- 12 Aralık 2020
- 538
- 184
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.901
Kaçıncı gününde böyle çıktı canım üstteki gibiyim de bugün bat günümGünaydın kızlar üstteki dün ki testim diğeri az önce çıktı
Üstteki yumurtlamanın 11. Günü bata 3 gün vardı alttadakide 2 gün kala. 1 gün kala kan verdim 30 çıktı:)Kaçıncı gününde böyle çıktı canım üstteki gibiyim de bugün bat günüm
Ne mutlu..darısı bizeÜstteki yumurtlamanın 11. Günü bata 3 gün vardı alttadakide 2 gün kala. 1 gün kala kan verdim 30 çıktı:)
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinNe mutlu..darısı bize
Merhaba. Benim cok kez böyle cikti cnm ama hiç birinde hamile değildim insallah sen hamilesindirKızlar testte hayalet çizgi gördüm gibi oldum sanki farklı filtreleme yaptım fotolara bata 4 gün var bakarmısınız testime
Merhaba. Benim cok kez böyle cikti cnm ama hiç birinde hamile değildim insallah sen hamilesindir
Bir gelisme var miAmin inşallah
Bugün yine test yaptım gölge bile göremiyorum gece yarısı uyanıp istifra ediyorum sol kasığım ve kalçamda ağrı var pskolojikmi bilemedim ya çok umutluydum halbuki bugün ki testten sonra hayal kırıklığı olduBir gelisme var mi
Yine de umudumuzu yitirmeyelim benimde bata 3 gun var bugun yaptim hic siliklik falan yok.ama adet gununu gecince yapiliyor normalde idrar testleri(bendeki ucuz testlerden) oylesine yaptim bugun ama yinede moralim bozuldu tabi.Bugün yine test yaptım gölge bile göremiyorum gece yarısı uyanıp istifra ediyorum sol kasığım ve kalçamda ağrı var pskolojikmi bilemedim ya çok umutluydum halbuki bugün ki testten sonra hayal kırıklığı oldu
Bende ucuz testlerden yapıyorum hep koyulasıyormu diye takip etmek için kendi kendime çizgiler görüyorum artık testin içine girsem yeridir :) 2 günüm kaldı salı gününu sabırla bekliyorumYine de umudumuzu yitirmeyelim benimde bata 3 gun var bugun yaptim hic siliklik falan yok.ama adet gununu gecince yapiliyor normalde idrar testleri(bendeki ucuz testlerden) oylesine yaptim bugun ama yinede moralim bozuldu tabi.
Belirtin varmı hiç pekiYine de umudumuzu yitirmeyelim benimde bata 3 gun var bugun yaptim hic siliklik falan yok.ama adet gununu gecince yapiliyor normalde idrar testleri(bendeki ucuz testlerden) oylesine yaptim bugun ama yinede moralim bozuldu tabi.
Standart adet oncesi belirtiler goguslerim hep cok acir adwtten once yine ayni baska bisey yokBelirtin varmı hiç peki
Ben sanirim regli oldm lekelenme geldi umarim sendeki haberler iyidirBelirtin varmı hiç peki
Ben olmadım henüz bugün olmam gerekli heran olacak gibiyim pek umudum yok olsa testte çıkardı mutlakaBen sanirim regli oldm lekelenme geldi umarim sendeki haberler iyidir
Canim hamile olabilirsin bence ben ilk hamileligimde 28 gunde bir dongum varken 30.gunde test yapmistim gecikti diye, cizgi silik cikmisti.sonra 31.gun yaptigimda net cikmisti.yarin daha belli olur bence ya da 1 gun sonraBugün adet olmam gerekiyordu dün erken gebelik testi yaptım hicbirsey çıkmadı bugün elimdeki son testi kullanayım dedim kaset test yaptım 2-3 dk içinde silik sonra 5 dk içinde belirginlesti testlermi yanıltıyor acaba heran adet olacak gibiyim çok ağrım var kızlar yardım
Ama çokta ağrım var adet sancılarımin aynısı normalmi acabaCanim hamile olabilirsin bence ben ilk hamileligimde 28 gunde bir dongum varken 30.gunde test yapmistim gecikti diye, cizgi silik cikmisti.sonra 31.gun yaptigimda net cikmisti.yarin daha belli olur bence ya da 1 gun sonra
Hayırlı olsun canım benim aynı şekilde tam adet gününde bu şekilde çıktı 4 gün geçince beta yaptırdım 65 çıktı sende de vardır inşBugün adet olmam gerekiyordu dün erken gebelik testi yaptım hicbirsey çıkmadı bugün elimdeki son testi kullanayım dedim kaset test yaptım 2-3 dk içinde silik sonra 5 dk içinde belirginlesti testlermi yanıltıyor acaba heran adet olacak gibiyim çok ağrım var kızlar yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?