Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba kızlar. Daha adete 4 gün var. Günü gününe takip ettim ve testim koyulaştı. Kan vermeyi adetten sonra yapmak isyordum ama son yaptığım testte daha belirgin çıkınca kan testi iyi sonuç verir heralde. Bugün versem kan yanıltıcı bir değer çıkmaz dimi. Sizin bu şekilde ki testinizde değer kaç çıkmıştı acaba?

Reglime 5 gün kala . Suan 5+0 ız
Bu testte kan verdiğimde 9 çıktı değer . Bugün tekrar verdim kan bakalım sonuç ne çıkacak .

Eklentiler

• 23CB10A7-86A2-4423-9010-94D6814F91D3.webp
    94,2 KB · Görüntüleme: 147
Merhaba hanımlar adet günüm bugün sabah test yaptım silik çizgi çıkınca kan vermeye gittim sizce kan için erken mi oldu negatif olabilir mi bakar mısınız

Eklentiler

• 8A820C60-9CE1-42EF-82C4-FE9F79DC00EC.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 155
Merhaba hanımlar adet günüm bugün sabah test yaptım silik çizgi çıkınca kan vermeye gittim sizce kan için erken mi oldu negatif olabilir mi bakar mısınız
Neden negatif olsun cizgi baya net gorunuyor gec dollenmedir o yuzden silik cikmisdir bat gunu olmasina ragmen genede 50 vardir beta en az

Peki bu pozitifmi bakarmısınız

Eklentiler

• 20201021_085852.webp
    8 KB · Görüntüleme: 154
Silik çizgi görünüyor hayırlı olsun bebişimiz. Kan tahlili yaptırın
Bakın sizde görüyorsunuz, ay deli olacam, bir tane idrar testim pozitif çıktı ve tekrar yaptım negatif, pazartesi kan testi yaptırmıştım hcg 0.0 çıktı, ama yükselir belki diye bekledim, halada bekliyorum bir ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…