- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.761
Aynen kızlar ilk tüp bebek denememde sente lady ile ikisi de ayninkoyulukta oluyordu pozitif diye seviniyordum diğer markalarda hiç bişey olmuyordu kaldirilmali o marka benceAmin cnm tsk ederim sente lady yalanci pozitif veedigini duydum
Eklemissin canım ama malesef bu test negatif bence...Resmi ekleyemedim galiba
Valla resimde pek belli olmuyor da ışığa tutunca çok net var ama bende ışte guvenmiyorum testlere sabah ilk ıdrarla yine yapucm bklm ne olacakEk
Eklemissin canım ama malesef bu test negatif bence...
Kizlar sonuc 0.100
canım ben senı anlamakta zorluk cekıyorum gercekten ısrarla hamılelık ıhtımalı var dememızı beklıyor gıbısın
- Kizlar ben 6 subatta adet oldum. Adet olmadan 2 saat once kan verdim 1.2 cikti. Adetim kisa surdu. 5 gun sonra idrar testi silik cikti. Ertesi gun sabah ilk idrarla yaptim negatif. Ertesi gun bidaha yaptim silik cikti. Tabi 2 saat sonra falan silik cikti hep. Ayni marka kullandim testleri. Bugun kan verdim ozel hastanede 0.100 cikti. Ama kani verdim sonuc saatleri kisminda 20 dk da cikmis kan sonuci. Cok kisa zaman degilmi. Yani bu kadar kisa surede cikinca sonucta yanlislik yoktur degilmi
valla kuzu laptopun ekran parlaklıgını sonuna kadar acıp ekranı gozume soktum gene de goremedım ıkıncı cızgıyı. ovu testlerınde T cızgısı C den koyu degılse yada en azından aynı degılse yumurtlama olmaz hem adetıne 3 gun kala yumurtlama olacagını sanmıyorum. ovulasyon testlerı adete yakın ıkıncı cızgı belırıyor. adetıne yakın ovlasyon testınde T cızgısı C den koyu ıse gebelıge ısaret olabılıyo canımResmi ekleyemedim galiba
Aynen kızlar ilk tüp bebek denememde sente lady ile ikisi de ayninkoyulukta oluyordu pozitif diye seviniyordum diğer markalarda hiç bişey olmuyordu kaldirilmali o marka bence
Canım birde bu resme bak aynı ovulasyon testi son iki gecedir pozitifti bu gece t çizgisi c den daha koyubokdu gebelik testi de alttaki bir bak var gibi sanki ama bu sefer de sol e bisi var. Bu ucuz testte var gibi geldi bana ama aynı markanın erken gebelik testini de yaptım onda yok mantıken onda da olmasi gerekirdiResimde bende goremedim 2 gun sonra bak yada sabah :) bencede kaldirilmali miratech te bana 4 ay pozitif verdi hicbirinde gebe diildim cesme suyuna pozitif veren test
Valla resimde pek belli olmuyor da ışığa tutunca çok net var ama bende ışte guvenmiyorum testlere sabah ilk ıdrarla yine yapucm bklm ne olacak
Canim bunda evet var belli oluyor inşallah hamilesindir yaa bence kan testi yaptır yada adeti bekle dicem de beklemesi de zor olur tahmin ediyorumİlkinde yine eklemedi açıklaması üstteki mesajda
İlkinde yine eklemedi açıklaması üstteki mesajda
Saol canim. Idrar teslerine inanmayacagim arik. B irde oncomed markasi iyi derlercanım senin adına sevindim mesajını daha sımdı gordum kusura bakma bıraz gec oldu... ıdrar testlerı hakkaten yanıltıcı senın tum durumların negatıfı gosterıyordu zaten ama o sılık cızgıler kafanı karıstırdı. aslında testlerın ıcınde de yazıyor testı 10 dakka sonra cıddıye almayın dıye.. hakkında hayırlısı olsun canım sonuc olarak ıstedıgın oldu kan verıp ıyı yapmıssın ıcın rahat ettı en azından
Canim ovulasyon testinde koyu bence bu sabah tekrar ilk idrarinla denemelisin ins dahada belirir :)
Sabah başka,marka vardı elimde onunla yaptım çıkmadı yumurtladum ben o zmn diye düşünüyorum ama yumurtlama testi 3 gün üst uste pozitif vermez hep kullanıyorum biliyorum sadece bir gün pozitif olur sonra siliklesir beni o yanılttı neyse zaten olacağına dair hiç beklentim yok esimde sayı ve hız yavaş morfoloji 1 buna rağmen her yumurtlama dönemi naz niyaz peşinde koşturuyor yıldim artık bende her ay aynı testler aynı hüsran uxulemiyorum bile suan
bu certain diye bir marka canım aslında ovulasyonumu hep bununla tak,p ederim yanıltmaz beni ayrıca bu marka ile de gebelik testi yapmışlığım çok var hiç çıkmamıştı böyle bi çizgi ama işte kanda görmeden hiçbir çizgiye inanmıyorum. bir de tuhaftır ucuz olan testte çizgi var aynı markanın pahalı olan erken gebelik testinde hiçbişey yok insan şüpheye düşüyor. artık hamile kalsak da kurtulsak şu paranoyalarda. çift çizgi peşinde koşmaktan.Anladim canim laboquick marka hassastir ben kizimda 5 gun kala ogrendim hesaplarima gore kanda 12 civariydi cizgi ciktiginda.
Insallah rabbim fazla bekletmeden nasip eder sizede
Hcg de var gibi sanki bi kan mı versenİlkinde yine eklemedi açıklaması üstteki mesajda
valla başka markayla yaptım yok ama canım bir de acaba ovulasyon oluyor da lh artıyor ya bu gebelik testi de yanlışlıkla lh artışına mı tepki veriyorki bilemedim. iki defa tüp bebek yaptırdım i kadar çok iğna oldum ki artık emin olmadığım bişeyden dolayı tek bir iğne dahi olmak istemiyorum boşa kan aldırmak zor geliyor hiç sanmıyorum zaten ben olacağını da bir paylaşayım dedim belki aynı durumu yaşayan vardır.Hcg de var gibi sanki bi kan mı versen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?