Pozitif İdrar Testi Örnekleri

4 damla yazıyor 4 koydum ama 7 8 saat snra abuk subuk renk degismeleri oluyor ama finalde adet oluyorum daha düzgün bi test var mı predi

4 damla yazıyor 4 koydum ama 7 8 saat snra abuk subuk renk degismeleri oluyor ama finalde adet oluyorum daha düzgün bi test var mı önerebileceginiz
Canım predictor marka iyi labaquick iyi. Ama her eczanede olmayabiliyor. Ben ne bulursam onu alıyorum 5 tl ye

Reactions: Z P
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde regli döngüm 33-38 gün aralığında. Bugün 38.gün test sonuçları bu şekilde. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı var 4 gündür. Önceki gün 2. Çizgi akşamki testte daha belirgin bir pozitifken sabah biraz daha zayıftı. O yüzden doktora da gitmek istemedim moralim bozulur diye.Sizin yorumlarınız neler? Ne yapacağımı bilemedim ben

Eklentiler

• 20201027_220950.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 181
  • 20201027_221054.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 144
Maşallah diyelim darısı bizim başımıza:) şimdi doktordan randevu alıp gitmen gerekiyor çok büyük ihtimal hamilesin :)

Kızlar geçmiş değilmi çatlatma iğnesinin etkisi 8.9.ve 10 gün sırasıyla

Eklentiler

• IMG_20201028_144606.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_20201028_144543.webp
    13 KB · Görüntüleme: 205
Ben 2 günsonra yine yapcam inşallah ikimizde hamişizdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah benim 13 . Gun bugün iğne den itibaren negatof çıkıyor. 4 5 saat sonra kendim çizgi görüyorum çok dikkatli bakınca. O da zaten kendo çizgisi sanirim

Inşallah amin canım . Hayırlı haberler alırsin inşallah . Adet gecince mı ogrenmistin adet den oncemi

Canım benim adetlerim düzensiz mesela 2 ay 34. Günde 1 ay 38. Günde hastalanıyorum. Son 6 ayın ortalamasına bakınca 38. Günde hastalanmam gerekiyordu. Bugün 39. Günü. Testleri 36. Gün yaptım. Galiba ondan da silik pozitif çıktı. Kullandığım adet takip programında bi ayarı kapattığım için 34. Günde beklemişim adeti. Adetlerimde düzensiz olduğu için haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.

Anladım canım evet baya düzensizmis. Bekle bakalım dedigin gibi hayirkisi olsun yinede :) benim 26 27 günde bir adetlerm. 4 5 günüm.var testler negatif

Anladım canım evet baya düzensizmis. Bekle bakalım dedigin gibi hayirkisi olsun yinede :) benim 26 27 günde bir adetlerm. 4 5 günüm.var testler negatif

Daha varmış ama canım ya belki de sonradan pozitif çıkar. Kendimizi de strese sokmayalım. Açıkçası benim düşüncem hayırlısıysa olurdu kafama takmamıştım çok. Bu 3. Ay denemedeki. Tabi ki önceden hastalanınca veya negatif alınca üzülüyordum ama akışına bırakmak en doğrusu sanırım.

Aynen canım çok haklısın . Kesinlikle bende hayırlı zamanda hayırlı evlat olsum diye dua ediyorum hep . Olmuyorsa vardır Allahin bildiği diyelim. Elden ne gelir . Tedbir bizden takdir Allahtan

Herkese merhaba. Bat yarın. Dün öğleden beri ara ara azalıp artan bir mide bulantım var. Dayanamayıp test yaptım covid vakalarının da arttığını düşünürsek ne zaman kan vermeye ya da muayeneye gitmeliyim sizce?

Eklentiler

• 46D9B130-744A-47EB-A7D0-C3B86F76826A.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 199

Haftaya gitmeniz gerekir sanırım. Doktor belki bir takım ilaçlar baslar . Hem sağlıklı bir gebelik mı diye kan vermeniz gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…