- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #34.981
Kan verdim sonuç bekliyorumokadar kısa sürede bu kadar net çizgi yanlış çıkma ihitmali çok düşük emin olmak için mutlaka kan verin
Kan sonucum 686okadar kısa sürede bu kadar net çizgi yanlış çıkma ihitmali çok düşük emin olmak için mutlaka kan verin
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahKan sonucum 686
Çok teşekkürlerHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllahHamile kalmak için ekstra bir şey yaptın mı ?
Belirtilerin nelerdi?
Bir de kaç gün gecikince test yaptın acaba ?
Cevabın için çok teşekkür ederim tatlım Allah razı olsun.Çok teşekkürler
Adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik. Bir de hemen yerimden kalkmadim ekstra baska bir sey yapmadım.
Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu. Hayatimda hic yasamadigin turden bir agriydi.
Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk oldu. Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum.
Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var.
2 gun gecikme ile erken gebelik testi yaptim.
İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Ya çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza neredeyse 10 güne yakın gecikmem var ama pozitifi göremedimKan sonucum 686
İnşallah size de nasip olsunYa çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza neredeyse 10 güne yakın gecikmem var ama pozitifi göremedim
amin inşallahİnşallah size de nasip olsun
Karın ağrısı gebelikte de oluyormuş 3 testte silik çıktıysa bence kan verinMerhabalar arkadaşlar bana da yardimci olabilir misiniz deneyimleriniz doğrultusunda, bugün reglimin ilk günü ve karin ağrısı yaşıyorum dünden beridir.Dün damla seklinde leke geldi açık kahverengi ve sonrasi yok.Bugun 3 kez test yaptimabartmis olabilirim.Hepsi silik çizgi cikti.Ancak agrim hala devam ediyor heran regl olacakmisim hissi.Aranizda adet ağrısı yaşayıp hamile olan ya da bu ağrıyı yaşayan var mi.O kadar uzun süre denedik ama şimdi inanasim gelmiyor.
Selamlar ben iki hafta sure ile adet agrisi yasadim olabilir yani.. kan veremezseniz bence bir iki gun daha bekleyip tekrar test yapin netlesir herhalde gununuz gectigindeMerhabalar arkadaşlar bana da yardimci olabilir misiniz deneyimleriniz doğrultusunda, bugün reglimin ilk günü ve karin ağrısı yaşıyorum dünden beridir.Dün damla seklinde leke geldi açık kahverengi ve sonrasi yok.Bugun 3 kez test yaptimabartmis olabilirim.Hepsi silik çizgi cikti.Ancak agrim hala devam ediyor heran regl olacakmisim hissi.Aranizda adet ağrısı yaşayıp hamile olan ya da bu ağrıyı yaşayan var mi.O kadar uzun süre denedik ama şimdi inanasim gelmiyor.
Selamlar ben iki hafta sure ile adet agrisi yasadim olabilir yani.. kan veremezseniz bence bir iki gun daha bekleyip tekrar test yapin netlesir herhalde gununuz gectigi
Kan verdim bugün adetin 2.gunu ve degerim 13.90 çıktı galiba çok düşükSelamlar ben iki hafta sure ile adet agrisi yasadim olabilir yani.. kan veremezseniz bence bir iki gun daha bekleyip tekrar test yapin netlesir herhalde gununuz gectiginde
Var gibi canımEki Görüntüle 2850578 Hanımlar merhaba testim 5. Dakika da böyle oldu sizce hamilelik varmı ?
Yaa insallah kac kere test yaptim gecen ay hicbiri boyle cikmamisti ilk defa boyle cikinca cok sevindim umarim vardirVar gibi canım
İnşaAllah canım adete kaç gün var? Belirtin var mı ?Yaa insallah kac kere test yaptim gecen ay hicbiri boyle cikmamisti ilk defa boyle cikinca cok sevindim umarim vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?