Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlar sonuc 0.100

canım senin adına sevindim mesajını daha sımdı gordum kusura bakma bıraz gec oldu... ıdrar testlerı hakkaten yanıltıcı senın tum durumların negatıfı gosterıyordu zaten ama o sılık cızgıler kafanı karıstırdı. aslında testlerın ıcınde de yazıyor testı 10 dakka sonra cıddıye almayın dıye.. hakkında hayırlısı olsun canım sonuc olarak ıstedıgın oldu kan verıp ıyı yapmıssın ıcın rahat ettı en azından

canım ben senı anlamakta zorluk cekıyorum gercekten ısrarla hamılelık ıhtımalı var dememızı beklıyor gıbısın kız yok bısey kan degerınde 5 den asagısını zaten negatıf sayılıyor yanı yanılma payı ne kadar olabılır kı kan testınde. kan yanıltmaz pek hem adette gordun artık ferah tut ıcını hamıle falan degılsın

Resmi ekleyemedim galiba
valla kuzu laptopun ekran parlaklıgını sonuna kadar acıp ekranı gozume soktum gene de goremedım ıkıncı cızgıyı. ovu testlerınde T cızgısı C den koyu degılse yada en azından aynı degılse yumurtlama olmaz hem adetıne 3 gun kala yumurtlama olacagını sanmıyorum. ovulasyon testlerı adete yakın ıkıncı cızgı belırıyor. adetıne yakın ovlasyon testınde T cızgısı C den koyu ıse gebelıge ısaret olabılıyo canım

Aynen kızlar ilk tüp bebek denememde sente lady ile ikisi de ayninkoyulukta oluyordu pozitif diye seviniyordum diğer markalarda hiç bişey olmuyordu kaldirilmali o marka bence

Resimde bende goremedim 2 gun sonra bak yada sabah :) bencede kaldirilmali miratech te bana 4 ay pozitif verdi hicbirinde gebe diildim cesme suyuna pozitif veren test

Resimde bende goremedim 2 gun sonra bak yada sabah :) bencede kaldirilmali miratech te bana 4 ay pozitif verdi hicbirinde gebe diildim cesme suyuna pozitif veren test
Canım birde bu resme bak aynı ovulasyon testi son iki gecedir pozitifti bu gece t çizgisi c den daha koyubokdu gebelik testi de alttaki bir bak var gibi sanki ama bu sefer de sol e bisi var. Bu ucuz testte var gibi geldi bana ama aynı markanın erken gebelik testini de yaptım onda yok mantıken onda da olmasi gerekirdi

İlkinde yine eklemedi açıklaması üstteki mesajda

Eklentiler

• IMAG1493.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 211
  • IMAG1493.webp
    57,9 KB · Görüntüleme: 169
Valla resimde pek belli olmuyor da ışığa tutunca çok net var ama bende ışte guvenmiyorum testlere sabah ilk ıdrarla yine yapucm bklm ne olacak

Ben 30-31 i adet oluyorum 2 aydır düzenli yani aslında...daha adete çok var ama inan ki okadar ağrılarim oluyo sanki adet ağrısı gibi bide acayip karin ağrısı ve ishal var...aynı durumdayım senle insan ne görmek istiyosa onu görüyo gerçekten ve vücudun seni yaniltiyo psikolojik olarak sanki hamilesin diyo...bende attim buraya resim ama benim 1 gün sonra baktigimda silik çizgi vardı kızlara sordum biraz acı geliyo negatif olduğunu söylenmesi ama gerçek malesef..eşim şimdiden kızmaya başladı testlere çok para veriyoruz diye

Saol canim. Idrar teslerine inanmayacagim arik. B irde oncomed markasi iyi derler

Sabah başka,marka vardı elimde onunla yaptım çıkmadı yumurtladum ben o zmn diye düşünüyorum ama yumurtlama testi 3 gün üst uste pozitif vermez hep kullanıyorum biliyorum sadece bir gün pozitif olur sonra siliklesir beni o yanılttı neyse zaten olacağına dair hiç beklentim yok esimde sayı ve hız yavaş morfoloji 1 buna rağmen her yumurtlama dönemi naz niyaz peşinde koşturuyor yıldim artık bende her ay aynı testler aynı hüsran uxulemiyorum bile suan
Canim ovulasyon testinde koyu bence bu sabah tekrar ilk idrarinla denemelisin ins dahada belirir :)

Anladim canim laboquick marka hassastir ben kizimda 5 gun kala ogrendim hesaplarima gore kanda 12 civariydi cizgi ciktiginda.
Insallah rabbim fazla bekletmeden nasip eder sizede

Anladim canim laboquick marka hassastir ben kizimda 5 gun kala ogrendim hesaplarima gore kanda 12 civariydi cizgi ciktiginda.
Insallah rabbim fazla bekletmeden nasip eder sizede
bu certain diye bir marka canım aslında ovulasyonumu hep bununla tak,p ederim yanıltmaz beni ayrıca bu marka ile de gebelik testi yapmışlığım çok var hiç çıkmamıştı böyle bi çizgi ama işte kanda görmeden hiçbir çizgiye inanmıyorum. bir de tuhaftır ucuz olan testte çizgi var aynı markanın pahalı olan erken gebelik testinde hiçbişey yok insan şüpheye düşüyor. artık hamile kalsak da kurtulsak şu paranoyalarda. çift çizgi peşinde koşmaktan.

Arkadaşlar bende polikistik over var adetlerim düzensiz basen 70 günde bir bazen 60 gün de bazen 40 günde bazen bir bakarsın tam 28gündd adet görürüm tamamen kafasına göre Yani bayadır Bebek istiyoruz yumurtlama dönemimi takip ediyorum genelde yumurtlama dönemimde hissediyordum akıntım cok bariz değişiyordu bu sefer hiç birşey darketmedim herhalde yumurtlamadım derken bir de baktım adet oldum yumurtlamadan adet olunur mu

Hcg de var gibi sanki bi kan mı versen
valla başka markayla yaptım yok ama canım bir de acaba ovulasyon oluyor da lh artıyor ya bu gebelik testi de yanlışlıkla lh artışına mı tepki veriyorki bilemedim. iki defa tüp bebek yaptırdım i kadar çok iğna oldum ki artık emin olmadığım bişeyden dolayı tek bir iğne dahi olmak istemiyorum boşa kan aldırmak zor geliyor hiç sanmıyorum zaten ben olacağını da bir paylaşayım dedim belki aynı durumu yaşayan vardır.

Ovulasyon testinde hamilelik aramayın şüphesiz varsa kan testi yaptırın bende ovulasyon testi kullandığımda adetime yakın günlerde bu sekilde çift köyü çizgi çıkıyordu fakat adet olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…