- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.921
Yaa çok umutlandim şu an peki adet sancısı gibi ağrınız oldumuHayırlı olsun canım benim aynı şekilde tam adet gününde bu şekilde çıktı 4 gün geçince beta yaptırdım 65 çıktı sende de vardır inş
Evet oldu bacak ağrısı da dahil yarın biraz daha koyu çıkarYaa çok umutlandim şu an peki adet sancısı gibi ağrınız oldumu
İnsallah ya dua edin bana çok istiyorum artıkEvet oldu bacak ağrısı da dahil yarın biraz daha koyu çıkar
Ben dış gebelikten sonra tam 1,5 yıl sonra şükür tuttu bundan önce iki kimyasal bir düşük yaşadım onlarda bu şekilde testlerim hiç çıkmadı bide göğüs hassasiyeti ve ağrısı var bende adet gününden beri hiç geçmediEvet oldu bacak ağrısı da dahil yarın biraz daha koyu çıkar
İnş meleğin seninledirİnsallah ya dua edin bana çok istiyorum artık
İnsallah canımİnş meleğin seninledir
Tekrar test yaptın mı merak ettim koyulaşma var mıİnsallah canım
Birazdan yapacağım test almaya gidiyorumTekrar test yaptın mı merak ettim koyulaşma var mı
Umudu kestim adet olmadım hala ama olcagimi hissediyorum normalde de 1-2 gün oynayabiliyor olsa şimdiye çıkardıTekrar test yaptın mı merak ettim koyulaşma var mı
Bugun kacinci gunun canim, reglin gectikten 1 gun sonra silik, soraki gunlerde de koyulasabiliyor ben oyle yasamistimUmudu kestim adet olmadım hala ama olcagimi hissediyorum normalde de 1-2 gün oynayabiliyor olsa şimdiye çıkardı
Bugün gecikmemin 2.günü dün yaptığım test baya belirgindi az önce attığım foto da silik çizgi var yok arasi test yapmicm 2 gün daha olmazsam kan vercmBugun kacinci gunun canim, reglin gectikten 1 gun sonra silik, soraki gunlerde de koyulasabiliyor ben oyle yasamistim
Hala başlamadıysa umut var üzme kendiniUmudu kestim adet olmadım hala ama olcagimi hissediyorum normalde de 1-2 gün oynayabiliyor olsa şimdiye çıkardı
Canım kan verdim beta 8.84Hala başlamadıysa umut var üzme kendini
Canım kan verdim beta 8.84 cokmi düşük labarotuvarda biraz düşük hamilelik diye şartlandırma kendini dedilerBugün gecikmemin 2.günü dün yaptığım test baya belirgindi az önce attığım foto da silik çizgi var yok arasi test yapmicm 2 gün daha olmazsam kan vercm
Canim benim cok bilgim yok bu degerle ilgli ama 0 falan olmasi gerekmez mi normalde hamile olmasan...Canım kan verdim beta 8.84 cokmi düşük labarotuvarda biraz düşük hamilelik diye şartlandırma kendini dediler
Doktor pazartesi yine gel dedi bakalım artacak mı değer pazartesi belli olacakCanim benim cok bilgim yok bu degerle ilgli ama 0 falan olmasi gerekmez mi normalde hamile olmasan...
Merhaba var mı bir haber ne durumdasınız merak ettimDoktor pazartesi yine gel dedi bakalım artacak mı değer pazartesi belli olacak
8.84 den ertesi gün 4.14 düştü sonraki günde kanamam başladı zatenMerhaba var mı bir haber ne durumdasınız merak ettim
Merhaba kanda değeriniz yükseldi mi sonra bende 2 gün kala verdim bugün 24 çıkto artar öı gittikçeÜstteki yumurtlamanın 11. Günü bata 3 gün vardı alttadakide 2 gün kala. 1 gün kala kan verdim 30 çıktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?