Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Mrb arkadaşlar bende geçen ay 18 ocakta regl oldum. Bu ay şubatın 11 inde test yaptım pozitif çıktı arkadaşlar henüz doktora gitmedim yanılma payı var mı acaba erken göstermiş olabilir mi şiddetli kasık ve bel Ağrı'sı oldu daha günüme var oysa merak içindeyim

Merhaba hanımlar
Dün adetime 2 gün vardı test yaptım (miratech ama markası ) anında ikinci çizgi çıktı silik ama gayet belirgindi.
Dün akşam tekrar test aldım sabah ilk idrarla yaptım ve şok oldum çoookk hafif anca gözümün içine sokunca belli olan bi çizgi çıktı.
Fotoğrafta cıkmadı hatta görebilen olur mu bilmem, Ama tam negatif değil onu biliyorum.
Bat yarın.
Aklım çorba oldu neden oldu böyle sizce kimyasaldı da test yapınca mı farkettim acaba.
İlk foto dün , ikinci bu sabah

Eklentiler

• IMG_0997.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 367
  • IMG_1029.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 428
Son düzenleme:
Yani ilk testte var ama ikincisinde göremedim.

İkincisinde kuruduktan sonra daha net göründü aslında o çizgi çokkk çok silik ilkinin yarısı kadar diyebilirim.
Acaba başka marka test diyemi düşündüm ama hassasiyeti aynı 20 idi.
Sebep ne olabilir onu merak ettim.
Net negatifi biliyorum çünkü kurusada beklesede tek çizgi kalıyor bu ondan farklı ama daha koyu olması gerekirken neden daha silik. Bellatrix Lestrange

farklı markalar sanırım degilmi bende boyle iki farklı markayla yapmıstım biri cok netti digeri ertesi gun daha silikti

aynı markayla dene ama daha iyi anlarsın insallah koyulasır cizgin ama daha yeni gibi geldi bana ondan silik:)

5 gün önce de yaptım daha silikti 2 gün önce bu şekilde belliydi bakalım 3. ayımız.. hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. sabah tekrar yapıcam umarım gerçektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…