- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.781
Yani ben bi çizgi gördüm o zaman iki günde bir tekrar yap ya da bi erken gebelik testi al en azından emin olursun.valla başka markayla yaptım yok ama canım bir de acaba ovulasyon oluyor da lh artıyor ya bu gebelik testi de yanlışlıkla lh artışına mı tepki veriyorki bilemedim. iki defa tüp bebek yaptırdım i kadar çok iğna oldum ki artık emin olmadığım bişeyden dolayı tek bir iğne dahi olmak istemiyorum boşa kan aldırmak zor geliyor hiç sanmıyorum zaten ben olacağını da bir paylaşayım dedim belki aynı durumu yaşayan vardır.
Tatlım erken gebelik testi de yaptım bununla aynı zamanda bu markanın testi o da certain diye hem normal hem erken gebelik testini almıştım ucuz olan da çıktı erken gebelikte çıkmadı bi muammaYani ben bi çizgi gördüm o zaman iki günde bir tekrar yap ya da bi erken gebelik testi al en azından emin olursun.
Çok enteresan. Kullandığın BaZı ilaçlar testin bu şekilde sonuç vermesini sağlıyor olabilir mi acaba ?Tatlım erken gebelik testi de yaptım bununla aynı zamanda bu markanın testi o da certain diye hem normal hem erken gebelik testini almıştım ucuz olan da çıktı erken gebelikte çıkmadı bi muamma
sadece mide koruyucu kullanıyorum sabahları onunda hormonlara etkisi yok zennetmiyorum hem etkilese erken gebelik testini de etkiler aman neyse be yok sanırım ama bu marka ile yarın sabah da yapıcam yine çıkarsa kan vericmÇok enteresan. Kullandığın BaZı ilaçlar testin bu şekilde sonuç vermesini sağlıyor olabilir mi acaba ?
Elif canım Şen'de bişiy yok temiz. Hamile değilsin. İlk iki dakika içinde kırmızı renk çıkması gerekiyor. Diğer türlü böyle çizginin yeri belli oluyor sadece.Kızlar eve geldim sabah başka,markayla yaptım çıkmadı demiştim ya o da da ışığa tutunca var biseyler ve erken gebelik testi olan negatifti sabah onda da incecik bişey çıkmış daha önce aynı testle defalarcacyaptim 3 gün sonra bile çıkmıyordu öyle çizgi resim atayim bi tane ama hiç çıkmıyor resimde
Adet olayım da bari bitsin bu çile.Elif canım Şen'de bişiy yok temiz. Hamile değilsin. İlk iki dakika içinde kırmızı renk çıkması gerekiyor. Diğer türlü böyle çizginin yeri belli oluyor sadece.
Testin içini açınca resim daha iyi çıktı ekliyorum yoksa yoktur da ışte burdaki herkes bir ümit sarılıyor bu silik çizgilereElif canım Şen'de bişiy yok temiz. Hamile değilsin. İlk iki dakika içinde kırmızı renk çıkması gerekiyor. Diğer türlü böyle çizginin yeri belli oluyor sadece.
Yok o siyah çizgi çıkması gereken yerin yeriiii. Ben de önceden bilimum Işık'ta baktığım için biliyorum.Testin içini açınca resim daha iyi çıktı ekliyorum yoksa yoktur da ışte burdaki herkes bir ümit sarılıyor bu silik çizgilere
Daha önce bu marka ile yapmıştım çıkmasi gereken yerin yeri hiç çıkmamıştı neyse esimde görmüyor zaten olmadı olmayacak oldurmaya çalışmak bizimkisi ışteYok o siyah çizgi çıkması gereken yerin yeriiii. Ben de önceden bilimum Işık'ta baktığım için biliyorum.
Sizce aç veya tok olmak idrarın beklemesi önemlimidir
Canım aynı marka ise eğer sıvı tüketimi etkiliyor sabah yap ve belki de biraz daha bekleyince bu cikmayanda da belirir bisrylerEki Görüntüle 1953972 sonrada böyle çıktı anlamadım sabah tekrar yapacam bakalım inşallah çıkar kan vermeye gidecem ona göre
Bişey yiyip içmeyip sulandırmaman gerekiyor hcg hormonunu şuan adet günün ya gelmedi yada 1 gün geçti.Normal öyle olması.Hayırlı olsun.:) 50 100 arasında bir deger çıkabilir benimde bu kadar çıkmıştıSizce aç veya tok olmak idrarın beklemesi önemlimidir
Evet var Can'ım kan testi yaptır hemen.Hayırlı olsunKızlar merhaba test yaptım az önce çokk ama çook silik bir çizgi var sanki görüyorum fotoda görünüyor mu bilmiyorum? Görüyor musunuz sizz? Heyecan yaptım cevap lütfeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?