağıpozitif duruyor alıntıyı becerebilsem kendi testimi koyduğum mesajı alıntılıycam ama yapamadım

Doğru düzgün bir sonuç vermezlerse başka bir yere git bence bayağıpozitif duruyor alıntıyı becerebilsem kendi testimi koyduğum mesajı alıntılıycam ama yapamadım
Öyle yaparım başka yere giderim zaten ekran görüntüsünü alıp alıntıya ekleyebilirsin mesela ama gerek yok canım zaten şuanda düşünmekde istemyrm fazla yarın ola hayr ola

Kızlar hsg çekilmiştim bu ay 14ünde 2sinde olmam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif acaba hsg den mi gecikme yaşıyorum hiç olacak gibi de değilim

Bence değerleri kafana takma hamileyim de güzel düşün doktora git keseyi gör tamamdır belkide geç döllenme

Bana beta bakmamıştı keseyi görünce o yüzden bi yorum yapamıyorum ama burda okuduklarımdan yola çıkarak bence düşük mü ay artıyomu diye kafana takma
Saol canm öyle düşünyrm geç yumurtladığımı bildiğim için bide 2 gün önce kanda net göremezken şimdi netleşmş oldu dün gece öğrendim değerimi demekki bi artış var en azından idrarda da 2 günde baya koyulaşmştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…