- 5 Nisan 2016
- 1.196
- 2.334
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.261
Bence artik belirti arama canim, akisa birak. Hem daha var gunun dedigin gibi, kirmizilari gormedikce umit kesilmezInşallah canım çok teşekkürler Iyi dileklerin icin.yok hemen çıkmıştı çizgi . Ya zaten daha var günüme 5 6 gün erken tabi test için . Yoksa da napalim ya diğer aylar artık. Sadece aniden 1 dakikalık olan batmalar heveslendirdi beni. Az önce yine oldu hemen geçiyor
Öyle yapıcam çok teşekkürler desteğin için. Egee hamile olursam hemen paylasicam burda :)Bence artik belirti arama canim, akisa birak. Hem daha var gunun dedigin gibi, kirmizilari gormedikce umit kesilmez
Nerdeyse dogurmak uzeresinEki Görüntüle 2710821 Arkadaşlar 1 hafta oldu adetim gecikti ve test yaptım birinci pembe olunca ikinciyi de yaptım aynı oldu sizce hamile miyim
Eki Görüntüle 2710821 Arkadaşlar 1 hafta oldu adetim gecikti ve test yaptım birinci pembe olunca ikinciyi de yaptım aynı oldu sizce hamile miyim
Eki Görüntüle 2710821 Arkadaşlar 1 hafta oldu adetim gecikti ve test yaptım birinci pembe olunca ikinciyi de yaptım aynı oldu sizce hamile miyim
Ya acayip heyecan bastı inşallah hadi bakalımNerdeyse dogurmak uzeresino kadar net. Supheye yer yok, hemen gidip kan vermelisin.
Yani bu şimdi ne demek oluyor acabaSeni
Senin c cizgin silik cikmis canim t cizgin cok koyu masallah 1000 falan betan cikar belki dah fazla tebrik ederim
Yani bir kac gune keseyi goreceksin bekide simdi goreceksin demek oluhor canimYani bu şimdi ne demek oluyor acaba
Canim daha çok erken bekle umudunu yitirme adetten uc dort gun sonra teste ogrenen var hakkinda hayirlisiCanım allah razı olsun . Bu batmalar devam benimde . Ama bugün test yaptım az önce ilk idrarla negatof çıktı. Dün hafif silik vardı bugün yok. Gerçi daha 5 6 gün var adetime . Üzüldüm yaanedense hamile olucak gibi umudum yok artık test yapmakta acı veriyor
Evet canım tabi çok erken şuan. Inşallah vardır hayırlısı artikCanim daha çok erken bekle umudunu yitirme adetten uc dort gun sonra teste ogrenen var hakkinda hayirlisi
Çok teşekkür ederim ilk olduğu için pek bi bilgim yok sayenizde öğreniyorumYani bir kac gune keseyi goreceksin bekide simdi goreceksin demek oluhor canim
Var gibi canım . Yarın tekrarla muhakkak . Benimde böyle çıkmıştı iğnenin 10.gunuydu dün . Bugünde yaptım negatif ciktiEki Görüntüle 2711037 kızlar bugün benim çatlatma iğnesi vurulmamın 13.günü ve bu testi de öğlen yaptım çok hafif bir çizgi var sizce hamilelik var mı
Belirtiler varmı ??Var gibi canım . Yarın tekrarla muhakkak . Benimde böyle çıkmıştı iğnenin 10.gunuydu dün . Bugünde yaptım negatif cikti
Kasıklarımda hafif batmalar var bir de dün kalçamdan bacağıma doğru sancı gibi ağrı oldu. Bir de sanki vücudum şiş gibi. Bunlar belirti mi bilmem ama başka bi değişiklik yok. Yarın tekrar deneyeceğim canım. Forumu gezerken gördüm birisi 11. Gün yapmış negatif çıkmış 14. Gün tekrar yapıp pozitif görmüşBelirtiler varmı ??
Yaaa . Bende yapayım 14.gum o zaman . Inşallah vardır canım . Belirtilerin bendede var . Göğüs hassasiyetim her adet öncesi olurdu bukez hiç yok. Batma bugum fazla var bende de.birde sinirlilik var. Inşallah adet belirtisi değildir bunlar . Tekrar test yapalım takip edelimKasıklarımda hafif batmalar var bir de dün kalçamdan bacağıma doğru sancı gibi ağrı oldu. Bir de sanki vücudum şiş gibi. Bunlar belirti mi bilmem ama başka bi değişiklik yok. Yarın tekrar deneyeceğim canım. Forumu gezerken gördüm birisi 11. Gün yapmış negatif çıkmış 14. Gün tekrar yapıp pozitif görmüş
İnşallah vardır canım ikimizde de haberleşelim burdanYaaa . Bende yapayım 14.gum o zaman . Inşallah vardır canım . Belirtilerin bendede var . Göğüs hassasiyetim her adet öncesi olurdu bukez hiç yok. Batma bugum fazla var bende de.birde sinirlilik var. Inşallah adet belirtisi değildir bunlar . Tekrar test yapalım takip edelim
Olur canım muhakkak unutmayalımİnşallah vardır canım ikimizde de haberleşelim burdan
Idrar cok gelmiş sanki.Bana yok gibo geldi canımEki Görüntüle 2711209 kızlar sizce bunda var mı
Kenara koydumda bekledikten snra akşama dogru böyle renk dgsmleri oluyor anlamadm gtdiIdrar cok gelmiş sanki.Bana yok gibo geldi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?