- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.741
Amin canım amin. ..bizde eşimle çok depremler atlattik defalarca ayrılıp barışık son iki gidişim baya ciddi idi hatta son gidişim 2016 haziran di avukat tutuldu dava açıldı gele gide çeldi yine aklımı artık aklımizi basimza almamız için bir çocuk gerek aralık 2016 da başladık karar verip ama 2aydır tık yok!şimdi bide siğil çıktı genital hemde tam vajina girişinde korkuyorum hem canım da acıyo biraz..bidee bizim borç icra kimsede yoktur eşim 1800 tl maaş alıyo 500 mobilya 500 kira 450 tl patronu kesiyor düşün yani çocuk istiyoruz bazen fatura bile odeyemiyoruz Allah rizkini verir diye başladık bizde bence varsa da üzülme Rabbim dağına göre kar verirmis eğer verdiyse sana bi evlat bilipte vermiştir...Insallah suan icin yoktur. Rabbim isteyenlere nasip etsin insallah
Kuzum yokmus. Bidaha idrar testlerine inanmayacagimAmin canım amin. ..bizde eşimle çok depremler atlattik defalarca ayrılıp barışık son iki gidişim baya ciddi idi hatta son gidişim 2016 haziran di avukat tutuldu dava açıldı gele gide çeldi yine aklımı artık aklımizi basimza almamız için bir çocuk gerek aralık 2016 da başladık karar verip ama 2aydır tık yok!şimdi bide siğil çıktı genital hemde tam vajina girişinde korkuyorum hem canım da acıyo biraz..bidee bizim borç icra kimsede yoktur eşim 1800 tl maaş alıyo 500 mobilya 500 kira 450 tl patronu kesiyor düşün yani çocuk istiyoruz bazen fatura bile odeyemiyoruz Allah rizkini verir diye başladık bizde bence varsa da üzülme Rabbim dağına göre kar verirmis eğer verdiyse sana bi evlat bilipte vermiştir...
Kuzum yokmus. Bidaha idrar testlerine inanmayacagim
Saol canimSenin adına sevindim yani istemediğin için
...sonuç istediğin gibi çıkmış yani gözün aydın
Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah canimAmin canım amin. ..bizde eşimle çok depremler atlattik defalarca ayrılıp barışık son iki gidişim baya ciddi idi hatta son gidişim 2016 haziran di avukat tutuldu dava açıldı gele gide çeldi yine aklımı artık aklımizi basimza almamız için bir çocuk gerek aralık 2016 da başladık karar verip ama 2aydır tık yok!şimdi bide siğil çıktı genital hemde tam vajina girişinde korkuyorum hem canım da acıyo biraz..bidee bizim borç icra kimsede yoktur eşim 1800 tl maaş alıyo 500 mobilya 500 kira 450 tl patronu kesiyor düşün yani çocuk istiyoruz bazen fatura bile odeyemiyoruz Allah rizkini verir diye başladık bizde bence varsa da üzülme Rabbim dağına göre kar verirmis eğer verdiyse sana bi evlat bilipte vermiştir...
Amin canım inşallah...sanada Rabbim kolaylıklar versin bi an once tedavi olup inşallah sağlığına kavusursunRabbim hayirlisiyla nasip eder insallah canim
Saol canim insallahAmin canım inşallah...sanada Rabbim kolaylıklar versin bi an once tedavi olup inşallah sağlığına kavusursun
Bu kan testinde laboratuvar hatasi olmaz degilmiSaol canim insallah
Bu erken gebelik testi sanırım cnm ucuz testlerden de yaptın mi merak ettim bu teste göre hamilesin bende 19 ocakta adet oldum bugün ucuz testlerden yaptım ışığa tutunca görünüyor ancak bu seninki baya pozitif merak ettim ucuz test yaptın mi diye yumurtlama gününü biliyormuydun pekiMrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Canim var givi kan ver.benimde boyle silik cikti adet olmama ragmen. Kan verdim negatifMrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Hayır almadım alacam yarın yumurtlama günüm 14. Çünkü gün olması lazım ayın 1 İBu erken gebelik testi sanırım cnm ucuz testlerden de yaptın mi merak ettim bu teste göre hamilesin bende 19 ocakta adet oldum bugün ucuz testlerden yaptım ışığa tutunca görünüyor ancak bu seninki baya pozitif merak ettim ucuz test yaptın mi diye yumurtlama gününü biliyormuydun peki
Kan testi yaptırmış mıydın :)Kızlar cok heyecanlıyım yaa ınsllah yarn guzel haberler alrm dua edin kızlar bna
Yok canım olmaz heralde..Bu kan testinde laboratuvar hatasi olmaz degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?