- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.835
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.821
Evet 10 dk içinde çıktı.adet olmam gereken günde kan verdim 75 çıktı değer pozitif dedi ama 2 güne bir kan vericem artar inşallah.daha önce 2 defa kimyasal gebelik yaşadım onda da adetim 1 gün geçince kan vermiştim 27 çıkmıştı sonra 120 oldu sonrada düştü inşallah bu sağlıklı olur allah hepimizin gönlüne göre versinİlk on dakikada çıktıysa var gibi. Bugün tekrarladın mı?
Önceki örneklerle kıyaslama. Her hamilelik kendine özeldir. Bu sefer güzel sonuçlar alır, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallahEvet 10 dk içinde çıktı.adet olmam gereken günde kan verdim 75 çıktı değer pozitif dedi ama 2 güne bir kan vericem artar inşallah.daha önce 2 defa kimyasal gebelik yaşadım onda da adetim 1 gün geçince kan vermiştim 27 çıkmıştı sonra 120 oldu sonrada düştü inşallah bu sağlıklı olur allah hepimizin gönlüne göre versin
İnşallah tabi ki kötü düşünmemeye çalışıyorum güzel düşünelim güzel olsun çok teşekkür ederimÖnceki örneklerle kıyaslama. Her hamilelik kendine özeldir. Bu sefer güzel sonuçlar alır, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah
Merhaba testi yaptıktan kaç dk sonra çektiniz bu fotoyu? Bende bata 6 gün kala test yaptım belli belirsiz bı çizgi çıktı ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum çok bu da benim testimKızlar adetime 4 gün var burda çizgi var mı ben mi hayal görüyorum Bi bakıyorum var gibi Bi bakıyorum yok gibi
Testinizi tekrar yaptınız mı gebe mısınız merak ettim ,Herkese merhaba, ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tespit edip değerlendirdim, bugün yumurtlamadan sonra dokuzuncu gün..
Testimde siz şüpheli bir durum görüyor musunuz acabaEki Görüntüle 2769874
Merhaba adete kaç gün var bu testteBakar mısınız
Hemen çektim ama bende hamile olduğumu düşünmüyorum. Dün negatifi gördükten sonra bütün belirtilerim gitti zatenMerhaba testi yaptıktan kaç dk sonra çektiniz bu fotoyu? Bende bata 6 gün kala test yaptım belli belirsiz bı çizgi çıktı ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum çok bu da benim testim
Bende yarın sabah tekrar yapacağım bakalım nasıpHemen çektim ama bende hamile olduğumu düşünmüyorum. Dün negatifi gördükten sonra bütün belirtilerim gitti zatenbatı bekliyorum
Sizin de daha çok varmış olsa bile Çıkmaz burda Bi arkadaş bana daha çok var yapma demişti dinlememiştim muhtemelen sizde dinlemiceksiniz ama yapmayınBende yarın sabah tekrar yapacağım bakalım nasıp
Merhaba testinizi yeni gördüm bunu adete kac gün kala yaptınız? Çünkü bundan önce attığınız da bişey yoktu bende şu an muallaktayim
Yaa çok merak ediyorumSizin de daha çok varmış olsa bile Çıkmaz burda Bi arkadaş bana daha çok var yapma demişti dinlememiştim muhtemelen sizde dinlemiceksiniz ama yapmayın
Çıkabilir varsa. İlişkiden 12 gün sonra çıkmıştı benimBu ay ovülasyon kullandığım için yumurtlama günümü biliyorum. Üstünden 9 gün geçti adetime de 6 gün var dün test yaptım ilk idrar değildi negatif çıktı öyle çıkmasını bekliyorum zaten. Ama bir türlü dayanamıyorum hep aklım da bu konu. Yarın sabah bir daha yapıcam adete 5 gün kala oluyor. Sizce çıkar mı yine mi erken olur
Haha biliyorum insan sabredemiyoYaa çok merak ediyorumyarın bata 5 kala oluyor belki silikte olsa çıkar
Bakalım 3 gün kaldı dün yaptım yine negatif ti artık dönmez gibi geliyor ama inşallah dediğiniz gibi olur :)Çıkabilir varsa. İlişkiden 12 gün sonra çıkmıştı benim
Merhaba testinizi yeni gördüm bunu adete kac gün kala yaptınız? Çünkü bundan önce attığınız da bişey yoktu bende şu an muallaktayim
Canım bat 17 Şubat benim ve bu sabah kocaman bir negatif gördüm testte
İnşallahhhhhh canım canım teşekkür ederimCanım bat 17 Şubat benim ve bu sabah kocaman bir negatif gördüm testteartık umutlar marta kaldi napalm.. inşallah sen bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?