Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlarr banada yardim eder misiniz
Merhaba cnm evet orda bir çizgi görünüyor ama ne zaman çıktı bu cok onemli bi de böyle efektli fotolar çok güvenilir olmuyor bu yaz iki ay üst üste bu senin testinden daha koyu çıktı benimki böyle siyah beyaz yaptığımda ama hamile değildim sen insallah hamilesindir cnm adetin gecti mi

Bugub gecikmenin 2. Günü canım bende emin olamıyorum korkuyorum insallah vardir Rabbim herkese nasip etsin

Sizce varmi hanimlar kuruma cizgisi gibi gelmisti su damlattim hala böyle kaldi kaybolmadi

Eklentiler

• 20210420_015516.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 279
  • 20210420_015442.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 305
Sizce varmi hanimlar kuruma cizgisi gibi gelmisti su damlattim hala böyle kaldi kaybolmadi
Cnm bi çizgi var ama emin olamadım kaymış gibi c ye çok yakın test bozuk olabilir bir gün sonra bu daha dene bakalım kuruma çizgisi değildir ama öyle olsa suyla gitmesi gerekiyordu insallah gebeliktir

Merhaba test sonucuma bakarmısınız gebelik varmı sanki çok ince bi cizgi görüyor gibiyim sizde görüyormusunuz bunu adetim 3 gün geçince yapmıştım şuan 5 gündür gecikmem var

Eklentiler

• C1F3A6D1-7D3A-4F0E-A4BB-B8FD6074F6AF.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 401

Eklentiler

• IMG-20210503-WA0003.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 338
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…