Pozitif İdrar Testi Örnekleri

ben ogrendim canim, ilk yumurtlama testinde gunluk yaptim adet 5gun kala, hizli bi sekilde koyulasti2-3 gunde, artik kontrol cizgisinde de koyu olunca hamilelik testinde net ikinci cizgi cikti. ama testlerim seninkinden daha koyuydu.
Merhaba Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah acaba ovu testin ornegi duruyormu acaba atabilirmisiniz bende ovu testi yaptim bilemedim

Hayır değil. Teşekkür ederim. Çalıştığım için bugün gidemem ama yarın gitmeliyim öyleyse.

Çok teşekkür ederim
Bende dün akşam yaptım test pozitif çıktı sat 27 Eylül aynimiyiz sen ne zaman gideceksin doktora kararsizim var mı mide bulantısı falan

Hanımlar merhaba bende hamileliğimi bir kaç gün önce öğrendim son adet tarihim 2 Ekim. 26 Ekim'de erken gebelik testinde çok çok silik bir çizgi görüp şüphelendim ertesi gün ilk idrarla testi tekrarladım ve baya silik bir çizgi çıktı ve gittim hemen kan verdim sağlık ocağına 52 çıktı değerim pazartesi tekrar sağlık ocağına gidip kan vereceğim insan tedirgin oluyor sağlıklı mı kimyasal mi bir sorun var mı diye endiseleniyor. Bugün adetime 2 gün kala tekrar idrar testi yaptım ve iyice belirgin kırmızı çizgi çıktı değer artıyor mudur sizce test örneklerini de atıyorum ilk günden bugüne doktora gitmek için erken henüz cumartesi gününe randevu aldım kasıklarım belim ağrıyor bu beni endiseleniyor acaba bir sorun mu var diye sanki adet olacakmisim gibi

Eklentiler

• IMG_20201031_094345_962.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 234
Hayırlı olsun canım hamilesin büyük ihtimal. Yinede doktora gidip kan ver baksınlar bi . Herşey olur . Allah korusun. Belirtilerin neler? Ben bugün adet günüm agrım var olamiyorum

Hayırlı olsun canım hamilesin büyük ihtimal. Yinede doktora gidip kan ver baksınlar bi . Herşey olur . Allah korusun. Belirtilerin neler? Ben bugün adet günüm agrım var olamiyorum
Kan verdim zaten salı günü sağlık ocağında 52 çıktı yarın tekrar gideceğim belirtiler adet belirtileri aynı göğüs şişliği kasık ağrısı bel ağrısı sanki her an adet olacakmisim gibi rahatsızlık var kasıklarımda şiddetli değil tabiki sık idrara çıkma birde 1 haftadır midem yanıyor özellikle akşamları başkalarının sabah midesi bulanır benim gece bulanıyor vs

Masallah canim . Git bakalm degerler insallah daha da yukselir de emin olursun . Bendede bu belirtiler var.yanliz tek fark adet günüme yakın göğüs agrım olur azalınca adet olurum. Yine azaldı göğüs agrım . Adet olucam sanıyorum bunun yüzünden bazen .

Ya öyle düşünmeyin bende mesela mide bulantısı vs yok gebeligimin sıkıntılı olduğu anlamına gelmez ki bu mesela bu sabah kalktığımda göğüslerim dokunamayacagim kadar acirken şimdi biraz geçti olabilir yani ben ilk kızımda çok daha zor geçirdim şiddetli kasık ağrısı oluyordu nefesimi kesiyordu ağrılar erken gebelikte zaten hemen bulantılar vs başlayacağını zannetmiyorum ben ara ara olur 5 6. Haftalarda başlar genelde en erken belirtiler zaten aynı adet olunacak mis gibi oluyor kasık ağrısı ama bunun adet ağrısından farklı olduğunu hissediyorsunuz ben ikisinde de anladım adet ağrısından farklı bnm adet ağrım olacağım gün veya bir kaç gün önce artar ve giderek şiddetlenir bu ara ara hafif ağrıyor kesiliyor şiddetli değil zaten Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Evet çok haklısın canım sağol ilgilendiğin için . Benimde bir kizim var tecrübeliyim bu konuda aslında adet ağrısı bende yaşamıştım ama hafif ve kısa süreli ağrılar sizi şeklinde. Benimde adet günüm ağrının aşıri olmasi ve arkasindan adet olmam lazimdi . Hafif sizilar var . Ya Allah bilir belkide adetim gecikicek o yüzden agrım hafif daha . Hayırlısı olsun hakkımızda artık beklemem gerekiyor

Evet beklemek çok zor hamile olduğunu erken öğrenmek de kötü adet günüm yarın ve ben 6 gün önce öğrendim yarın tekrar kan vercem bebeği görmek ultrasonda 15 gün zaten nasıl geçecek bakalım zaman

Kizlar iyi aksamlar. Bugun test yaptim. Kontrol cizgisi cikmadi hemen 2 3 dakika sonra cikti. Ve hala silik. Sizce test yanlis olabilirmi

Merhaba testi tekrarlayın şüphe ediyorsaniz
Merhaba kan vermeye gidecegim birazdan. 5 test yaptim hepsinde cikti. Transferimin 11.ci gunu dunnyaptim testte bi gariplik vardi. Soluk cikti ikiside. Normalde kontrol cizgisi cok belirgin olurdu. Cok uzgunumm . InsaAllah bebegim tutmustur

Merhaba kan vermeye gidecegim birazdan. 5 test yaptim hepsinde cikti. Transferimin 11.ci gunu dunnyaptim testte bi gariplik vardi. Soluk cikti ikiside. Normalde kontrol cizgisi cok belirgin olurdu. Cok uzgunumm . InsaAllah bebegim tutmustur
İnşallah cnm iyi düşün 5 testin çoğunda çıktıysa vardır heralde

Erken strese girmişiz. Hastalandım. Kimyasal gebelik falan yaşadım sanırım

Merhabalar benim durumum geç döllenme sanırım tam emin değilim çizgi çok silik çıkdı
en son ekim 1 de adet oldum 3gün sürer hep 26 günde bir adet olurum düzenlidir ekim 26 sında adet olmam gerek di 7gün geçdi adet olmadım sabah test yapdım teslerim ektedir . emin olmadım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-11-02 at 14.12.23.webp
    11 KB · Görüntüleme: 197
  • WhatsApp Image 2020-11-02 at 14.13.11.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 143
  • WhatsApp Image 2020-11-02 at 14.14.47.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 179
Olabilir gibi geldi bana canım ama benden sana tavsiye içinde en ufak bir şüphe varsa dahi doktora gitmende fayda var. Benim gibi acaba öyle miydi böyle miydi diye düşünmezsin. Zaten düzenli adet gören biriymişsin kist vs varsa da en azından tedavi olmuş olursun. Umarım istediğin gibi sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…