Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yani ben bi çizgi gördüm o zaman iki günde bir tekrar yap ya da bi erken gebelik testi al en azından emin olursun.

Yani ben bi çizgi gördüm o zaman iki günde bir tekrar yap ya da bi erken gebelik testi al en azından emin olursun.
Tatlım erken gebelik testi de yaptım bununla aynı zamanda bu markanın testi o da certain diye hem normal hem erken gebelik testini almıştım ucuz olan da çıktı erken gebelikte çıkmadı bi muamma

Tatlım erken gebelik testi de yaptım bununla aynı zamanda bu markanın testi o da certain diye hem normal hem erken gebelik testini almıştım ucuz olan da çıktı erken gebelikte çıkmadı bi muamma
Çok enteresan. Kullandığın BaZı ilaçlar testin bu şekilde sonuç vermesini sağlıyor olabilir mi acaba ?

Çok enteresan. Kullandığın BaZı ilaçlar testin bu şekilde sonuç vermesini sağlıyor olabilir mi acaba ?
sadece mide koruyucu kullanıyorum sabahları onunda hormonlara etkisi yok zennetmiyorum hem etkilese erken gebelik testini de etkiler aman neyse be yok sanırım ama bu marka ile yarın sabah da yapıcam yine çıkarsa kan vericm

Kızlar eve geldim sabah başka,markayla yaptım çıkmadı demiştim ya o da da ışığa tutunca var biseyler ve erken gebelik testi olan negatifti sabah onda da incecik bişey çıkmış daha önce aynı testle defalarcacyaptim 3 gün sonra bile çıkmıyordu öyle çizgi resim atayim bi tane ama hiç çıkmıyor resimde

Eklentiler

• IMAG1496.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 205
Elif canım Şen'de bişiy yok temiz. Hamile değilsin. İlk iki dakika içinde kırmızı renk çıkması gerekiyor. Diğer türlü böyle çizginin yeri belli oluyor sadece.

Elif canım Şen'de bişiy yok temiz. Hamile değilsin. İlk iki dakika içinde kırmızı renk çıkması gerekiyor. Diğer türlü böyle çizginin yeri belli oluyor sadece.
Testin içini açınca resim daha iyi çıktı ekliyorum yoksa yoktur da ışte burdaki herkes bir ümit sarılıyor bu silik çizgilere

Eklentiler

• IMAG1498.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 209
Yok o siyah çizgi çıkması gereken yerin yeriiii. Ben de önceden bilimum Işık'ta baktığım için biliyorum.
Daha önce bu marka ile yapmıştım çıkmasi gereken yerin yeri hiç çıkmamıştı neyse esimde görmüyor zaten olmadı olmayacak oldurmaya çalışmak bizimkisi ışte

kızlar test yaptım akşam 6 da o saate kadar bişe yememiştim 5-6 saat kadar da idrara çıkmamıştım böyle çıktı sonra bişeyler yedim 2 saat sonra tekrar test yaptım bişe çıkmadı onu da atacam bi bakın

Sizce aç veya tok olmak idrarın beklemesi önemlimidir
Bişey yiyip içmeyip sulandırmaman gerekiyor hcg hormonunu şuan adet günün ya gelmedi yada 1 gün geçti.Normal öyle olması.Hayırlı olsun.:) 50 100 arasında bir deger çıkabilir benimde bu kadar çıkmıştı

Kızlar merhaba test yaptım az önce çokk ama çook silik bir çizgi var sanki görüyorum fotoda görünüyor mu bilmiyorum? Görüyor musunuz sizz? Heyecan yaptım cevap lütfeeenn

Eklentiler

• IMG_0787.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG_0789.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG_0793.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 142
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…