- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.941
Günaydınlar benim testte bir hafta önce bu şekil oldu bikac saat sonra kuruma cizgisiymis ama hamile değildim kuruma cizgisiyse zaten idrar yerine su damlatinca kayboluyor bi deneyin benim öyle oldu suyu dökünce kaybolduGünaydınlar bugun sabah ilk idrarla gebelik testi yaptım ve böyle çıktı ama bu çizgi ne yazık ki testten bir kaç saat sonra çıktı sorum şu kuruma çizgisi bu kadar net çıkar mı ? Test LABQOUİCK adete 8 GÜN var
Yaaa bak onu bilmiyordum eve gidince mutlaka yapacağımGünaydınlar benim testte bir hafta önce bu şekil oldu bikac saat sonra kuruma cizgisiymis ama hamile değildim kuruma cizgisiyse zaten idrar yerine su damlatinca kayboluyor bi deneyin benim öyle oldu suyu dökünce kayboldu
Evet cnm maalesef ben de göremedim kaybolmuş muhtemelen kuruma cizgisiydi
Nasip yaa bakalım bir kaç gün sonra tekrar denerimEvet cnm maalesef ben de göremedim kaybolmuş muhtemelen kuruma cizgisiydi
Oyle yap bakalım cnm Rabbım cok aratmayan göndersin insallah mucizesiniNasip yaa bakalım bir kaç gün sonra tekrar denerim
Bence pozitifBat 3te böyle çıktı testim pozitif mi sizce?
Pozitif gibi hangi marka :))Bat 3te böyle çıktı testim pozitif mi sizce?
Merhaba iyi akşamlar Kızlar her ay teste dünya para veren kişilerdenimilişkim 9 gün önce oldu eşimle bugün test yaptım albi marka bi sonuca sizde bakarmısınız
Merhaba canım negatif sonuc ama zaten 9 gün olmussa kanda 10. günden sonra belli olurken idrarda 15 gün sonrasında cıkar ki bazı kişilerde bu süre daha da uzayabilir erken yapmışsın testi. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşAllah bir bebişMerhaba iyi akşamlar Kızlar her ay teste dünya para veren kişilerdenimilişkim 9 gün önce oldu eşimle bugün test yaptım albi marka bi sonuca sizde bakarmısınız
Eki Görüntüle 2821562 Eki Görüntüle 2821562 Arkadaşlar merhaba. Regl tarihim gecikti. İki kez early gebelik testi yaptım 24 saat arayla fotoğrafları paylaşacağım. Gebelik düşünmüyorum. Alt karnımın sol tarafında ağrı sol kasıkta ve rahimde ağrı var. Gebelik düşünmediğim için de endişelendim hem testten çıkmamış hem normal hallerini paylaşacağım yorum yapar mısınızgebeliği Eki Görüntüle 2821561 düşünmediğim için stres de yaptım acıkcası Eki Görüntüle 2821559
Canım en son attığın foto erken gebelik testimi ? Onda çok silik var sanki diğerlerinde birşey göremedim benEki Görüntüle 2821562 Eki Görüntüle 2821562 Arkadaşlar merhaba. Regl tarihim gecikti. İki kez early gebelik testi yaptım 24 saat arayla fotoğrafları paylaşacağım. Gebelik düşünmüyorum. Alt karnımın sol tarafında ağrı sol kasıkta ve rahimde ağrı var. Gebelik düşünmediğim için de endişelendim hem testten çıkmamış hem normal hallerini paylaşacağım yorum yapar mısınızgebeliği Eki Görüntüle 2821561 düşünmediğim için stres de yaptım acıkcası Eki Görüntüle 2821559
Maalesef değerlerim 2 kat artarak devam etmedi dış gebelik ile sonuçlandıMerhaba kanda değeriniz yükseldi mi sonra bende 2 gün kala verdim bugün 24 çıkto artar öı gittikçe
Çok üzüldüm Geçmiş olsun.. Allah gönlünüze göre versinMaalesef değerlerim 2 kat artarak devam etmedi dış gebelik ile sonuçlandı
Amin inşallah tüm isteyeneÇok üzüldüm Geçmiş olsun.. Allah gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?