- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.841
Bende aynıyım yumurtlamanın 12. Günü ve kocaman bir NEGATİFBugün yumurtlamamın 12.günü test negatif adete 2 gün kaldı olsaydı çıkardı sanırım çünkü ovülasyonla takip ettim yumurtlamamı biliyorum geç döllenme gibi bişey olamaz dimi
Bu ay bende çok umutluydum yaa artık pozitife dönmez sanırım ikimizinde olsaydı silik milik bişey çıkardı mutlakaBende aynıyım yumurtlamanın 12. Günü ve kocaman bir NEGATİFçok umutluydum halbuki benimde adete 4 gün var. 2 Şubat'ta yumurtam catlamisti
Tabi ki artık dönmez umutlar önümüzdeki aya kaldı. Âdeti bekliyorumBu ay bende çok umutluydum yaa artık pozitife dönmez sanırım ikimizinde olsaydı silik milik bişey çıkardı mutlaka
Yumurtlamadan sonra 12. Gün silik gördüm ben canım umarım seninde cıkarkızlar merhaba 5 şubatta pik gördüm adetimin 22.günüydü geç yumurtlama gördüm 6 şubatta çatladı yarın benim adet tarihim yumurtlamanın 10.günü sizce eğer tuttuysa ne zaman testte görürüm adet olma ihtimalim var mı çünkü benim adet öncesi 1 hafta 10 gün önce sancım başlar sancım yok hiç ilk hamileliğim olacak kafam çok karışık sizce gebelikl testini ne zaman yapmalıyım
Adet günüm bugün daha birşey yok bakalımYumurtlamadan sonra 12. Gün silik gördüm ben canım umarım seninde cıkar
Hadi inşallah canımAdet günüm bugün daha birşey yok bakalım
Ben gördüm sanki hafif bende de aynı bakmerhaba kızlar
Sizce varmı, kafam allak bullak oldu artık
Varmı canım valla çok sinirim bozuldu artık netsizlik çok zor. seninkini göremedim yüklenmedimi acabaBen gördüm sanki hafif bende de aynı bak
Kaç gün var adetine ben çok erken yaptım ama hissettiğim de yaptım bence insan hissediyorVarmı canım valla çok sinirim bozuldu artık netsizlik çok zor. seninkini göremedim yüklenmedimi acaba
Varmı canım valla çok sinirim bozuldu artık netsizlik çok zor. seninkini göremedim yüklenmedimi acaba
YükledimVarmı canım valla çok sinirim bozuldu artık netsizlik çok zor. seninkini göremedim yüklenmedimi acaba
Evet görüyorum cizgi kesinleştimi prki canım kan verdinmi.Bakar mısın
Ben çatlatma iğnesi oldum. İğnenin 14. Günü. Adetimde düzensiz aslında ama tahminen 20-22si.Kaç gün var adetine ben çok erken yaptım ama hissettiğim de yaptım bence insan hissediyor
benim daha adetime 10 gün var Hissettiğim için test yaptım aslında yarım saatte çıktı yumurtlamanın üstünde de bir hap bir hafta geçtiEvet görüyorum cizgi kesinleştimi prki canım kan verdinmi.
Ben çatlatma iğnesi oldum. İğnenin 14. Günü. Adetimde düzensiz aslında ama tahminen 20-22si.
Bir hafta geçti yanlış yazıyorumBenim daha anca değ
benim daha adetime 10 gün var Hissettiğim için test yaptım aslında yarım saatte çıktı yumurtlamanın üstünde de bir hap bir hafta geçti
Anladım canım inşallah doğrudur bu testler. Güzel haberlerini bekliyorumBir hafta geçti yanlış yazıyorum
Hayırlısı ileAnladım canım inşallah doğrudur bu testler. Güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?