- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.961
Merhaba cnm evet orda bir çizgi görünüyor ama ne zaman çıktı bu cok onemli bi de böyle efektli fotolar çok güvenilir olmuyor bu yaz iki ay üst üste bu senin testinden daha koyu çıktı benimki böyle siyah beyaz yaptığımda ama hamile değildim sen insallah hamilesindir cnm adetin gecti miKizlarr banada yardim eder misiniz
Bugub gecikmenin 2. Günü canım bende emin olamıyorum korkuyorum insallah vardir Rabbim herkese nasip etsinMerhaba cnm evet orda bir çizgi görünüyor ama ne zaman çıktı bu cok onemli bi de böyle efektli fotolar çok güvenilir olmuyor bu yaz iki ay üst üste bu senin testinden daha koyu çıktı benimki böyle siyah beyaz yaptığımda ama hamile değildim sen insallah hamilesindir cnm adetin gecti mi
Cnm bi çizgi var ama emin olamadım kaymış gibi c ye çok yakın test bozuk olabilir bir gün sonra bu daha dene bakalım kuruma çizgisi değildir ama öyle olsa suyla gitmesi gerekiyordu insallah gebeliktirSizce varmi hanimlar kuruma cizgisi gibi gelmisti su damlattim hala böyle kaldi kaybolmadi
Testi tekrarlayın dağılmış gibi duruyorSizce varmi hanimlar kuruma cizgisi gibi gelmisti su damlattim hala böyle kaldi kaybolmadi
Sizin yok gibi sanki çizgi belli olmuyor pekbenim testimi bi bakarimisiniz hanimlar? Bat‘a 6 gün var daha, sizce cizgi var mi?Eki Görüntüle 2840563
Evet kızlar bu hep sorulan bir soruydu
:uhm:Testte 2. çizgim daha açık hamile miyim:uhm:
İdrar testlerinde aklımıza takılan bu sorunun cevabını
resimlerde bulabileceksiniz
:CüvCüv:Burada gördüğünüz testlerin hepsi pozitifdir:CüvCüv:
Yıllar önce örnek olsun diye açmıştım bu konuyu :)
Şimdi ben kendi örneğimi koyacağım :)
Beklenen regl tarihim 28/12/2015
2 gün kala test yaptım ve hiç beklemediğim bir süpriz oldu
Eki Görüntüle 1729018
Kan testi yaptırdım 24.31 çıktıEvet var çizgi kan testi yaptırın kesin olsun
Çok iyi gözün aydın canım hamilesin ozaman mutlaka hcg yüksekliğini takip et artış olması açısından dilerim sağlıklıca alırsın kucağınaKan testi yaptırdım 24.31 çıktı
Pozitif görünüyor kan verin
okadar kısa sürede bu kadar net çizgi yanlış çıkma ihitmali çok düşük emin olmak için mutlaka kan verinSelamlar on saniye gecti gecmedi test bu şekilde. Yanlış çıkma durumu olmaz değil mi İlk defa yaptım elim ayağım titriyor su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?