- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.621
Belki geç döllenmedir canim ümidi kesme bendede olduğunu sanmiyorum ya testte zorla görünüyor yada ben görmek istediğim için görüyorum belkide günün gecti madem sende yaptır kafan rahat olsun en azından ben adet olmazsam yarın yaptırmayı düşünüyorumSende var galiba canim kan testi yaptir en iyisi ben bugün idrar testi yaptm tamamen negatifti
Bende bu ay enfeksiyon vardı mantar filanda oldu bugün o yüzden ihtimal yok ben zorla umitlendiriyorum kendimiBelki geç döllenmedir canim ümidi kesme bendede olduğunu sanmiyorum ya testte zorla görünüyor yada ben görmek istediğim için görüyorum belkide günün gecti madem sende yaptır kafan rahat olsun en azından ben adet olmazsam yarın yaptırmayı düşünüyorum
Yazarım canım sende habersiz bırakmaBende bu ay enfeksiyon vardı mantar filanda oldu bugün o yüzden ihtimal yok ben zorla umitlendiriyorum kendimiama yok senin testte görünüyor olduğu insallah var kan testi yaptir sen buraya da yaz merak ederim
Tamam canimYazarım canım sende habersiz bırakma
Kaç dakikada cıktı canım?Kızlar merhaba. Benim adetime 7 gün var aslinda daha erken çıkmaz zannediyordum ama çok belirti yaşayınca kaset test yaptım bugün bu şekilde çıktı inşaallah bi tek ben görmüyorumdur silik çizgiyi heyecandan ve çok istedigimden
Hemen çıktı canımKaç dakikada cıktı canım?
Bende gördüm inşallah vardır adet gününü bekle adet olmazsan tekrarla güzel haberler bekliyoruz ama var gibi ❤Hemen çıktı canım
Çok heyecanlandım yaaBende gördüm inşallah vardır adet gününü bekle adet olmazsan tekrarla güzel haberler bekliyoruz ama var gibi ❤
Bende sizin gibiyken öğrendimKızlar merhaba. Benim adetime 7 gün var aslinda daha erken çıkmaz zannediyordum ama çok belirti yaşayınca kaset test yaptım bugün bu şekilde çıktı inşaallah bi tek ben görmüyorumdur silik çizgiyi heyecandan ve çok istedigimden
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşaallahEki Görüntüle 2752841
Bende sizin gibiyken öğrendimhergün test yapıp koyulaşmayı takip edebilirsiniz.
Amiin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşaallahdün yapmıştım ben testimi yarın tekrarlayacağım koyulasacak mı ona bakıcam bende aslında kan testine gitmek istiyorum ama adet geçmeden yapmazlar diye gitmiyorum
Kızlar sizce kuruma çizgisi mi yoksa gebelik adetime 5 gün var ve bütün belirtiler mevcut yarın sabah yine yapcam
Ne kadar sonra çıktı çizgi eğer hemen çıktıysa ihtimal varKızlar sizce kuruma çizgisi mi yoksa gebelik adetime 5 gün var ve bütün belirtiler mevcut yarın sabah yine yapcam
Doğru ama sonuçta düzenli artıp artmaması çok önemli değerlerin. O sebeple mecbur gidicem takipte olmam lazım bende pıhtılaşma da var ilaç kullanıyorum şuan kanda tespit edildiğinde gebelik doktorum igneye başlayacağız dediAmiin inşallahbence testlerle takip edin şu riskli zamanda kan testi için gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?