- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.601
Hayırlı olsun cok cok sevindim yaMerhaba belki birilerine faydam dokunur diye yazmak istedim. Mayısta gebelik düşünmeye başladık ağustosta hamile kaldım. Eylülde kaybettim bebeğimi. Bugün yine hamile olduğumu öğrendim. Çikolata kistim var, sizde de varsa sakın kafaya takmayın. Doktorumda dedi bende hiç engel olacağını düşünmedim. Bu ay en az kafaya taktığım ay oldu mayıstan ve düşüşten sonra. Yapın diye demiyorum ama sağlıklı beslenmeye dikkat eden ben bu ay cipste yedim kolada içtim. Zaten çalışıyorum diğer boş vakitler için de hobiler edindim. Ovulasyonda pik gördükten birgün önce ve birgün sonrayı değerlendirdik. Tabi regl dönemi yaklaşınca bi telaş sardı beni yaşam değil. Çarşamba yerleşme kanamam oldu regle beş gün kala . Bundan önceki testler negatif ve hayal kırıklığıydı. En büyük kötülüğü erkenden test yaparak kendimiz yapıyoruz. Perşembe kaset testte silik çizgi bugün de erken gebelikte çift çizgi gördüm çok şükür. Haftaya hastane yolları :) diyeceğim o ki umudunuzu kaybetmeyin ve stresi azaltın arkadaşlar. Allah isteyen herkese nasip etsin, ben ve diğer gebeler de sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin. Kaset testte dört gün kala çok silik, erken gebelikte üç gün kala.Hayırlı olsun cok cok sevindim yaKaç gün kala cıktı testte
Ben dün 6 gün kala yaptım negatif üzülemmek için bugün yapmadımÇok teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin. Kaset testte dört gün kala çok silik, erken gebelikte üç gün kala.
Ben dün 6 gün kala yaptım negatif üzülemmek için bugün yapmadım
Canım benim ilk hamileliğimde adet sancım oldu evet adet belirtisi ile aynıydı her ayda adet günü o sancıyı cektimKızlar bugün bat günüm adet olacakmış gibi agrım var yumurtlamadan hemen sonra başlayan sol yumurtalık agrim devam ediyor heran adet olacakmis gibiyim sanki eğildigimde özellikle kasık bölgemde batma oluyor sizdede böyle oldumu özellikle adet sancınız olup hamile olduğunuzu öğrendinizmi
Amiiiin inşallah sürekli test yaptım 3 gün öncesine kadar hep hayalet çizgiler gördüm pskolojikti belkide çok istiyorum inşallah vardırCanım benim ilk hamileliğimde adet sancım oldu evet adet belirtisi ile aynıydı her ayda adet günü o sancıyı cektim
Rabbim yüzüne gülsün inşallah
Test yapmadan bilemezsinizbelirti ararsak herkeste oluyo bunlar sonu hüsran oluyo sonraKızlar bugün bat günüm adet olacakmış gibi agrım var yumurtlamadan hemen sonra başlayan sol yumurtalık agrim devam ediyor heran adet olacakmis gibiyim sanki eğildigimde özellikle kasık bölgemde batma oluyor sizdede böyle oldumu özellikle adet sancınız olup hamile olduğunuzu öğrendinizmi
Test kalmadı elimde su an izalosyon da olduğum için gidip alamıyorum yoksa elbette herşey testte belli olacaktır :) kendimi umutlandırmak istiyorum sanırım birazda :)Test yapmadan bilemezsinizbelirti ararsak herkeste oluyo bunlar sonu hüsran oluyo sonra
Yakın olsanız getirirdim size kapıdan verirdimTest kalmadı elimde su an izalosyon da olduğum için gidip alamıyorum yoksa elbette herşey testte belli olacaktır :) kendimi umutlandırmak istiyorum sanırım birazda :)
Teşekkür ederim :) aldırdım bı yakınıma birşey çıkmadı adet olacağım kesinYakın olsanız getirirdim size kapıdan verirdim
Aynı durumdayız ben de cok merak ediyorum umitlenmekte istemiyorum ama sizde var gibi sanki benim daha da belirsiz cıktıKızlar adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım birşey anlayamadım nerdeyse 1 haftadır başlayan adet sancılarım var çok hemde gelip gidiyor heran adet olacakmısım gibi testlerime bakarmısınız daha öncede test yaptım ama hiç böyle kuruma çizgisi görmedim
Ağzından bal damlıyor canımAynı durumdayız ben de cok merak ediyorum umitlenmekte istemiyorum ama sizde var gibi sanki benim daha da belirsiz cıktı
Yumurtlama tarihinizi biliyorsanız eğer ve üzerinden 10-14 gün geçtiyse çıkması muhtemel testte. Ama tabi geç döllenme vs olabiliyormuş.Ağzından bal damlıyor canıminşallah vardır ikimizdede hayırlısı olsun ama olsaydı daha koyu cikmazmiydi diyorum
Bazen gec cikabiliyor ben yine yaptim bembeyaz ikinci cizgi filan yok ümidimi kestim sende vardır inşallahAğzından bal damlıyor canıminşallah vardır ikimizdede hayırlısı olsun ama olsaydı daha koyu cikmazmiydi diyorum
Canım ne yaptın adet oldunmuAynı durumdayız ben de cok merak ediyorum umitlenmekte istemiyorum ama sizde var gibi sanki benim daha da belirsiz cıktı
Yok adet olmadim daha sen naptn canimCanım ne yaptın adet oldunmu
Bende olmadım hala 5-6 saat kadar önce lekelenmem oldu adet oluyorum sandım ama devamı yok test yaptınmıYok adet olmadim daha sen naptn canim
Sende var galiba canim kan testi yaptir en iyisi ben bugün idrar testi yaptm tamamen negatiftiBende olmadım hala 5-6 saat kadar önce lekelenmem oldu adet oluyorum sandım ama devamı yok test yaptınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?