- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.801
Var Can'ım var :) Korkma Daha çok yeni ondanKızlar sabah yaptım tekrar çıktı sağlık ocağına geldim dua edin benim için 9 yıllık evliyim inşallah vardır
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz. Olursa sen de ekim annesi olacaksın.Kızlar sabah yaptım tekrar çıktı sağlık ocağına geldim dua edin benim için 9 yıllık evliyim inşallah vardır
Eki Görüntüle 1954098 kızlar buda başka marka var değil mi
Yani ilk testte var ama ikincisinde göremedim.Merhaba hanımlar
Dün adetime 2 gün vardı test yaptım (miratech ama markası ) anında ikinci çizgi çıktı silik ama gayet belirgindi.
Dün akşam tekrar test aldım sabah ilk idrarla yaptım ve şok oldum çoookk hafif anca gözümün içine sokunca belli olan bi çizgi çıktı.
Fotoğrafta cıkmadı hatta görebilen olur mu bilmem, Ama tam negatif değil onu biliyorum.
Bat yarın.
Aklım çorba oldu neden oldu böyle sizce kimyasaldı da test yapınca mı farkettim acaba.
İlk foto dün , ikinci bu sabah
farklı markalar sanırım degilmi bende boyle iki farklı markayla yapmıstım biri cok netti digeri ertesi gun daha siliktiMerhaba hanımlar
Dün adetime 2 gün vardı test yaptım (miratech ama markası ) anında ikinci çizgi çıktı silik ama gayet belirgindi.
Dün akşam tekrar test aldım sabah ilk idrarla yaptım ve şok oldum çoookk hafif anca gözümün içine sokunca belli olan bi çizgi çıktı.
Fotoğrafta cıkmadı hatta görebilen olur mu bilmem, Ama tam negatif değil onu biliyorum.
Bat yarın.
Aklım çorba oldu neden oldu böyle sizce kimyasaldı da test yapınca mı farkettim acaba.
İlk foto dün , ikinci bu sabah
senle birlikte bende gormuyorsam :)) var cizgi:)Merhaba 2 gün önce yaptığım idrar testi Sizce hayal mi görüyorum?
senle birlikte bende gormuyorsam :)) var cizgi:)
aynı markayla dene ama daha iyi anlarsın insallah koyulasır cizgin ama daha yeni gibi geldi bana ondan silik:)korkuyorum da biraz bugün adet günüm :) sabah tekrar yapacağım
aynı markayla dene ama daha iyi anlarsın insallah koyulasır cizgin ama daha yeni gibi geldi bana ondan silik:)
Evet farklı marka o yüzden mi aşırı silik oldu dersin hala olma ihtimali var yani.farklı markalar sanırım degilmi bende boyle iki farklı markayla yapmıstım biri cok netti digeri ertesi gun daha silikti
Arkadaşlar bu testte ikinci çizgi yok dimi bata 5 gün var
bende oyle olmustu en guzeli kan testi yaptır kesin sonuc:)Evet farklı marka o yüzden mi aşırı silik oldu dersin hala olma ihtimali var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?