- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.241
Kizlar yanlis yazmisim 3.foto regle 7 gun kala gebelik testiKizlar merhaba, reglime 7 gun kala hamile oldugumu ogrendim (normal kaset test, laboqiuck). 28 gunluk dongumde ovulasyon 10.gun oldu. Yani ovulasyondan sonra 11.gunde pozitifi gordum. 7 gun kala ve 6 gun kala normal gebelik testlerimi paylasayim fikir olsunbir de bugun (regl gunum) yaptigim ovulasyon testini ekliyorum (ilk gebeligimi once ovulasyon testiyle ogrenmistim, bence gebeligi gostermede doguruluk payi baya yuksek).
Herkesin hakkinda hayirlisi olsun
1.foto : ovulasyon testi
2.foto regle 6 gun kala gebelik testi
3.foto regle 7 gun kala ovulasyon testi (aslinda hic görünmüyordu, rengiyle oynayınca gozukmustu fotografta )
Öyle yapEmin olmak için üçünü de yaptım ama moralim bozuldu sabaha kan versem daha iyi olcak sanırım
Yaaa canım çok mutlu ettin şuan beni.bazi arkadaslarn burda testi benim gibi gordum ama adet olmuşlar mesela . Onugörünce de üzüldüm biraz . Yarim sabah ilk idrarla yapsm koyulaşma olurrmu. Birde size karartilmis halini yukleyim burayaBir golge görüyorum gibi canimrsiyah beyaz dengesini biraz koyu yaparsan daha net cikacaktir fotografta. Benim regle 7 gun kala ogrendigim teste cok yakin
Bak canım .Bir golge görüyorum gibi canimrsiyah beyaz dengesini biraz koyu yaparsan daha net cikacaktir fotografta. Benim regle 7 gun kala ogrendigim teste cok yakin
Bence var canimBak canım .
Yaa bide kimyasal olayı varr . Canım geçen ay kistimi aldırdım bu ayda ilk defa klomen ve catlatma iğnesi kullandım o yüzden umudum biraz fazla. Adet belirtim yok . Mesela göğüslerim 1 hafta kala şişer acirdi kesinlikle öyle biseu yok. Akıntım var beyaz koyu. Kasıklarda arada batma var o kadar. Inşallah vardır yarın sabah denicem . Birde sizin belirtileriniz neydi adete yakın??Bence var canimbenim 7 gun kala yaptigim teste bak, ona cok yakin. Yarin tekrar yap, bir gun bile farkediyor, eger varsa biraz daha pembelesecektir cok da umitlendirmek istemem tabi, boyle cikip kimyasal gebelik yasayan da cok cunku.
Adet tarihim bugun, 7 gundur devam eden kahverengi lekelenmem oldu. Oncesinde sut beyazi akinti vardi. Kimyasaldan suphelendim ben de ama neyse ki bugun kesildi lekelenme, yerlesmeymis. Hala bebek orda duruyor mu diye bugun ovulasyon testi yaptimYaa bide kimyasal olayı varr . Canım geçen ay kistimi aldırdım bu ayda ilk defa klomen ve catlatma iğnesi kullandım o yüzden umudum biraz fazla. Adet belirtim yok . Mesela göğüslerim 1 hafta kala şişer acirdi kesinlikle öyle biseu yok. Akıntım var beyaz koyu. Kasıklarda arada batma var o kadar. Inşallah vardır yarın sabah denicem . Birde sizin belirtileriniz neydi adete yakın??
Anladım canım en önemli belirti lekelenme olmuş aslında :) allah kucağına almayı nasip etsin seninde canım . Bir kizim var ona birkardeş istiyoruz. Umarım vardır benimde . Senin testin benden daha koyu. Sabah aynı çıkarsa devam edicem yapmaya. Acaba sabaha kadar bile varsa gebelik testte daha koyulaşma yaparmıAdet tarihim bugun, 7 gundur devam eden kahverengi lekelenmem oldu. Oncesinde sut beyazi akinti vardi. Kimyasaldan suphelendim ben de ama neyse ki bugun kesildi lekelenme, yerlesmeymis. Hala bebek orda duruyor mu diye bugun ovulasyon testi yaptimneyse ki o da koyu cikti (gebelik testim yoktu). Hic bir belirti yok aslinda lekelenme disinda. Adet olacakmisim gibi agri var sadece, bir de goguslerde cok cok hafif aci var. Regl doneminde karsilasilan belirtiler var yani.
Cok gecmis olsun bu arada gecirdigin operasyonlar icin, en hayirli zamanda melegine kavusursun insallah
Olur canim koyulasma, bir de gun isiginda cek fotoğrafı. Florasan isikta belli olmuyor. Benim cektiklerim hep balkondaAnladım canım en önemli belirti lekelenme olmuş aslında :) allah kucağına almayı nasip etsin seninde canım . Bir kizim var ona birkardeş istiyoruz. Umarım vardır benimde . Senin testin benden daha koyu. Sabah aynı çıkarsa devam edicem yapmaya. Acaba sabaha kadar bile varsa gebelik testte daha koyulaşma yaparmı
Yaa . Gun ışığında kendim görüyorum telefonda kamerada olmuyor bi turlu çekemedim bugunOlur canim koyulasma, bir de gun isiginda cek fotoğrafı. Florasan isikta belli olmuyor. Benim cektiklerim hep balkondabenim de 3 yasinda bir oglum var, hayirlis insallah, amin canim
Ah ne demek, zamaninda cok kullandim ben de burayi, insanın destege o kadar ihtiyaci oluyor ki, seni cok iyi anliyorum. Tamam canim ben de merak ettim durumunu, postu paylasirken beni etiketlersen daha rahat takip ederim seni, sen de bana dua et en son hcg 211 cikmisti, insallah saglikla ilerler benim minik de, dualarim seninle, hayirlisi olsunYaa . Gun ışığında kendim görüyorum telefonda kamerada olmuyor bi turlu çekemedim bugunyarın yüklerim canım bi bakarsın sende. Çok teşekkürler yardımcı olduğum için dua et lütfen tanimasakta birbirimizi:)
Allah bin kere razı olsun . Ederim etmemmi bende .. evet böyle günlerde ne iyi geliyor bu site .. çatlama ignesi falan vurulmustim 10 gün önce umarım onun etkisinden falan değildir bu ikinci çizgi . 10 gün içinde testlerde pozitif gösterebiliyormuş bu tip hormon ilaçları. Benim 10.gjn bugün.yarin ola hayir ola bakalım canım. Hakkımızda hayırlısı . Öpüyorum izmirden selamlarAh ne demek, zamaninda cok kullandim ben de burayi, insanın destege o kadar ihtiyaci oluyor ki, seni cok iyi anliyorum. Tamam canim ben de merak ettim durumunu, postu paylasirken beni etiketlersen daha rahat takip ederim seni, sen de bana dua et en son hcg 211 cikmisti, insallah saglikla ilerler benim minik de, dualarim seninle, hayirlisi olsun
Canim hayirlisi olsun bende bu batmalardan suphelendim ve adete 1 gun kala idrar testi yaptim belirgin bir sekilde cikti adete 1 hafta kala batmalar oldu ve adete 1 hafta kala kabizlik oldu zorlanma ondanda suphelendim cnm bu batmalari hic yasamamistim normalde adet agrisi baska ama bu batmalar kasiklarda diken gibi hatta yerden kalkmak isterken sag kasigima 2 kere oldu oyle birsey battiki agzim acik kaldi suphelerim o sekildeydi insallah senden de ve isteyen herkezden bu mujdeli haberi alirizYaa bide kimyasal olayı varr . Canım geçen ay kistimi aldırdım bu ayda ilk defa klomen ve catlatma iğnesi kullandım o yüzden umudum biraz fazla. Adet belirtim yok . Mesela göğüslerim 1 hafta kala şişer acirdi kesinlikle öyle biseu yok. Akıntım var beyaz koyu. Kasıklarda arada batma var o kadar. Inşallah vardır yarın sabah denicem . Birde sizin belirtileriniz neydi adete yakın??
Merhaba kese için doktora gittiniz mi acaba?Eki Görüntüle 2707750 134.59 du betam bat birgun kala
Canım allah razı olsun . Bu batmalar devam benimde . Ama bugün test yaptım az önce ilk idrarla negatof çıktı. Dün hafif silik vardı bugün yok. Gerçi daha 5 6 gün var adetime . Üzüldüm yaaCanim hayirlisi olsun bende bu batmalardan suphelendim ve adete 1 gun kala idrar testi yaptim belirgin bir sekilde cikti adete 1 hafta kala batmalar oldu ve adete 1 hafta kala kabizlik oldu zorlanma ondanda suphelendim cnm bu batmalari hic yasamamistim normalde adet agrisi baska ama bu batmalar kasiklarda diken gibi hatta yerden kalkmak isterken sag kasigima 2 kere oldu oyle birsey battiki agzim acik kaldi suphelerim o sekildeydi insallah senden de ve isteyen herkezden bu mujdeli haberi aliriz
Merhaba Evet gittim 23 un de gorduk keseyi coksukur canimMerhaba kese için doktora gittiniz mi acaba?
Senin c cizgin silik cikmis canim t cizgin cok koyu masallah 1000 falan betan cikar belki dah fazla tebrik ederimEki Görüntüle 2710821 Arkadaşlar 1 hafta oldu adetim gecikti ve test yaptım birinci pembe olunca ikinciyi de yaptım aynı oldu sizce hamile miyim
Aa uzuldum canim, ilk bes dakika cikan cizgiler gecerli cogunlukla. Uzun sure test beklediyse de seni yaniltmis olabilir. Hayirlisini diledim senin icin, belki simdi hayirli degildir, en dogru zamanda saglikla bebeğini geleceğine inaniyorumCanım günaydınkutupanne
Test yaptım az önce ilk idrarla malesef bugün kesinlikle çizgi yok tamamen negatif. Ne kadar sevinmiştm. Yok diğer testte neden cıktı öyle anlamadım
Inşallah canım çok teşekkürler Iyi dileklerin icin.yok hemen çıkmıştı çizgi . Ya zaten daha var günüme 5 6 gün erken tabi test için . Yoksa da napalim ya diğer aylar artık. Sadece aniden 1 dakikalık olan batmalar heveslendirdi beni. Az önce yine oldu hemen geçiyorAa uzuldum canim, ilk bes dakika cikan cizgiler gecerli cogunlukla. Uzun sure test beklediyse de seni yaniltmis olabilir. Hayirlisini diledim senin icin, belki simdi hayirli degildir, en dogru zamanda saglikla bebeğini geleceğine inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?