- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.861
Siizn de pozitif görünüyor bata kaç gün kala yapmıştınız testi benim de aynı test böyle çıktıBat 25 Şubat , Sat 28 Ocak , 11. gün ve 17. Gün korunmasız ilişki oldu .. sadece kaşık ağrım var.. önlem olsun DİE erken gebelik testi yaptım bugün.. pozitif. Yarın kan vereceğim .
Bata 4 gün kala idrar testinde pozitif çıktı , 2 gün sonra kan testin verdim (bata hala 2 gün vardı) hcg 88 çıktı .. ptesi bi daha kan vereceğimSiizn de pozitif görünüyor bata kaç gün kala yapmıştınız testi benim de aynı test böyle çıktı
pozitif gözüküyor .. tebrikler .. kanda çıkar çıkar sonuç ptesiMerhabalar bata 4 gün kala yaptığım test bu prediktör earlydr yanılma oluyor mu acaba ,testi etkileyecek ilaç iğne vs kullanmadım bu test ile pozitif olduğunu öğrenenler cevap yazabilir mi ?pazartesi kan vericem
Teşekkürlerpozitif gözüküyor .. tebrikler .. kanda çıkar çıkar sonuç ptesi
Kan verdinizmi belirtiler neydiMerhabalar bata 4 gün kala yaptığım test bu prediktör earlydr yanılma oluyor mu acaba ,testi etkileyecek ilaç iğne vs kullanmadım bu test ile pozitif olduğunu öğrenenler cevap yazabilir mi ?pazartesi kan vericem
Tebrik ederim canım belirtilerin neydi paylaşırmısınEki Görüntüle 2792575 akşam yaptım. Sizce hamile miyim?
Hayalet bir cizgi görünüyor ama elinde test varsa sabah ilk idrarla tekrarla derim. Ama days comfort testini daha once denedim digerleri pozitif ciksada o cikmamisti yada imkanin varsa bi kan ver sabah. Ayy hadi inşallah. Ha bu arada dusukten sonraki adet gördüğün gun sayılıyor normal adetine dönemiyor hemen bi iki ay dusensiz olabilir sabah testi tekrarla bizimlede guzel haberini paylas insallahKızlar merhaba, bugün saat 15.30 gibi Dr Prüger erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Az önce Days comfort’u uyguladım hemen ekteki çizgi çıktı. Sizce gebelik var mı? Normalde döngülerim 25 gün, 3 ocakta düşük dolayısıyla kürtaj oldum 31 gün sonra yani 5 Şubatta adet oldum. Bu nedenle bat tarihim nedir bilmiyorum. Eski döngüme göre 25 gün ise 2 gün gecikti, kürtaj sonrası ilk döngü gibi 32 gün olacaksa daha 4 gün var. Çözemiyorum...
İnşallah... yarın bi kaset test alırım olmadı... çok teşekkür ederim cevabın için :)Hayalet bir cizgi görünüyor ama elinde test varsa sabah ilk idrarla tekrarla derim. Ama days comfort testini daha once denedim digerleri pozitif ciksada o cikmamisti yada imkanin varsa bi kan ver sabah. Ayy hadi inşallah. Ha bu arada dusukten sonraki adet gördüğün gun sayılıyor normal adetine dönemiyor hemen bi iki ay dusensiz olabilir sabah testi tekrarla bizimlede guzel haberini paylas insallah
Rica ederim canim hepimiz bu güzel haber icin çırpınıyoruz. İnşallah sabah hayırlı haberini aliriz senindeİnşallah... yarın bi kaset test alırım olmadı... çok teşekkür ederim cevabın için :)
Hamilesin canim hayırlı olsun darısı bize insallahMerhaba arkadaslar, birkac gundur adet olacakmisim gibi hissediyorum, kramp agri giriyor. Adet tarihim 3 gun gecti.. Olmaz ya dedim az once test yaptim boyle silik bir cizgi cikti.
Ilk idrarim ile degil ikinci idrarim ile yaptim testi.
Hamile olma olasiligim var miTesti daha once de kullandim ama hic silik cizgi cikmamisti.
Tesekkur ederim.. Rabbim isteyen herkese en kisa surede hamile kalmayi ve evlatlarini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin Insallah.Hamilesin canim hayırlı olsun darısı bize insallah
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım kan verince bizede yazTesekkur ederim.. Rabbim isteyen herkese en kisa surede hamile kalmayi ve evlatlarini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin Insallah.
Bu testin ustune dayanamadim 3 kere daha test yaptimdaha da belirgin cikti cizgiler.. Hamileysem cok sasiririm cidden.
Yarin da bu sekilde cikarsa kan veririm artik.
Amin, cok tesekkur ederim. Pazartesi ya da sali doktora gidecegim ozaman olumlu ya da olumsuz mutlaka haber veririm.Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım kan verince bizede yaz
Hadi insallah canim saglicakla gelsin meleklerimiz insallah bende dort göz bekliyorum adet tarihiniAmin, cok tesekkur ederim. Pazartesi ya da sali doktora gidecegim ozaman olumlu ya da olumsuz mutlaka haber veririm.
Kafana takma canim idrara bazen az bazen cok geçiyor hcg bende normal kaset testle bes gun kala pozitif gordum bugun bata 4 benimde bugun daha koyu cikti ama test farkliMerhaba, dün bata 4 gün kala test yaptığımda (fotoğraftaki üstteki test) belirgin çiftçizgi varken, bugünkü testte (bata 3var) daha az belirgin göribüyor. Biraz üzüldümdaha önce böyle bir durum yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı?? İki ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için biraz endişelendim. Eki Görüntüle 2798252
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?