- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.821
Ay heyecanlandım öyle deyince :)bende oyle olmustu en guzeli kan testi yaptır kesin sonuc:)
adetin gectimi..silik cizgi gorunmus valla insallah vardır ama genelde boyle pembemsi cıkınca hamilelik oluyor cok minikdir daha yeni belli ediyordur kendini:)Ay heyecanlandım öyle deyince :)
İlk testten beri inanamadım.
Ben genel olarak zaten her ay kontrol amaçlı test yaparım adet günümde hani sigara ilaç fln kullanmamak için bilmeden.
Negatifi çok iyi tanıyorum yani ilk defa böyle olunca çok şaşırdım :)
Bi umut iştebeyaz gözüküyorbende 5 gün önce yaptım ama silik çizgi vardı.. belki erkendir senin için..
Yok daha geçmedi canım yarın bat :)adetin gectimi..silik cizgi gorunmus valla insallah vardır ama genelde boyle pembemsi cıkınca hamilelik oluyor cok minikdir daha yeni belli ediyordur kendini:)
İlkinde var belli ama alttakinde yok onda da belli olması lazım.Bekle bence çünkü kimyasal da olabilir.Merhaba hanımlar
Dün adetime 2 gün vardı test yaptım (miratech ama markası ) anında ikinci çizgi çıktı silik ama gayet belirgindi.
Dün akşam tekrar test aldım sabah ilk idrarla yaptım ve şok oldum çoookk hafif anca gözümün içine sokunca belli olan bi çizgi çıktı.
Fotoğrafta cıkmadı hatta görebilen olur mu bilmem, Ama tam negatif değil onu biliyorum.
Bat yarın.
Aklım çorba oldu neden oldu böyle sizce kimyasaldı da test yapınca mı farkettim acaba.
İlk foto dün , ikinci bu sabah
Bende kimyasaldan şüpheleniyorum aslında ama farklı marka testle yaptım o da ayrı çelişki oldu kafamda. Hassasiyet aynıydı gerçi ama.İlkinde var belli ama alttakinde yok onda da belli olması lazım.Bekle bence çünkü kimyasal da olabilir.
Can'ım Günden güne artıyor belirtilerin varsa Ola dabilir.Kan testi en doğrusu.Yaptır benceBende kimyasaldan şüpheleniyorum aslında ama farklı marka testle yaptım o da ayrı çelişki oldu kafamda. Hassasiyet aynıydı gerçi ama.
Fotoğrafta görünmeyecek kadar silik bi gölge var aslında ama ilki kadar değil.
Yarın adet günüm bakalım.
Sağ kasıkta geçen haftasonundan beri batma var devam ediyo hala onun haricinde belirti yok galiba ,adet belirtiside yok ilginç tarafı. Yarın adet günümde de bişey olmazsa cuma kan vermeye gidicem sanırım canım. Ben bugün testi ypınca kesin olumsuz diye düşünmüştüm ama galiba bi umut var hala.Can'ım Günden güne artıyor belirtilerin varsa Ola dabilir.Kan testi en doğrusu.Yaptır bence
Evet adet belirtisi kesiliyor zaten:) Ah ah Zaman'ı var herşeyin.Ben hüngür hüngür ağlayıp çaresiz beklerken sürpriz yaptı bana da minnoşum.Merak etme olur.Allah vaktini kararlaştırmıştır.Sağ kasıkta geçen haftasonundan beri batma var devam ediyo hala onun haricinde belirti yok galiba ,adet belirtiside yok ilginç tarafı. Yarın adet günümde de bişey olmazsa cuma kan vermeye gidicem sanırım canım. Ben bugün testi ypınca kesin olumsuz diye düşünmüştüm ama galiba bi umut var hala.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benim ki planlanmış değildi açıkcası varsa süpriz olacak herkese. Zamanı geldiyse hayırlısıysa olsun canım inşallah :)Evet adet belirtisi kesiliyor zaten:) Ah ah Zaman'ı var herşeyin.Ben hüngür hüngür ağlayıp çaresiz beklerken sürpriz yaptı bana da minnoşum.Merak etme olur.Allah vaktini kararlaştırmıştır.
Vişneli nickinden tanıdım dün gece okumuştum o konuyu :) Miratech eşim almıştı aylar önce 2-3 kutu o zaman negatifti yani zaten kontrol amaçlı kullandığım için çok önemsememiştim.Miratech marka test cesme suyuna pozitif vermisti bende.. 4 tane testimin 3 u pozitif olunca gidip kan verdim kanda negatif gorunce son testi cesme suyuna koydum ve cok net pozitif verdi ve bir daha tovbe ettim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benim ki planlanmış değildi açıkcası varsa süpriz olacak herkese. Zamanı geldiyse hayırlısıysa olsun canım inşallah :)
Vişneli nickinden tanıdım dün gece okumuştum o konuyu :) Miratech eşim almıştı aylar önce 2-3 kutu o zaman negatifti yani zaten kontrol amaçlı kullandığım için çok önemsememiştim.
Yalancı pozitif olabilir ama ikincisinde de çizgi var ama fotoğrafta çıkmıyor işte malesef çıplak gözle görülüyor.
Galiba tek çare beklemek yarını.
Yarini bekle canim albigebelik testinde cizgi bende gordum insallah ondaki dogrudur.
Ben hic albigebelik testinin yanlis ciktigini gormedim gonlum hamile olmandan yana umarim sabah daha net cikar ogle foto atarsin
İnşallah canım çok sağol :) eşimde gördü albi deki ikinci silik çizgiyi ama tabi üstünden 5 saat fln geçtikten sonra eve gelince :)
Damla deger deymez cikio kanda hcg varsa ilk 10 daakika bekleme suremiz var belirginlesir bekledikce.
Heyecan yaptim sjmdi hadi bakalim guzel haberlerle yaz sabah bize
Miratechte aynı dediğin gbi oldu vişnelim :)
Yarın sabah tekrar albi yi kullanıcam. Albide de o hayalet çizgi hemen çıktı bi ara kaybolur gbi oldu akşam çizgiler kuruyunca daha az şaşı olarak görülebiliyordu. Hala hiç adet belirtim yok.
Sabah ola hayrola diyorum :)
En guzeli cnm ben miratechte kotu bir deneyim yasadigim icin al bi gebelik testine daha guveniyorum ve laboquick kizimda onla ogrendim
Normalde adetimden bi gün önce kahverengi akıntım olurdu illaki hala hiç bir belirti yok. Sabah bakalım albi ne diyecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?