Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Herkese merhaba sizlere vir sorum olacaktı bilen varsa beni aydınlatırsa çok sevineceğim. Son adet tarihim 15 Eylül. Adetim 12 gün gecikti. Bundan 4 gün önce yani adetim 8 gün geçtiğinde test yaptım ilk 5 dk içinde pozitif çıktı. Ertesi gün testi tekrarladım ama o negatif çıktı. Karantinadayım çıkıp kan da veremedim. Fotoğrafa bakıp yorum yapacak olursa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG-20201020-WA0014.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 265
Merhaba kan verdinizmi deger kac cikti verdiyseniz

Ay hadi gozunuz aydin cok sevindim bemde 13 ekimde adet gunumdu kan verdim 109.7 cikti simdi 11 gun oluyor daha gitmedim hastaneye pazartesi randevum var insallah keseyide bebegide goruruz
Senin de gözün aydın canım. İnşallah sıkıntısız atlatırız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ❤

Merhaba arkadaşlar bat 2 gün test hayaletten de hayalet bir çizgi. Surelab marka test. İlk saniyeler çizgi çıktı yok oldu kuruyunca da böyle kaldı. Bunu yaşayan var mı aranızda? Ya da bu marka testte sıkıntı yaşayan var mı?

Eklentiler

• EA1D4328-DC55-409D-A0D1-0CF863A6067E.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 275
Surelab sonradan kuruma veriyor canim ben kullaniyordum olsaydi ilk saniyede cikar ayni kalirdi ilk saniyede golgeleniyor sonra kayboluyor bendede ayni oluyordu ins vadir rabbim gonlune gore versin

Surelab sonradan kuruma veriyor canim ben kullaniyordum olsaydi ilk saniyede cikar ayni kalirdi ilk saniyede golgeleniyor sonra kayboluyor bendede ayni oluyordu ins vadir rabbim gonlune gore versin

Doğrudur daha önce yaptıklarımda bunu bile görmeyince bi umutlandım işte En iyisi yine adet gecikmesini beklemek. Teşekkür ederim cevap ve güzel dualarınız için

Kızlar adetime bir hafta var test yaptım meraktan bakarmısınız bem ikinci çizgiyi görüyorum

Eklentiler

• 20201025_172157.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 261
Kızlar bende bugün test yaptım ilki silik çıktı iki saat sonra bidaha yaptım oda silik akşam üstü yaptım negatif çıktı fotoğraf yüklemeyi beceremedim ama sıvı alımı testi etkiler mi tüm belirtiler var 23 gün oldu düşük yapalı sağlık ocağında hemşireye attım kan için çağırdı yarın ama kafam karıştı bhcg de sıfırlandı

Sıvı alımı etkiliyor ondan sabah kalkar kalkmaz ilk idrarla yapmak iyi diyorlar . Yarim sabah yap canım elinde test varsa .

Emin olmak için üçünü de yaptım ama moralim bozuldu sabaha kan versem daha iyi olcak sanırım

Boyle birsey basima hic gelmedi canim hicbir fikrimde yok acikcasi kimyasal olsa kanama olur sanirim test bozuk olsa bukadar belli olmaz

Kizlar merhaba, reglime 7 gun kala hamile oldugumu ogrendim (normal kaset test, laboqiuck). 28 gunluk dongumde ovulasyon 10.gun oldu. Yani ovulasyondan sonra 11.gunde pozitifi gordum. 7 gun kala ve 6 gun kala normal gebelik testlerimi paylasayim fikir olsun bir de bugun (regl gunum) yaptigim ovulasyon testini ekliyorum (ilk gebeligimi once ovulasyon testiyle ogrenmistim, bence gebeligi gostermede doguruluk payi baya yuksek).

Herkesin hakkinda hayirlisi olsun

1.foto : ovulasyon testi
2.foto regle 6 gun kala gebelik testi
3.foto regle 7 gun kala ovulasyon testi (aslinda hic görünmüyordu, rengiyle oynayınca gozukmustu fotografta )

Eklentiler

• 20201025_222630.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 213
  • 20201019_134743.webp
    9 KB · Görüntüleme: 124
  • 20201018_153735.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 178
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…