- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.781
İlk testine beraber bakmıştık. Koyulaşmış, çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsinKızlar cok silik olan cumartesi günün testi diğeri bugünün
Biri Yumurtlamadan sonra 10 . Gün diğeri 12. Gün ikiside 5 dk içinde çıktı
Yarın sabah tekrarlıycam
Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Allah razı olsun canım inşallahİlk testine beraber bakmıştık. Koyulaşmış, çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Canım göremedim ben inşallahhhhhh vardır erken oldugu için çıkmamıştırHerkese merhaba, ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit edip değerlendirdim, bugün yumurtlamadan sonra dokuzuncu gün..
Testimde siz şüpheli bir durum görüyor musunuz acabaEki Görüntüle 2769874
Kanda baktırdın mı?Canım göremedim ben inşallahhhhhh vardır erken oldugu için çıkmamıştır
Bak benim testlere 10. Gün başladım çatlamadan sonra ona göre yap sende
Canım yarın adet günüm perşembe akşam baktırcam kandaKanda baktırdın mı?
Teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur :)Canım göremedim ben inşallahhhhhh vardır erken oldugu için çıkmamıştır
Bak benim testlere 10. Gün başladım çatlamadan sonra ona göre yap sende
Hamilelik testi bu ve negatifHerkese merhaba, ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit edip değerlendirdim, bugün yumurtlamadan sonra dokuzuncu gün..
Testimde siz şüpheli bir durum görüyor musunuz acabaEki Görüntüle 2769874
Yaa iyi dayanıyorsun ama en doğrusu tabii aslında bat'tan sonra yaptırmak. İnşallah sağlıklı değerler görürsün, sonra da güzel güzel artarCanım yarın adet günüm perşembe akşam baktırcam kanda
Teşekkür ederim canım İnşallahYaa iyi dayanıyorsun ama en doğrusu tabii aslında bat'tan sonra yaptırmak. İnşallah sağlıklı değerler görürsün, sonra da güzel güzel artar
Canım kan sonucum 97.24 cıktı darısı başınıza inşallahYaa iyi dayanıyorsun ama en doğrusu tabii aslında bat'tan sonra yaptırmak. İnşallah sağlıklı değerler görürsün, sonra da güzel güzel artar
Çok sevindiimCanım kan sonucum 97.24 cıktı darısı başınıza inşallah
İnşallahhhhhh canım teşekkür ederim,Çok sevindiimGözün aydın bir kez daha. İki gün sonra da düzgün arttığını görürsün inşallah
Sonucunuz ne oldu acaba, ben de de beyaz tortular var,çok az bir enfeksiyonum varmış ama ben ağrı sızı yaşamıyorum, şok oldum ne oluyor bu tortular ve bugün yoğun olmaya başladı, kendimi çok garip hissediyorum,Teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur :)
Canım kaç dk da cıktı kurumu cizgisi gibi duruyo inşallah vardırKızlar merhaba sizce var mı gebelik ışıkta ve flashla bakınca anca gözüküyor 6 gün gecti regl
15 dj içinde çıktı ama bu sabah yaptığımda birşey yoktu tek çizgi çıktıCanım kaç dk da cıktı kurumu cizgisi gibi duruyo inşallah vardır
Anladım canım rabbim gönlüne göre versin inşallah15 dj içinde çıktı ama bu sabah yaptığımda birşey yoktu tek çizgi çıktı
Doğum kontrol kullanıyordum ara kanamam oldu sonra hap bitti regl olmadım 6 gün olduAnladım canım rabbim gönlüne göre versin inşallahgeç döllenme olabilir belki düzenlimi adetlerin normalde
Anladım canım rabbim gönlüne göre versin inşallahDoğum kontrol kullanıyordum ara kanamam oldu sonra hap bitti regl olmadım 6 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?