Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evet oldu bacak ağrısı da dahil yarın biraz daha koyu çıkar
Ben dış gebelikten sonra tam 1,5 yıl sonra şükür tuttu bundan önce iki kimyasal bir düşük yaşadım onlarda bu şekilde testlerim hiç çıkmadı bide göğüs hassasiyeti ve ağrısı var bende adet gününden beri hiç geçmedi

Bugun kacinci gunun canim, reglin gectikten 1 gun sonra silik, soraki gunlerde de koyulasabiliyor ben oyle yasamistim
Bugün gecikmemin 2.günü dün yaptığım test baya belirgindi az önce attığım foto da silik çizgi var yok arasi test yapmicm 2 gün daha olmazsam kan vercm

Bugün gecikmemin 2.günü dün yaptığım test baya belirgindi az önce attığım foto da silik çizgi var yok arasi test yapmicm 2 gün daha olmazsam kan vercm
Canım kan verdim beta 8.84 cokmi düşük labarotuvarda biraz düşük hamilelik diye şartlandırma kendini dediler

Günaydınlar bugun sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ve böyle çıktı ama bu çizgi ne yazık ki testten bir kaç saat sonra çıktı sorum şu kuruma çizgisi bu kadar net çıkar mı ? Test LABQOUİCK adete 8 GÜN var

Eklentiler

• IMG_20210407_083903.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 221
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…