- Emoji Skoru
- 1.156
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.621
Evet biliyorum tabiki tekrarlayacagim sabahtan ama daha öncede 2 saat snra attığım oldu testi kocaman bi beyazlı vardı aynı marka testTi. Ne bileyim heycanladım böyle bişey başına gelen vardır diyeYarinnsabah kullanma kılavuzuna gore tekrarlayin. Bu sekilde saglikli sonuc alamayabilirsiniz.bir saat uzun bi sure
Umitlendirmek gibi olmasin ama benimde ayni olmustu 4 gun boyunca test yaptm 2 gun bole cikti 4 gunun sonunda normal cikmistiEvet biliyorum tabiki tekrarlayacagim sabahtan ama daha öncede 2 saat snra attığım oldu testi kocaman bi beyazlı vardı aynı marka testTi. Ne bileyim heycanladım böyle bişey başına gelen vardır diye
Ben daha önce yaşamadım bunu .geçen ay da beklemisti test ama hiçbişey yoktu atarken. Smdi şok oldum ayrıca da korktum ilk hamileyim olacak inşallah bakalim:/ yarın tekrarlayacagimUmitlendirmek gibi olmasin ama benimde ayni olmustu 4 gun boyunca test yaptm 2 gun bole cikti 4 gunun sonunda normal cikmisti
Ewet normalde o hormon yoksa hic cizgi cikmaz nasil bi dusuncede oldgnu tahmin edeblyrm bn sabah 7 de dikiliyodum testin basinda en sonunda normal gordum insallah seninde ole olurBen daha önce yaşamadım bunu .geçen ay da beklemisti test ama hiçbişey yoktu atarken. Smdi şok oldum ayrıca da korktum ilk hamileyim olacak inşallah bakalim:/ yarın tekrarlayacagim
Bayanlar acil yardımmmm .bat a 5 gun variçim rahat etmedi test yaptım ilk beş dk bişey göremedim sonra testi unuttum dışarı çıktım . 1 saat snra döndüğümde manzara buydu :/ sizce??? Ilk idrar im değil buaradaEki Görüntüle 1388274
Ewet normalde o hormon yoksa hic cizgi cikmaz nasil bi dusuncede oldgnu tahmin edeblyrm bn sabah 7 de dikiliyodum testin basinda en sonunda normal gordum insallah seninde ole olur
Senin ilk gebelikmiydi canim benimde bulanti falan hic yok akintida hic yokk
Gunaydin hanimlar.Bu sabah ki testim bu smdi hastanede yim ..
Eger gec yumurtlama olmadiysa cikar canim . mesela benim gec yumurtlama oldu adetim 3 gun gecti hala dha cok silik cikiyodu 4 gun gectiginde normal cikmisti seninde hayirlisi olsunMerhaba kızlar bir şey sormak istiyorum.
Normalde bugün regl olmam gerekti fakat daha hiç bir belirti yok.
İdrar testi yapsam sizce bugün kesin belli olurmu.
Canimm benim bulantilar basliyo galibaa bide dolgulu disimin eti sisti cok agriyoo ondanda bulanmis olabilir sende ne war ne yokkızlar benimde durum aynı. akıntımda yok bulantıda. tek hissettiğim aniden acıkma ve uyku :)
Eger gec yumurtlama olmadiysa cikar canim . mesela benim gec yumurtlama oldu adetim 3 gun gecti hala dha cok silik cikiyodu 4 gun gectiginde normal cikmisti seninde hayirlisi olsun
Allah gonlune gore versin :) bende 10 aylik ewliyim yumurtlama takibi yaptinmi?Tşkler cnm cvp için.
Amin.Aslında olursa sürpriz olur çnkü 8 aylık evliyiz ve ilk denememiz diyebilirim.
Allah gonlune gore versin :) bende 10 aylik ewliyim yumurtlama takibi yaptinmi?
Canimm benim bulantilar basliyo galibaa bide dolgulu disimin eti sisti cok agriyoo ondanda bulanmis olabilir sende ne war ne yok
Tabi erkeklik bisey yokki ewe baksn ihtiyaclari alsin aksam bebegi sewsin tamam ne kaldi ama bizim olemiii :)Evt telefonumda kurulu.
Aslında ben yaza doğru hamile kalmak istiyordum hem evliliğimiz 1 seneyi geçsin hemde yaz sıcağında zor olur diye.
Ama eşim beklediğimden çok baba olmaya hazır.
Ben bile onun kadar hazır değilim yani
Aman nazar degmesin bole devam etsin ikimizindeya benim kırık bir dişim vardı aniden sallandı tek kök kalmıştı bende çektim :) çok haşin bişey geliyor heralde dedim kendi kendimeçok acıkırsam kötü hissediyorum kendimi ama başka hiçbişey yok (dilimi ısırayım). 9 şubatı iple çekiyorum meleğimi görmek için heralde kalbinide duyarız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?