Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Insallah suan icin yoktur. Rabbim isteyenlere nasip etsin insallah
Amin canım amin. ..bizde eşimle çok depremler atlattik defalarca ayrılıp barışık son iki gidişim baya ciddi idi hatta son gidişim 2016 haziran di avukat tutuldu dava açıldı gele gide çeldi yine aklımı artık aklımizi basimza almamız için bir çocuk gerek aralık 2016 da başladık karar verip ama 2aydır tık yok!şimdi bide siğil çıktı genital hemde tam vajina girişinde korkuyorum hem canım da acıyo biraz..bidee bizim borç icra kimsede yoktur eşim 1800 tl maaş alıyo 500 mobilya 500 kira 450 tl patronu kesiyor düşün yani çocuk istiyoruz bazen fatura bile odeyemiyoruz Allah rizkini verir diye başladık bizde bence varsa da üzülme Rabbim dağına göre kar verirmis eğer verdiyse sana bi evlat bilipte vermiştir...

Kuzum yokmus. Bidaha idrar testlerine inanmayacagim

Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah canim

Kızlar ya,benim de adetim onumudeki hafta içi perşembe falan olacak idrar testi yaptım sabah teste bakınca görünmüyor ama ışığa tutunca diğer çizginin yeri belli bu şekilde olmasi pozitif midir fikri olan var mi çizginin yerini bildiğim için artık ışığa tutmadan da secebiliyorum zihnimin bir oyunu mu bu yoksa

1. Kizlar ben 6 subatta adet oldum. Adet olmadan 2 saat once kan verdim 1.2 cikti. Adetim kisa surdu. 5 gun sonra idrar testi silik cikti. Ertesi gun sabah ilk idrarla yaptim negatif. Ertesi gun bidaha yaptim silik cikti. Tabi 2 saat sonra falan silik cikti hep. Ayni marka kullandim testleri. Bugun kan verdim ozel hastanede 0.100 cikti. Ama kani verdim sonuc saatleri kisminda 20 dk da cikmis kan sonuci. Cok kisa zaman degilmi. Yani bu kadar kisa surede cikinca sonucta yanlislik yoktur degilmi

Mrb arkadaşlar 18 ocakta adet oldum bugün test yaptım böyle çıktı erken değil mi hamilelik belirtilerinden şiddetli bel kasık karın ağrısı yaşıyorum ellerim uyuşuyor ve uykum geliyor doktora ne Zaman gitmeliyim ilk gebeliğim lütfen yardımcı olun teşekkür ederim

Eklentiler

• image.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 131
Bu erken gebelik testi sanırım cnm ucuz testlerden de yaptın mi merak ettim bu teste göre hamilesin bende 19 ocakta adet oldum bugün ucuz testlerden yaptım ışığa tutunca görünüyor ancak bu seninki baya pozitif merak ettim ucuz test yaptın mi diye yumurtlama gününü biliyormuydun peki

Canim var givi kan ver.benimde boyle silik cikti adet olmama ragmen. Kan verdim negatif

Hayır almadım alacam yarın yumurtlama günüm 14. Çünkü gün olması lazım ayın 1 İ

Kızlar adetime 3 gün var dün gece yaptım bunu bir önceki sabah da yapmıştım çizginin yeri ışığa tutunca belli ilkinde bu ikinci de ise fotoda da seciliyor gibi yoksa bana mi öyle geliyor ki siz bişey görüyor musunuz bu arada ovulasyon testim iki gündür pozitif acaba yumirtluyir muyum böyle olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…