- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.201
Bu da adet günü yapılan test.Reglime 5 gün kala . Suan 5+0 ız
Bu testte kan verdiğimde 9 çıktı değer . Bugün tekrar verdim kan bakalım sonuç ne çıkacak .
Tamam inşallah bende kan vereyim. Teşekkür ederim.Reglime 5 gün kala . Suan 5+0 ız
Bu testte kan verdiğimde 9 çıktı değer . Bugün tekrar verdim kan bakalım sonuç ne çıkacak .
Çok teşekkür ederim. ❤Eki Görüntüle 2707750 134.59 du betam bat birgun kala
Neden negatif olsun cizgi baya net gorunuyor gec dollenmedir o yuzden silik cikmisdir bat gunu olmasina ragmen genede 50 vardir beta en azMerhaba hanımlar adet günüm bugün sabah test yaptım silik çizgi çıkınca kan vermeye gittim sizce kan için erken mi oldu negatif olabilir mi bakar mısınız
Hep negatif göre göre inanamıyorum galibaNeden negatif olsun cizgi baya net gorunuyor gec dollenmedir o yuzden silik cikmisdir bat gunu olmasina ragmen genede 50 vardir beta en az
Sonuc paylasirsiniz canim tebrik ederim bence inanin guzel ilerler insHep negatif göre göre inanamıyorum galiba
Haber et benim 5+0 9782 çıktı keseyi gördük çok şükürTamam inşallah bende kan vereyim. Teşekkür ederim.
İnşallah çok teşekkür ederim sen de bebeğine sağlıcakla kavuş canımSonuc paylasirsiniz canim tebrik ederim bence inanin guzel ilerler ins
Amiin inşallah. Ederim mutlaka.❤Haber et benim 5+0 9782 çıktı keseyi gördük çok şükürdarısı isteyen herkesin basına
Amin ins canim cumlemizle beraber saglikla kavusuruz insİnşallah çok teşekkür ederim sen de bebeğine sağlıcakla kavuş canım
İnşallahAmin ins canim cumlemizle beraber saglikla kavusuruz ins
Hamile misinizSon reglim 14 ağustostu. Bugün yaptığın predictor erken gebelik testi. 9 gün daha var bata. Herkes pozitif dedi ama bir de bu başlığa yüklemek istedim
Peki bu pozitifmi bakarmısınızEvet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Silik çizgi görünüyor hayırlı olsun bebişimiz. Kan tahlili yaptırınPeki bu pozitifmi bakarmısınız
Bakın sizde görüyorsunuz, ay deli olacam, bir tane idrar testim pozitif çıktı ve tekrar yaptım negatif, pazartesi kan testi yaptırmıştım hcg 0.0 çıktı, ama yükselir belki diye bekledim, halada bekliyorum bir ihtimalSilik çizgi görünüyor hayırlı olsun bebişimiz. Kan tahlili yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?